- 18 Mart 2025
- 500
- 173
- 18
Ayy süper oldubende değiştireyim manifest yapalım
Hahah teşekkür ederimBende onu diyecektim fotona bayıldımm
Helal kızzz şimdi hepsini yapGörev başarılı kızlar içlerinden en iyilerini topladım geldim
1 prodoctor 1 miratech yapıyorum ama yarım saat bekleyeyimde öyle yapayım yolda kan ter içinde kalınca şu içmek zorunda kaldım azıcık hcg bıraksın varsaHelal kızzz şimdi hepsini yap
Al bi çok iyi erken gebeliklerden daha erken belli ediyor.Görev başarılı kızlar içlerinden en iyilerini topladım geldim
Yaaa ama sen istisnasın bakAl bi çok iyi erken gebeliklerden daha erken belli ediyor.
İlişki sonrası kaçıncı gündesinizYaaa ama sen istisnasın bakbenim varsa bile daha dün yerleşmiş olmalı cikarmi ki
Bugün 10 dpo catlamadan sonra 10. Gunİlişki sonrası kaçıncı gündesiniz
Dün negatifti daha doğrusu kuruma çizgisi gibi belli olmayan bir çizgi vardıİlişki sonrası kaçıncı gündesiniz
Tamam yap. Bide cisim gelsin diye beklemeBugün 10 dpo catlamadan sonra 10. Gun
E hadi yapayım bariTamam yap. Bide cisim gelsin diye beklemezorla yapılan idrarda daha belli oluyor. İnan banaa
Ayy keşke video koyabilsek buraya. Cekerdin birlikte beklerdikE hadi yapayım bari
BeeeennBu grubun sonu canlı yayında gebelik testi yapmak valla biri daha demişti hahahah
Canım hadi sen sonucu yazana kadar bende şimdi awoxu yapıyorumE hadi yapayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?