Yok ya üzülmedim çok ama bu ay hamile gibi hissediyordum hayal kırıklığı oldu, adet de oldum zaten ferahladım hiç değilseCanım sende üzülme hayırlısı olsun İnşallah diğer ay güzel haberlerini alırız❤
Aynenn her şeyin bir zamanı var hepimiz bu yıl bitmeden güzel haberler alacağız inşallahİyi ki regl oldun aşkım bekleyip acaba acaba diyeceğine kafamda soru işareti kalmadı. Olsun gelecek ay var her şey çok güzel olacak
Ben hepimize dua ediyorum haberimiz olmadan kendi halinde bekleyene de. Rabbim gönlümüzden geçenin en güzelini verecek bizeAynenn her şeyin bir zamanı var hepimiz bu yıl bitmeden güzel haberler alacağız inşallah
İnşallah canım ya, şimdi asıl heyecanım siz hamile misiniz dkdkdkdValla kurtuldun aşkım darısı diğer aya inşallah
Valla ben şimdi awox almaya gidiyorum eşim illa acile git kan ver diyo bilmiyorum moralim bozuk dhdhhdİnşallah canım ya, şimdi asıl heyecanım siz hamile misiniz dkdkdkd
Bence pozitifi göreceksin öyle geliyor banaAy inşallah bende olurum yada yarın pozitifi görürüm gerçekten cok yoruldum geçikme döngüsüne girmek istemiyorum
Valla git acile çöz kökünden ya ne uğraşcan daha awoxla boşverValla ben şimdi awox almaya gidiyorum eşim illa acile git kan ver diyo bilmiyorum moralim bozuk dhdhhd
Yok yok awox alıcam negatifse gitmem dahaValla git acile çöz kökünden ya ne uğraşcan daha awoxla boşver
Neyse ki adet olmakta bi lütuftur önümüzde ki ay olsun İnşallah güzelimYok ya üzülmedim çok ama bu ay hamile gibi hissediyordum hayal kırıklığı oldu, adet de oldum zaten ferahladım hiç değilse
Canım sende hamilesin benceAy inşallah bende olurum yada yarın pozitifi görürüm gerçekten cok yoruldum geçikme döngüsüne girmek istemiyorum
Gerçekten bir lütuf yaa hayır insan hamile değilim adet de olmazsam kesin bir sorun var diye düşünüyor, kist falan mı diye düşünüyordum en sonNeyse ki adet olmakta bi lütuftur önümüzde ki ay olsun İnşallah güzelim❤
İnşallah canım teşekkür ederim umarım sen hayırlı haberleri alırsın bu ayİnşallah bundan sonra şansın daha yüksek olur canım
Aynen öyle hamile değilsek iyi ki adet olabiliyoruzGerçekten bir lütuf yaa hayır insan hamile değilim adet de olmazsam kesin bir sorun var diye düşünüyor, kist falan mı diye düşünüyordum en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?