Bence pozitifi göreceksin öyle geliyor bana
Ay kızlar beni umutlandırmayınnCanım sende hamilesin bence
Aldınız mıValla ben şimdi awox almaya gidiyorum eşim illa acile git kan ver diyo bilmiyorum moralim bozuk dhdhhd
Negatif çıksa da üzülme sonraki aylar var hiçbir şeyin sonu değilAy kızlar beni umutlandırmayınnyarın çok üzülürüm sonra
İnşallah canım inşallahİnşallah canım teşekkür ederim umarım sen hayırlı haberleri alırsın bu ay
Öncesinde falan yapma şansın hiç yok muBen bu ay pozitif göremezsem öbür ay yumurtlama doneminde eşim yurtdisinda olacakoyy oyyyy
Yok ya tam regl olacağım gun gidiyor 18 gun sonra gelecek ben 14unde yumurtluyorum geneldeÖncesinde falan yapma şansın hiç yok mu
HahahahaYok ya tam regl olacağım gun gidiyor 18 gun sonra gelecek ben 14unde yumurtluyorum geneldededim isyerine söyle esimin yumurtlama donemi de hahahahaha bi onlar kaldı zaten öğrenmeyen diyor
Evet maalesefHahahahanasıl da denk geldi ya bütün doğurgan dönemi kapamış
Hadi kızz heyecanlandım sonucu yaz hemenDuramıyorum ben de gidip test alacağım inşallah düzgün markalar vardır genelde buradaki eczaneler hep artimed freely falan satıyor
Tamam yine 2 saati bulurHadi kızz heyecanlandım sonucu yaz hemen
tabi öyle en doğru zaman ne zamansa artık ozaman nasip etsin allahNegatif çıksa da üzülme sonraki aylar var hiçbir şeyin sonu değil
Hadi kızz heyecanlandım sonucu yaz hemen
bende değiştireyim manifest yapalımProfil fotomu hamile kadın yaptım manifestleyeceğim gelecek aya
Kız bana da haber verrrTamam yine 2 saati bulur
Profil fotomu hamile kadın yaptım manifestleyeceğim gelecek aya
Bende onu diyecektim fotona bayıldımm
Hadi güzel haber İnşallahTamam yine 2 saati bulur
Bende onu diyecektim fotona bayıldımmProfil fotomu hamile kadın yaptım manifestleyeceğim gelecek aya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?