- 1 Ocak 2025
- 925
- 243
- 18
- 27
Son 2 güünn dayanınnnTüm ülke nefesleri tuttuk bekliyoruz haydiii fkekdkekks
Kızııııımmmmn koş kan ver hemenBenim elim ayağım titriyor bacılar Buda awox valla çok heyecanlıyım aşırı bi bakın yaMalones Y Yorgunruhum A adenim0011 Melkit A adilebaytarovic
Eki Görüntüle 3629312
ay aşkımmmm hamilesin resmennnn aaayyy çığlık atıcam şimddiiiiiBenim elim ayağım titriyor bacılar Buda awox valla çok heyecanlıyım aşırı bi bakın yaMalones Y Yorgunruhum A adenim0011 Melkit A adilebaytarovic
Eki Görüntüle 3629312
Bu kadar mantıklı insanlar değiliz biz lutfennnnnŞöyle düşün kan vermezsen de var mı yok mu ikilemi ile yaşayacaksın ver sıfırsa da sıfır
Kızzzzz sen hamilesin vallahi hamilesinnn ayyyyyBenim elim ayağım titriyor bacılar Buda awox valla çok heyecanlıyım aşırı bi bakın yaMalones Y Yorgunruhum A adenim0011 Melkit A adilebaytarovic
Eki Görüntüle 3629312
Ayyy hamilesin Allahın izniyle canım. Şimdi daha stresli günler bizi bekliyor.Prodoctor hiç belli olmuyor alttaki miratech
Kızzz yerimmm yaa bebişin ordaa çok sevindim tüylerim diken diken oldu ağlicaamm hayırlaa gelsinnBenim elim ayağım titriyor bacılar Buda awox valla çok heyecanlıyım aşırı bi bakın yaMalones Y Yorgunruhum A adenim0011 Melkit A adilebaytarovic
Eki Görüntüle 3629312
Yemin ederim keşke buraya çığlık atabilsem çok tuhafım şuan awox yanıltmaz demi ayyy inanamıyorum ağlıyorum
Birazdan şarkıyı açıp oynamaya başlıyoruz aramızda hamilelerr varrrAnamm bu kızlar ciddili hamile sanırım çalın oynayın bugün mutlu günümüz
Sorma ya ne mutlu oldum canım kardeşlerim kocaman sarılıyorum hepinizeValla gözlerim doldu ikinize de arka arkaya güzel testler geliyor çok duygulandım sanki kırk yıllık arkadaşım hamile
Ohhh sende hamilesin canımBenim elim ayağım titriyor bacılar Buda awox valla çok heyecanlıyım aşırı bi bakın yaMalones Y Yorgunruhum A adenim0011 Melkit A adilebaytarovic
Eki Görüntüle 3629312
Allahım Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah şuan o kadar duyguluyum ki isimlerinizi tek tek açık olarak yazın ben dua edicem isimlerinizle benimle bu duyguya ortak oldunuz
İsimlerinizi söyleyinnn şuan çok duyguluyım çok içten edicemAllahım Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah şuan o kadar duyguluyum ki isimlerinizi tek tek açık olarak yazın ben dua edicem isimlerinizle benimle bu duyguya ortak oldunuz
Dimii ya bu kadar kısa zaman da aramızda böyle bir bağ olmış olması çok güzel bişeyValla gözlerim doldu ikinize de arka arkaya güzel testler geliyor çok duygulandım sanki kırk yıllık arkadaşım hamile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?