Hemen kana git hemennn ay allahım 2 saatlik idrarda bile çıktıysa yükselmiştir artıkAllahım Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah şuan o kadar duyguluyum ki isimlerinizi tek tek açık olarak yazın ben dua edicem isimlerinizle benimle bu duyguya ortak oldunuz
Betül ben prensesimİsimlerinizi söyleyinnn şuan çok duyguluyım çok içten edicem
Merve ben canımİsimlerinizi söyleyinnn şuan çok duyguluyım çok içten edicem
Bana dedin dur daha heveslenme benim ki belli değilKızlar ben dün gece kime dedim sen hamileysen bende hamileyim diye ajsjsjsj
Eylül ben de senin adın ne tanışalım dklwkdlwlsİsimlerinizi söyleyinnn şuan çok duyguluyım çok içten edicem
Rabbim sana da nasip etsin inşallah betülcüm en kısa zamanda sağlıklı bir şekildeBetül ben prensesim
Aşkıııııımmmm bebeğiiiiimmmm belirtilerin neydi bacım senin sjsjsjsj regle kaç gün var falan anlatsana biraz shshshshBana dedin dur daha heveslenme benim ki belli değil
Eylülcüm allahım bana yaşattığı sevincin aynısını sana da yaşatsın inşallah bende DilanRabbim sana da nasip etsin inşallah betülcüm en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde
Ağlattın beni beRabbim sana da nasip etsin inşallah betülcüm en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde
Ya nasil mutluyum varya anlatamammmm tebrikler bebegimmmmAllahım Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah şuan o kadar duyguluyum ki isimlerinizi tek tek açık olarak yazın ben dua edicem isimlerinizle benimle bu duyguya ortak oldunuz
Ben bu grupta öğrenmedim ama kendimi buraya ait hissediyorum. Sayılmaz mıBen şok resmen çok şükür grubumuzda 2 hamiş varrrr sonundaa
Kocaman sarılıyoruz aşkım sanaa çok mutluu olduk sağlıkla kolaylıkla güzellikle kucağınıza alın İnşallahAllahım Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah şuan o kadar duyguluyum ki isimlerinizi tek tek açık olarak yazın ben dua edicem isimlerinizle benimle bu duyguya ortak oldunuz
Aminnnn Allah'ım ikinize de sağlikli keyifli hamilelik nasip etsin. Memnun oldum bu aradaEylülcüm allahım bana yaşattığı sevincin aynısını sana da yaşatsın inşallah bende Dilan
Yaaa canımsın hepimiz en güzel şekilde bebeklerimize kavuşalım insallahhhhValla gözlerim doldu ikinize de arka arkaya güzel testler geliyor çok duygulandım sanki kırk yıllık arkadaşım hamile
Ayyy makbule Rabbim sana en en ennn kısa zamanda sağlıkla bir bebiş nasip etsin inşallahKocaman sarılıyoruz aşkım sanaa çok mutluu olduk sağlıkla kolaylıkla güzellikle kucağınıza alın İnşallah❤ Makbule ben
Sayılmaz mı kızzz sayılır tabiiBen bu grupta öğrenmedim ama kendimi buraya ait hissediyorum. Sayılmaz mı
Hahahhaaaa ne demekkkk canım benim sende sevincimize ortak oldunBen bu grupta öğrenmedim ama kendimi buraya ait hissediyorum. Sayılmaz mı
Sayılır tabikiiiiBen bu grupta öğrenmedim ama kendimi buraya ait hissediyorum. Sayılmaz mı
ay beni unuttmaaa Merve bennEylülcüm allahım bana yaşattığı sevincin aynısını sana da yaşatsın inşallah bende Dilan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?