- 18 Mart 2025
- 500
- 173
- 18
Shsksksks belirtim belim sırtım kopacak gibi ağrıyor hemen yoruluyorum akıntım fazlaa 3 gün önce az bi lekelenme yaşadım sol kasığımda dolgunluk ve baskı var ayrıca yumurtlamadan beri vücut sıcaklığım yüksek eşim ateşim var hastayım sanıyorAşkıııııımmmm bebeğiiiiimmmm belirtilerin neydi bacım senin sjsjsjsj regle kaç gün var falan anlatsana biraz shshshsh
Dur indirme hemen yelkenleri ikiside silik sonuçta lütfen rica ediyorum gidip kan verir misin bebeğim hadiGerçi prodoctor net olmadığı için ben henüz tam sevinemiyorum ama olsun dilana canı gönülden mutlu oldum
Sayılmaz mı kızzz sayılır tabii
Hahahhaaaa ne demekkkk canım benim sende sevincimize ortak oldun
Aminn canım Allah razı olsunnAyyy makbule Rabbim sana en en ennn kısa zamanda sağlıkla bir bebiş nasip etsin inşallah
Ayy tabi kii aramıza hoş geldinn canımmmBen bu grupta öğrenmedim ama kendimi buraya ait hissediyorum. Sayılmaz mı
Hemen en küçük detayına kadar anlat bacım mesela uygulamada görülen yumurtlama zamanın tuttu mu senceKızlar şimdi size bu ay neler yaptığımı anlatıcam dhdhdhhdhd geçen ay da denemiştik ama adetten hemen önceki haftaydı yani yumurtlama zamanı değildi o yüzden belirti yaşsam da hamile olmayacağımı biliiyorfum yani bu ay da biraz bilinçli davrandım araştırdım falan
Mervecim yarın güzel haberini alacağız bence Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallahay beni unuttmaaa Merve benn
Benimde belim ve kasıkları ağrıyor. Akıntım var ama anlayamıyorum burdan bişey. Bacaklarım ağrıyor sürekli ayakta durmuşum gibi. Bi de işte yumurtlama gününden sonra hiç birlikte olmadık. Ama 31 son regl günümdü 31-1-2-3-4-5 full denedik sjshhshshsh yumurtlamam 6 ağustostu işte o günden beri kasıklarım ağrıyorShsksksks belirtim belim sırtım kopacak gibi ağrıyor hemen yoruluyorum akıntım fazlaa 3 gün önce az bi lekelenme yaşadım sol kasığımda dolgunluk ve baskı var ayrıca yumurtlamadan beri vücut sıcaklığım yüksek eşim ateşim var hastayım sanıyorbekleyip görecez 2 günee
Çiçeğim sende de var Allah ın izniyle git kan ver netleştirelimm❤Gerçi prodoctor net olmadığı için ben henüz tam sevinemiyorum ama olsun dilana canı gönülden mutlu oldum
Bacım şuan otobüse yürüyorum eşim se işte ama bir yandan telefon elimde sizinle konuşmayı bırakamıyorum vall dhdhhdhdŞurayı bırakıp lütfen kan vermeye gidermisiniz sjsjssjshj kovuyorum len sizi burdan
Hadii anlaattt hemeennn sksjjslsKızlar şimdi size bu ay neler yaptığımı anlatıcam dhdhdhhdhd geçen ay da denemiştik ama adetten hemen önceki haftaydı yani yumurtlama zamanı değildi o yüzden belirti yaşsam da hamile olmayacağımı biliiyorfum yani bu ay da biraz bilinçli davrandım araştırdım falan
Hadi bakalım İnşallah bebiş yoldadırrBenimde belim ve kasıkları ağrıyor. Akıntım var ama anlayamıyorum burdan bişey. Bacaklarım ağrıyor sürekli ayakta durmuşum gibi. Bi de işte yumurtlama gününden sonra hiç birlikte olmadık. Ama 31 son regl günümdü 31-1-2-3-4-5 full denedik sjshhshshsh yumurtlamam 6 ağustostu işte o günden beri kasıklarım ağrıyor
Ya olabilir mi kiHadi bakalım İnşallah bebiş yoldadırr
Sağol canım benimm kesinleşti artık bak hep hissetmissin geçrekten hamile gibi hisseediyorum daha umut var diyordun ciddende öyleymiş bana inancımızı yitirmemeyi öğrettin resmen çok teşekkür ederimm ♥︎Mervecim yarın güzel haberini alacağız bence Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah
Mervecim bence de yarın senin haberini alıcaz benceeMerve ben canım
Bizi bi bırak be bacım beeee sjsjshsh düşecen allah korusun sjsjshshshsBacım şuan otobüse yürüyorum eşim se işte ama bir yandan telefon elimde sizinle konuşmayı bırakamıyorum vall dhdhhdhd
İnşallah sizi çok seviyorum yaa çok güzel arkadaşlıklar edindik ♥︎Mervecim bence de yarın senin haberini alıcaz bencee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?