Bir sorum var

Ay senin yani o çizgi hep mi varmış yoksa adet olunca kayboldu mu yoksa sen var mı sanmışsın nasıl olduuu
Yok kız hep varmış da bu gebelik fikrinden önce o kadar dikkat etmemişim ki olduğunu görünce şok oldum hamilemiyim dedim çizgi hala yerinde sabit

Yok kız hep varmış da bu gebelik fikrinden önce o kadar dikkat etmemişim ki olduğunu görünce şok oldum hamilemiyim dedim çizgi hala yerinde sabit
Benim yoktu canım ya sanırım yüzde 90 yani çünkü olsa fark ederdim ta heralde göbeğe kadar bilemedimmmm bide baya bariz belli öyle belli belirsiz değil

Canım bu topikte neler neler okuduk. Ama son zamanlarda fazlaca erken idrar testi pozitif kan negatif çıkanlar var. bir kaçgün sonra kan testleride pozitif çıkıyor. Bence bu idrar testleri artık daha hassas kana karışmadan pozitif veriyor. Bide kişiden kişiye de değişiyor bu durum. Sen bencede erken vermişsin kanı. Eger ilişki günlerini değerlendirdiysen umudun hala var.

Evet değerlendirdim canım. Ya aslında bu testi karşı komşum kullanarak hamileliğini öğrenmiş hatta hep bu testi kullanmış öncesinde hatalı sonuç da olmamış acaba idrarda çok hassası mı gördü diyorum çünkü ikinci çizgi silik falan değil bariz belliydi yani hemde 2.dk da

İdrara geçmesi için her türlü önce kana geçmesi gerekmez mi ya ama kanda negatif idrarda pozitif olup hamile olanlar da çok ilginç bilemedim

İdrara geçmesi için her türlü önce kana geçmesi gerekmez mi ya ama kanda negatif idrarda pozitif olup hamile olanlar da çok ilginç bilemedim
Bana da pek mantıklı gelmedi kanda 2 bile olsa çıkıyor önce idrarda sonra kanda gibi bir olasılık düşünemiyorum

Eklentiler

• IMG_6692.webp
    33 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_6693.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 13
Bence bu birazda laboratuvar ölcümleriyle ilgilide olabilir. Mesele benim kimyasal gebeliğimde de idrar testlerim pozitifti. Çok koyu değildi ama belliydi. Adrttim geçti 3 gün sonra kan verdim. Dr dediki gebe değilsin testlerin yanılmış. Ama testlerimden emindim laboquick testti. Ve hiç yanıldığını görmedim ki zaten birden fazla yaptım. Sonra baktım hastanenin referans aralığı 0-10 muş. Benim degerim 7 çıkmıştı.Eve gelip tekrar test yaptım. Bu sefer testtim baya silikleşmişti. 2 gün sonrada adet oldum.

Doğru söylüyorsun mantıklı böyle bakınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…