bir sorum var

Daha önce yaşanan tatsız olaylar varsa bunlardan dolayı olabilir.. Tahammülünüz azalıyor, aynı kişiyle, aynı tarz sorunlar küçücük bir şey bile olsa daha önceki yaşananlardan size dayanılmaz geliyor. Arada bir şey geçmediyse bilemeyeceğim tabii..

evet tahammülüm azalıyor çünkü eşim ilk zamanlar gibi değil daha doğrusu da şöyle zaten 1 hafta sonra hemen değişti eskisi gibi olmadığını gördükçe cıldırıyorum

evet tahammülüm azalıyor çünkü eşim ilk zamanlar gibi değil daha doğrusu da şöyle zaten 1 hafta sonra hemen değişti eskisi gibi olmadığını gördükçe cıldırıyorum

peki sen aynı mısın

ya da eşinin ailesine karşı nişanlıyken daha mı tahammüllüydün

ilk önce erkeklerin çoğu evlenince bi rahatlıyorlar ilgilenme azalıyor. sevgi gösterme azalıyor aman nasılsa benim artık aynı evde yaşıyoruz bunun ilgilenmezsem yarın nasılsa ilgilenirim elimin altında nasılsa psikolojisine bürünüyorlar sanırsam. bu durum bi kadın milletini ilk önce bi sersemletiyor sonra sinirlerimizi tepemize çıkartıyor. eeee ailesi ile de sorun yaşıyorsak ve unutamıyorsak unutamadığımız tarzda büyükse ondan sonra karşı taraftan gelen en ufak şeyi kafamıza takıyoruz diğer yaptıkları ile ilgili bağlantı kurmaya çalışıyoruz acaba bu da öyle mi olur diyiyoruz.
bunlar benim yaşadıklarımdan kendime çıkardıklarım en azından bende aynen böyle oluyor çoğu zaman

Daha açıklayıcı yazarsanız, mesela neden dolayı bu şekilde hissettiğinizi, neler yaşadığınızı, eşinizin 1 hafta sonrasında değişen hareketleri, nasıl değişti mesela? :44:

peki sen aynı mısın

Ya da eşinin ailesine karşı nişanlıyken daha mı tahammüllüydün

biz hiç nışanlı olmadık ben eşimle kacrak evlendim ve eşim askerlik bile yapmadı babam eşime vermediği için kacırdı eşim beni 1 hafta boyunca hep yanımda ve destekçim oldu ama 1 hafta sonra herşey değişti nedense babası vefat etti annesiyle abisiyle yaşıyorduk ben hep katlandım o hep üstüme geldi

sevgiliyken nasıldınız

bir yerde okumuştum erkek evlenmedne önce ailesiyle yaşarken nasılsa aynı evdeyiz beni bırakmazlar düşüncesiyle ailesine pek düşkün olmuyor yeri geliyo tartışıyor yeri geliyo saygısızca konuşuyor ama biliyor ki annesi babası aynı evde yaşadığı insanlar birbirlerinden kopamazlar

daha sonra bu bizim oğlan evleniyor baba evini terkedip başka eve geçiyor bilinç altında psikolojik olarak anne-babamı bıraktım onları terk ettim ,elimi eteğimi çektim düşüncesine kapılarak onlara daha düşkün oluyor ,bir dediklerini iki etmiyor .bu sefer de aynı evde yaşamaya başladığı eşine karşı aynı tavırlar sergilemey başlıyor,hani aynı evdeler ya o kadın bu adamı hiç bırakmaz ne dese alttan alır ya

bilmem yalan bilmem doğru

aynen öyle bencede ya adam ne arıyo ne soruyo yemek yaparsın neymiş anasının yemeği daha güzel oluyormuş ben 4-5 çeşit yemek yapıyorum işten cıktıktan sonra eve gelir daha yetiştiremedinmi sen yemekleri böbürlenip durur

daha açıklayıcı yazarsanız, mesela neden dolayı bu şekilde hissettiğinizi, neler yaşadığınızı, eşinizin 1 hafta sonrasında değişen hareketleri, nasıl değişti mesela? :44:

benim koca 7/24 msj atar aryıp sorardı patrnuyla bile kavga etti banim için resti çekti şimdi öyle değil malesef adamın umrun da değilim her dediğime of puf olur hallederiz herşeye tirip yapma böyle hep

ya eşim ailezsiyle ilgili beni sinirlendircek en ufak birşeyde nem kapıp uyuz oluyorum ve yatarken bile içim daralıyo sizce neden
Piskolejik bir neden. Daha önce yaşadıklarınızdan dolayı artık katlanmıyorsunuz. Bunu artık bir 'tık ' yada 'alerji' olarakda adlandıra bilirsiniz..

ya eşim ailezsiyle ilgili beni sinirlendircek en ufak birşeyde nem kapıp uyuz oluyorum ve yatarken bile içim daralıyo sizce neden

Daha cok yeni evlisiniz,dügün öncesi sỏunlar yasadiysaniz kàfanizdan atmakte sỏrun yasayablirsiniz,size cok mu etkisi oluor onlarin,ayni sehirdemi yasiyorsunuz,sik sik telefonda konusuyor músunuz ?

daha cok yeni evlisiniz,dügün öncesi sỏunlar yasadiysaniz kàfanizdan atmakte sỏrun yasayablirsiniz,size cok mu etkisi oluor onlarin,ayni sehirdemi yasiyorsunuz,sik sik telefonda konusuyor músunuz ?

annesi hergün 4-5 defa arıyo oğlu aradığında eşim müsait olmayınca ben acıyorum niye onur acmadı teli diyor sonrada kapatıyo oğlu haftada bir anneme gidelim anneme gidelim diye tutturuyo zaten haftada 1 izni var oda anasında geciyo hadi gelde takma kafana

daha bide askere gidecek, inşallah daha beter olup dönmez, ailenle görüşüyomusun sana kırgınlarmı, onlar kırgınsa sen eşinin ailesinde kalıcaksın o askerdeyken,keşke babam beni niye vermedi diye bi düşünseydin kaçan kızın pek değeri olmuyo, şimdi bana kızabilirsin bunu dedim diye ama gerçek hayatında bunun böyle olduğunu sen de göreceksin, hatta seni engel gibi görebilir annesi, oğluna suç bulmaz daha askerliği yapmayan adama kaçtı geldi musallat oldu der

katlandım da ne demek
sevdıgınız ıcın kacmadınızmı
kactıgınız ıcınmı katlanmak oldu sıze ayrı ev acamadıgı ıcınmı?
nedne sıkayet edıyorsunuz anlasılmıyor bıle
erkekler zaten kıt beyınlı boyle dolambaclı anlatıyorsanız adam geceler boyu dusunmek zorunda kalıyordur ; ne dedi ?:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…