- Konu Sahibi seviyorumonu
-
daha bide askere gidecek, inşallah daha beter olup dönmez, ailenle görüşüyomusun sana kırgınlarmı, onlar kırgınsa sen eşinin ailesinde kalıcaksın o askerdeyken,keşke babam beni niye vermedi diye bi düşünseydin kaçan kızın pek değeri olmuyo, şimdi bana kızabilirsin bunu dedim diye ama gerçek hayatında bunun böyle olduğunu sen de göreceksin, hatta seni engel gibi görebilir annesi, oğluna suç bulmaz daha askerliği yapmayan adama kaçtı geldi musallat oldu der
katlandım da ne demek
sevdıgınız ıcın kacmadınızmı
kactıgınız ıcınmı katlanmak oldu sıze ayrı ev acamadıgı ıcınmı?
Nedne sıkayet edıyorsunuz anlasılmıyor bıle
erkekler zaten kıt beyınlı boyle dolambaclı anlatıyorsanız adam geceler boyu dusunmek zorunda kalıyordur ; ne dedi ?:s
sen de git annene, ayrı takılın bakalım biraz
bırakmıyo ki ayrı biryere gidemiyoruz kavga ettiğimiz zaman benim onu bırakmamdan korkuyo
Annesinden oğlunu ayıramazsın ki?
El kızı gelse seni oğlundan ayırsa sen hoş karşılar mısın?
O onun anası...
Ayrıca oturup adam gibi konuşmadan dertlerinizi açık açık birbirinize anlatmadan iletişim eksikliğinden her halde bu hale gelirsiniz...
böyle giderse eninde sonunda onu bırakıcaksın ama, nereye kadar çekiceksin
bencedeeee
hafta ıcı aksamları gıdın
konu sahıbı hıc ısını bılmıyorsun
pazara 5 gunmu var
persembe dekı
pazar gunu yataktan cıkmayalım askımm
pazar gunu sana suprizlerim var
boyle boyle cek gercı ben esıme netım
senın ızınlı gunlerınde ve benım ızınlı gunlerımde aılelerle vakıt gecırmek ıstemıyorum
gerıye ıkı gun kalıyor mısal bu aksam ve yarın aksam :) bos olarak
kızlarımzıda bıraz ısını bılecek ama canım yanı pazar gunu tek gun ıznım olacak sıkıyorsa gotursun benı absurt bısey olmadıgı surece kayınvalıde zıyaretınme veya anne zıyaretıne ...
hafta ıcı halledın
o soylemeden su gun annene bugun benım anneme de
bı haftalık olayı kapat.. aaaa
[ı]annesinden oğlunu ayıramazsın ki?
El kızı gelse seni oğlundan ayırsa sen hoş karşılar mısın?
O onun anası...
Ayrıca oturup adam gibi konuşmadan dertlerinizi açık açık birbirinize anlatmadan iletişim eksikliğinden her halde bu hale gelirsiniz...[/ı]
bencedeeee
hafta ıcı aksamları gıdın
konu sahıbı hıc ısını bılmıyorsun
pazara 5 gunmu var
persembe dekı
pazar gunu yataktan cıkmayalım askımm
pazar gunu sana suprizlerim var
boyle boyle cek gercı ben esıme netım
senın ızınlı gunlerınde ve benım ızınlı gunlerımde aılelerle vakıt gecırmek ıstemıyorum
gerıye ıkı gun kalıyor mısal bu aksam ve yarın aksam :) bos olarak
kızlarımzıda bıraz ısını bılecek ama canım yanı pazar gunu tek gun ıznım olacak sıkıyorsa gotursun benı absurt bısey olmadıgı surece kayınvalıde zıyaretınme veya anne zıyaretıne ...
Hafta ıcı halledın
o soylemeden su gun annene bugun benım anneme de
bı haftalık olayı kapat.. Aaaa
ben annesine seve seve gidiyorum beni sevmese bile haftada 1 gün oda pazar ama ben 2 gün izin yapıyorum hafta sonu cumartesi temizlik yapıyorum pazar günü kahvaltı yapıp annesine gidiyoruz sonrada dayısına ve gün bitiyor eve geliyoruz ve yatıyoruz bu hafta gitmeyelim dedim çünkü cumartesi mesaiye kaldım pazar temizlik yaptım akşam 5 oldu anneme gidelim diye tutturdu
evet en güzeli bu ne kadar yorgunda olsanız hafta içi akşam bikaç saat gidip gönlünü alın , izin gününde de yaparsın güzel bir plan hem eşinin gönlü olur hem senin
anlamadım
bende seve seve gıdıyorum kayınvalıdemede ızınlı gunlerımde
hayır
mısafır yoksa hasta degılse usta degılse olagan ustu bısey yoksa
hafta sonu aksam kendı yuvamda vakıt gecırmek ısterım
bende ıkı gun ızınlıyım
anlamadım
bende seve seve gıdıyorum kayınvalıdemede ızınlı gunlerımde
hayır
mısafır yoksa hasta degılse usta degılse olagan ustu bısey yoksa
hafta sonu aksam kendı yuvamda vakıt gecırmek ısterım
bende ıkı gun ızınlıyım
bende işte onu istıyorum evde kocamla sohbet etmek hoş vakit gecirmek neymiş beyimizin ruhu daralıyormuş evde oturunca bunalıyormuş anneside çok sık arıyor oldu artık hergün 5-6 defa arıyo ne zaman geliceksiniz diye
yine gidelim tmm ama akşama kadar oturuyoruz her gittiğimizde tmm 2 saat oturup kalkıcaz diyo sonra dayısı arıyo oraya gidiyoruz gün bitiyo
yine gidelim tmm ama akşama kadar oturuyoruz her gittiğimizde tmm 2 saat oturup kalkıcaz diyo sonra dayısı arıyo oraya gidiyoruz gün bitiyo
o zaman surat as
veya onu bır gun o kadar zaman annende oturt teyze gotur
ayse teyzende kahve ıcın
gorsun gununu
o zaman surat as
veya onu bır gun o kadar zaman annende oturt teyze gotur
ayse teyzende kahve ıcın
gorsun gununu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?