bir sorum var

yok cnm babamın neden vermediğini şuanda anlaya biliyorum düğünde barıştık babam beni çok sever kıyamaz bana ama ben sana dedim dedi yani yok ben kendi aileme yakın bir yere taşındım yani eşimle ayrı eve cıktık ama annesinden ayrılmadı annesinin bana demediği atmadığı çamur kalmadı

ben eşimi çok sevdiğim için lüks hayatımı bırakıp gittim ama bir müddet sonra yaptıkları dedikleri inceden dokundurmaları katlanılmıycak duruma geliyor bu arada ayrı ev actı ama haftada 1 gün izni var ve biz o izni annesinde geciriyoruz ben anneme yakın olduğum halde onun kadar gitmiyorum

Annesinden oğlunu ayıramazsın ki?
El kızı gelse seni oğlundan ayırsa sen hoş karşılar mısın?
O onun anası...
Ayrıca oturup adam gibi konuşmadan dertlerinizi açık açık birbirinize anlatmadan iletişim eksikliğinden her halde bu hale gelirsiniz...

bencedeeee
hafta ıcı aksamları gıdın
konu sahıbı hıc ısını bılmıyorsun
pazara 5 gunmu var
persembe dekı
pazar gunu yataktan cıkmayalım askımm
pazar gunu sana suprizlerim var
boyle boyle cek gercı ben esıme netım
senın ızınlı gunlerınde ve benım ızınlı gunlerımde aılelerle vakıt gecırmek ıstemıyorum
gerıye ıkı gun kalıyor mısal bu aksam ve yarın aksam :) bos olarak
kızlarımzıda bıraz ısını bılecek ama canım yanı pazar gunu tek gun ıznım olacak sıkıyorsa gotursun benı absurt bısey olmadıgı surece kayınvalıde zıyaretınme veya anne zıyaretıne ...
hafta ıcı halledın
o soylemeden su gun annene bugun benım anneme de
bı haftalık olayı kapat.. aaaa

evet en güzeli bu ne kadar yorgunda olsanız hafta içi akşam bikaç saat gidip gönlünü alın , izin gününde de yaparsın güzel bir plan hem eşinin gönlü olur hem senin

konuştuk biraz bana da zaman ayır ev iş ve annesi hayatını kaplıyor bide yatak beni görmüyor bile kimse kimseyi annesinden ayıramaz ben annesinden ayrılsın istemiyorum annesine gösterdiği işine gösterdiği ilginin yüzde 5 bana gösterse yeter hep düzelicm diyo ama 5 gün sürüyo en fazla

ben annesine seve seve gidiyorum beni sevmese bile haftada 1 gün oda pazar ama ben 2 gün izin yapıyorum hafta sonu cumartesi temizlik yapıyorum pazar günü kahvaltı yapıp annesine gidiyoruz sonrada dayısına ve gün bitiyor eve geliyoruz ve yatıyoruz bu hafta gitmeyelim dedim çünkü cumartesi mesaiye kaldım pazar temizlik yaptım akşam 5 oldu anneme gidelim diye tutturdu

anlamadım
bende seve seve gıdıyorum kayınvalıdemede ızınlı gunlerımde
hayır
mısafır yoksa hasta degılse usta degılse olagan ustu bısey yoksa
hafta sonu aksam kendı yuvamda vakıt gecırmek ısterım
bende ıkı gun ızınlıyım

bende işte onu istıyorum evde kocamla sohbet etmek hoş vakit gecirmek neymiş beyimizin ruhu daralıyormuş evde oturunca bunalıyormuş anneside çok sık arıyor oldu artık hergün 5-6 defa arıyo ne zaman geliceksiniz diye

yine gidelim tmm ama akşama kadar oturuyoruz her gittiğimizde tmm 2 saat oturup kalkıcaz diyo sonra dayısı arıyo oraya gidiyoruz gün bitiyo

bolcana konuşmaktan geçiyor galiba bi ara benimkide böyleydi şimdi 3 haftada bir gidiyoruz gerçi önceki konumda yazmıştım eşim her gün annesini görüyor o yüzden sanırım beni üstelemiyor

birde farkettim mesela ben kendi anneme gidelim diyorum ertesi günde onunkine gidiyoruz böyle böyle ben anneme gidelim demedikçe baktım ki düzen 3 haftaya göre oturmuş , bende artık anneme o vardiyadayken yanlız gidiyorum görmede, o da ben işteyken yanlız gidiyor dediğim gibi 3 haftada bir de berab er gidiyoruz ailelere

yine gidelim tmm ama akşama kadar oturuyoruz her gittiğimizde tmm 2 saat oturup kalkıcaz diyo sonra dayısı arıyo oraya gidiyoruz gün bitiyo

Kesinlikle karşı tarafın düşünceli olması lazım bu konularda.
Çalışan bi insanı haftasonu çağırmak da neymiş.Ben de haftasonunu 4 gözle bekliyorum .O gün de aile ziyareti dendimi kan beynime sıçrıyor,bu benim ailem için de geçerli.

o zaman surat as

veya onu bır gun o kadar zaman annende oturt teyze gotur
ayse teyzende kahve ıcın
gorsun gununu

o zaman surat as

ayse teyzende kahve ıcın
gorsun gununu

malesef o isyan etmiyo surat asınca bana trip yapma diyo daha çok kavga ediyoruz o öyle diyince kan beynime sıçrıyo çünkü çok relaks biri ya anneme götürüncede oturur ama 1 saaat sonra uykusu gelir ben yatsamya biraz der

o zaman surat as

ayse teyzende kahve ıcın
gorsun gununu

bende onu diycektim madem gidiliyo bi hafta onun ailesine bi hafta da senin ailene gidin gün boyu oturun anlasın bakalım ben ağaç kavuğundan çıkmadım ya dersin bıktırma politikası uygula bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…