- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi seviyorumonu
-
karşılıklı çıkarlara zede gelmesin diyorsun yani .
ama herseyı reddedıyorsunuz ne yapabılırız valal sıze kayınvalıdenızle mutluluklar dıyım ne dıyım sımdı
bız pazar gunu oglen 2de kahvaltıdan anca kalkıyoruz
dediğinizi yapıcam en azından deniycem inşallah faydası olur
onun hoşuna gidicek şeyler yaparsam evden cıkmazda bu seferde ben bunalıyorum işte neyse
kendi hayatımdan örnek vericem, annemin hayatı da kv derdiyle geçti, her bayram 3 gün falan babannemlerde kalırdık dönüştede misafir gibi anneannemlere uğrar gelirdik, annem söylenir söylenir sonra gene paşa paşa yola çıkardı,zorla götürürdü babam bizi, erkek mantığı neticeye bakıyo, sen ister ağla ister kendini yırt ister düş bayıl neticede o evden çıkıp annesine gidiyomusun gidiyosun, bitti
babam bile böyleydi yani, ne zaman değişti? Ben evlenince, annemi anneannemlere göndermezsen bende eşim beni göndermiyo baba der gelmem ankaraya dedim, istediği zaman gidiyo şimdi annem
sen ciddi mi yazıyorsun bunları yoksa insanlarla dalga mı geçiyorsun? Derdin zaten tek izin gününde oraya buraya gitmemek ama sen eşinin hoşuna gidecek şeyler yapabileceğinden ama bu sefer de senin evde sıkılacağından bahsediyorsun. O zaman git ya bedava ye iç gel, evin de kirlenmez, elektrik, su, doğal gazdan da kar edersin. Bak bunlar da artıların olur.
çok özelinize girmede artık sana kalmış ne yapacağın
offf offf illaki adamı baştan mı cıkarmam lazım evde oturması için napsan yaa
eşin pazar günleri seninle evde kalmayı neden boğuluyorum diyor önce bunu çöz bence iletişim eksikliği mi var birlikte keyif aldığınız birşey yok mu ne bileyim film kirala oyun kirala baştan çıkar işte nası çıkıyosa daha 3 aylık evlisin daha birşeyleri bu kadar çabuk tüketmiş olamazsınız ki
benim üzüldüğüm şeyde bu işte birşeyleri tüketmek biraz sıkıntılı günlerde geciriyoruz yani dışarı cıkmak istemiyorum önceden sinema felan gidiyorduk
anlıyorum cnm bak bizde eşimle kendimiz evlendik biraz kredi, biraz birikmiş,birde kredi kartı derken borç içinde yüzüyoruz ay başını 4 gözle bekliyoruz ama yapıcak birşeyler yaratıyoruz mesela biz film izlemeye bayılıyoruz en çok yaptığımız şey, ara sıra arkadaşlarımız geliyor yada biz gidiyoruz böyle böyle günlerimizi renkelndirmeye çalışıyoruz , elbet hergün birşey bulmak zor ama en azından haftanın 2-3 günü olsun birşeyler yapılabilir şartları zorlamadan
siz evliliğinizi erken tüketmeye başlamışsınız anladığım kadarıyla.hayatınıza yeni heyecanlar,yeni ilgi alanları katın.mesela yeni oyunlar,yeni gezecek yerler vs... Hatta kısa bir tatil bile iyi gelebilir.
bak buna çok ihtiyacım var işte ama eşim izine cıkamıyor malesef
Annesinden oğlunu ayıramazsın ki?
El kızı gelse seni oğlundan ayırsa sen hoş karşılar mısın?
O onun anası...
Ayrıca oturup adam gibi konuşmadan dertlerinizi açık açık birbirinize anlatmadan iletişim eksikliğinden her halde bu hale gelirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?