- Konu Sahibi yasminapdr
-
zaten eşimle aramda özel yok.benim en ufak şeyimi herkes bilir. eşim annesine söyler. annesi herkese... bilmiyorum ne yapıcam.. eşim çok pişman olduğunu söylüyor. çocukluk yaptım falan diyor ama olan oldu....
eşimde diyoki yarın biz gideriz. normalde ben hafta içi gitmiyorum sağlık problemi olmadıktan sonra. bende yok ben gitmek istemiyorum dedim.. haftasonu gideriz o zaman dedi..yani görmek istemiyorum o kadını hiç bir zaman ama sadece eşimin ailesi diye mecburen görüşüyorm..küs olmasıda umrumda olmazdı ama nedense bu durum huzursuz etti beni..Ne yazikki erkenlerin bu halleri benide bazen deli ediyor. Bizmi cok gelistikte bunlar geri kaldi bilemiyorum ama gercekten ergenlikten cikammamis anne bagimlisi tipte erkekler geziyor etrafta.
Umarin sizin esinizin durumu bu kadar fena degildir.
Bu kadarcik biseyden dolayi bence hic alttan almayin, kv de gelmek istemiyosa gelmesin siz buyuk fedakarlikla davet bile etmissiniz. artik bosverin gonlu isteyince gelirse gorusmek isterseniz gorusurusunuz.
hiç muhatatp olmam ben olsam,siz yine aramış yemeğe çağırmışsınız.. eş de nelere yol açtığını görsün... hiiiiççç ses etmem bn olsam
Sen yapacagını yapmissin, artık bekle canım bence. Bu sekilde ne yazikki daha değerli olunuyor. Ağırlığını koy bekle hicbirsey yapma.
Sen yapacagını yapmissin, artık bekle canım bence. Bu sekilde ne yazikki daha değerli olunuyor. Ağırlığını koy bekle hicbirsey yapma.
Eşiniz en ufak olayda aranızda geçen şeyleri annesine yetiştiriyorsa,
harbiden hiç büyümemiş.
Bence hiç üstelemeyin.
Kvdeniz zaten size önem verseydi olur mu şey diyerek gönlünüzü almaya çalışırdı.
Suçlu ki küsmüş.
Esin tam dayaklik. Asil o dusunsun ne olacagini simdi. Gorsun bir laf tasimak neymis, annenle esin arasinda.
pirincin tasini o ayiklasin birak ta.
Esiniz kac yasinda ?
15 yssinda cocuk bile annesini arayip sikayet etmez..
kaynananizdan once bemce esinizin su ergen tavrini degistirin.
Eşinizin annesinin son olan olayda hiç kabahati yok arkadaşım.
Eşinizin karakteri ailesinden etkileniyorsa bu çok büyük sorun. Ancak bu sorun da tamamı ile eşinizin sorunu. Ayakları üzerinde durmayı başaramıyorsa, ki çalışmaktan ya da sorumluluk almaktan bahsetmiyorum, bu da annesinin problemi değil.
Anne çok kendine bağımlı yetiştirmiş olabilir, yetiştirirken hatalar yapmış olabilir, çok kötü bir kadın da olabilir.. Ama sizin önce eşinizi, amiyane olacak ama büyütüp adam etmeniz lazım.
Şöyle düşünelim, benim erkek kardeşim beni arayıp, kendi kız kardeşim için "Sen beni dolduruyormuşsun, ablam öyle diyor" dese.. İnanın çok kırılırım.. Kendi kız kardeşim için diyorum. Ha farklı şekillerde çözmeye çalışırım, bu da bir karakter. Yani kayınvalidenin kırılmasını anlayabiliyorum.
Eşin çok edepsiz. Ben olsam eşimi nasıl yola getiririm, bu hatalarını bir daha nasıl yapmamasını sağlayabilirim, bunu düşünürüm. O kadın asla değişmeyecek, bunu siz başaramazsınız. Seneler geçmiş artık... Zaten sizin evli olduğunuz, günlerinizi, yıllarınızı paylaşacağınız kişi eşiniz. Eşiniz çok hatalı..
"Eşimi nasıl düzeltebilirim" başlıklı bir konu lazım belki de size..
Yine de siz en iyisini bilirsiniz,
Selamlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?