Bir sorun da benden: kayınvalidemin bitmek bilmeyen kaprisleri...

Eşiniz ona düşen görevi tam anlamıyla yapamıyor anlaşılan ki bence erkekler eş ve anne arasındaki sağlamlığın temelidir.
ikinizin arasında ortayı bulamıyorsa bence önceeşinle oturup konusmalısın cnm kayınvalidene de cok takılma hepimizde oluyo böyle ufak tefek seyler

öncedende oluyordu bizim kv ile tartışmalarımız. ama eşimin bu defa yaptığı davranışı hazmedemiyorum.sinirim üzüntüm geçtiğinde konuşmayı denicem eşimle.. kv ile de uzun süre muhatap olmayı düşünmüyorum. o önce yerini haddini bilecek. ben onun annesiyim tabi gelip bana anlatacak derken gözlerinden ateş fışkırıyodu sanki. şimdi oğluyla konuşsunlar akşama kadar. eşimde kv de inanın öyle soğudumki yüzlerine bakasım gelmiyor.

Kayinvalideniz ayib etmis. Ona dusmez sizin aranizdaki ufak tefek sorunlari ozmek. Bence uzun sure konusmayin kayinvalidenizle hatta ben olsam aileme fitne sokan biriyle kim olursa olsun gorusmezdim. Esinizden de beklenti icinde olmayin derim kendi hayatinizi yasayin mutlu olun. Oda ayni evde ne hali varsa gordun. Terbiyesiz adam ! Esinizde haddini bilsin kayinvalidenizde. Emin olun baska turlu bilmesler hadlerini. Konusmayi denemen de esine bir ise yaramaz bence. Onun iyi bir derse ihtiyaci var. ona napicagini da en iyi sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…