Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar kayınvalidenizle nasıl resmi oluyorsunuz ? bana örneklendirebilirmisiniz.
Valla ben ilk basta cok resmiydim smdi eskisi kadr degilim birz yakinm ama yinede cok mesafeliyimdir dusun anne bile diyemiyorm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben yaklaşık on yıldır tanıyorum kayınvalidemi.
En baştan beri ne ben onu sevdim, ne de o beni... Aramızda garip bir negatif elektrik var. Şaka yapayım derken bile laf sokar insana. İnce ince iğneler. Ben bugüne kadar hep mesafemi korudum. Hiç içli dışlı olmadım, azıcık ipi kacırsam birbirimizin yüzüne bakacak yüzümüz kalmaz cünkü.
ben başta çok cıvıklaştım ve artık gözüm açıldı resmi olmak istiyorum
eşiniz nasıl bakıyor bu duruma inanın çok merak ettim eğer ben de baştan beri böyle yapsaydım benim başımın etini yerdi sen benim ailemi sevmiyorsun istemiyorsun diye...
Biz nişanlıyken kayınvalidem kantarın topuzunu kacırmıştı. Ben sesimi cıkarmadıkca her halta burnunu sokmaya basladı. En son bi olay oldu, birbirimize girdik. O zaman eşim "anne yerini bil, ağırlığınla otur, beni sevdiğim kadınla karşı karşıya getirirsen secimim sen olmazsın, üzülürsün" dedi.
O gün bu gün ne o bana yaklaşabiliyor ne de ben eşimi kırabiliyorum.
Anneci babacı aileci değildir cok sükür. Annesini deli gibi sever o ayrı ama herkese eşit mesafede yaklaşır.
Ben de dırdır etmem onu dedi sunu dedi diye.
valla ben eşimden böyle bir şey duyacam kulaklarıma inanamam...annesi bir iki timsah gözyaşı döktü mü eşim sümsük pısırığa bağlanıyor hemen...ben de kv nin çok patavatsızlıklarına maruz kaldım ama hep duymazdan geldim eşim de hep annem ne dedğini bilmez patavatsızdır derdi....ama susa susa galiba her şeye susacağımı sandılar....en sonunda kv kp ikisini de sildim...valla helal olsun eşinize ne diyim ...benim eşim de babası bana küfretti annesi neler neler dedi ama ağzını açıp tek kelime edemedi onlara ....
Off senin eşinin de maşallahı var. Ne kolay dimi "onlar öyle duymazdan gel".
Arada biz de geriliyoruz elbette ama hic bu kadar yüz göz olmadık. Ben en fazla telefonu direk oğluna veririm hic cekemem.
Kendi ana babamızı cekemiyoruz yeri geldiğinde onlar kim ya. Bir de küfretmek nedir Allah askına.
evet canım babamdan yemediğim küfrü eşimin babasından yedim ve eşim tek kelime edemedi babasına ve bana dediki : ben onlara bir şey söylersem neden eşime küfrettin baba dersem beni silerler...hem bana küfrettiler hem de oğulları bir şey söylerse onu silerler...eşimin zihniyeti bu oldu o olaydan sonra.... ben de kendi işimi kendim çözdüm ikisini de sildim gitti....şimdi ne evlerine gidiyorum ne de evime gelebiliyorlar.... evlendiğinde 2 tarafı dengede tutabilecek, haksızlıkta devreye girip savunmasını yapabilecek ,ailesinden bağımsızlaşabilmiş ,evlendiğinde kurduğu yuvanın ailesi olduğunu algılayabilecek bir eş bulmak çok önemliymiş aşk meşk bir yere kadar yani....
E orası öyle. Aşk dediğin 3 ay.
Bilemiyorsun işte. Aileyi dengede tutar mı, evine barkına bakar mı, kendi ailesinin de olduğunun farkına varır mı?
Gerçekten cok zor evlilik.
Aynen ya bende sizin gibiyim. Bi turlu sevemedim. En basindan beri elinin altina alip bir guzel ezilecek biri gibi gordu. Hakimiyet kurmaya calisti uzerimde. Oysaki benim guzellikle yapamayacagim sey yoktur. Onun bu tavriyla parmagimi bile oynatmayacagimi anlayamadi bi turlu. Ayni sizinki gibi surekli laf sokmalar. Iki dakika yaninda dursam kirk laf sokar. Orda burda dedikodumu yapar. Nerdeyse 6 7 aydir konusmuyoruz. Baska yolunu bulamadimBen yaklaşık on yıldır tanıyorum kayınvalidemi.
En baştan beri ne ben onu sevdim, ne de o beni... Aramızda garip bir negatif elektrik var. Şaka yapayım derken bile laf sokar insana. İnce ince iğneler. Ben bugüne kadar hep mesafemi korudum. Hiç içli dışlı olmadım, azıcık ipi kacırsam birbirimizin yüzüne bakacak yüzümüz kalmaz cünkü.
çok ama çok zor ...ama evliliğimizde inanın ailesi olmasaydı ya da ailesine karşı sizin eşiniz gibi dik durabilseydi eşimle pek sorun yaşamayız bizi ailesi sarstı bizi hem de kökten..gerçi eşim için sorun yok o önemsemiyor çünkü olanları unutup ailesi ile barışacağımı umut ediyor ben ise unutamıyorum yaşananları bana yapılanları....Rabbim kötü insanların yaptıklarının aynısı yaşamadan canlarını almasın inş....
Aynen ya bende sizin gibiyim. Bi turlu sevemedim. En basindan beri elinin altina alip bir guzel ezilecek biri gibi gordu. Hakimiyet kurmaya calisti uzerimde. Oysaki benim guzellikle yapamayacagim sey yoktur. Onun bu tavriyla parmagimi bile oynatmayacagimi anlayamadi bi turlu. Ayni sizinki gibi surekli laf sokmalar. Iki dakika yaninda dursam kirk laf sokar. Orda burda dedikodumu yapar. Nerdeyse 6 7 aydir konusmuyoruz. Baska yolunu bulamadim![]()
Boşver beddua etme, ALlaha havale et. O bilir nasılsa kime ne yapacağını