- 5 Mayıs 2022
- 190
- 12
- 28
- Konu Sahibi Derya 12468
-
Çünkü kaynanan görümcenin öz annesi olduğu için olabilir mi? Allaaaahım siz gibi gelin düşman başına ya köpek mi bu tasma takacaksınızHer kayinvaldeme gittiğimde gorumcemde bizimle gidiyor ve sinir oluyorum ya kocama bu konuyu açınca kavga ediyoruz ve sinirlenen hep ben oluyorum artık tepki vermiyorum
Kocami kendime nasil yakın ve kocamin iplerini nasil elime alabilirim yardım edin rica ediyorum
Her kayinvaldeme gittiğimde gorumcemde bizimle gidiyor ve sinir oluyorum ya kocama bu konuyu açınca kavga ediyoruz ve sinirlenen hep ben oluyorum artık tepki vermiyorum
Kocami kendime nasil yakın ve kocamin iplerini nasil elime alabilirim yardım edin rica ediyorum
ne sakıncası var görümcenizin de annesinin evine gitmesindeHer kayinvaldeme gittiğimde gorumcemde bizimle gidiyor ve sinir oluyorum ya kocama bu konuyu açınca kavga ediyoruz ve sinirlenen hep ben oluyorum artık tepki vermiyorum
Otobüsteydim tşk. Arkamdaki amca ne düşünecek kim bilirKırbaçla
Bir adet gem alıp ipleri gemin iki yanından bağlıyorsunuz. Ne zaman binerseniz binin dizginleri (ipleri) elinize alıyorsunuz ki istediğiniz gibi yön veresiniz.Her kayinvaldeme gittiğimde gorumcemde bizimle gidiyor ve sinir oluyorum ya kocama bu konuyu açınca kavga ediyoruz ve sinirlenen hep ben oluyorum artık tepki vermiyorum
İpi eline almak ne demek ya,kukla mı bu adam?Görümce babasının evine gelmek için sizden noter tasdikli belge mi alacak, ne saçma sapan muhabbetler bunlar.Her kayinvaldeme gittiğimde gorumcemde bizimle gidiyor ve sinir oluyorum ya kocama bu konuyu açınca kavga ediyoruz ve sinirlenen hep ben oluyorum artık tepki vermiyorum
Benimle konuşmuyorlar alamıyorlar istemiyor ve sevmiyorlar ve kocamda benden çok annesi ve kardeşlerine deger veriyor deger vermesinden birsey yok sonuç olarak anne ve babası kardesiİpi eline almak ne demek ya,kukla mı bu adam?Görümce babasının evine gelmek için sizden noter tasdikli belge mi alacak, ne saçma sapan muhabbetler bunlar.
Ne kadar saçma bir yorum sanki buradaki kimse eşini yönetmek istemiyor gayet doğal görümcesiyle gitmek istemiyor olabilir oda zahmet olacak öz annesi ya gelin gidince aklına gelmesin annesine gitmekÇünkü kaynanan görümcenin öz annesi olduğu için olabilir mi? Allaaaahım siz gibi gelin düşman başına ya köpek mi bu tasma takacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?