Bir Sosyal Medya Sorunsalıda Benden Gelsin..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Wcy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Wcy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2017
559
326
53
Merhaba hanımlar.
Aslında bu tarz sorunlarımı buraya yazmayı pek sevmiyorum ama çok fazla ikilemde kaldım, bir de sizlere danışayım istedim.

Sorunum şu, erkek ardaşımın facesine girdiğimde bir kızı arattırdığını gördüm. Açıkçası önemsenmedim önce çok güvenirim kendisine sonrasında yine de sordum. Güldü eveledi geveledi falan şüphe uyandırdı. Kim o diye sordum sinirlendim tabiki kıskanç biriyimdir. İş için gittiği yerde çalışan bir bayanmış erkek arkadaşıma facen var mı diye sormuş o da facesi olduğu halde yok demiş. Ve bunu bana anlatmadı, herşeyi anlatırdı normalde.

Ee sonuç sen niye kadına bakıyorsun üşenmeden bir de ismini aklında tutup facesine bakıyorsun diyorum, Ama aşkım arkadaş işte öylesine baktım diyor. Ya sabır ya, kız ilgisini çekmiş işte. İçim içimi kemiriyor.

Abartıyor muyum bilmiyorum ama bir kıza nasıl bakabilir. Güvenim kırıldı cidden hiç konduramazdım. Arkadaşlarıma sordum bazısı aklının takıldığını söyledi, bazısı da olabilir dedi. Göreceli bir durum sarınım.Bilemiyorum sizce abartılacak bir durum mu?

İnsanlar iş arkadaşlarına sosyal medyadan bakabilir, ekleyebilir erkek ya da kadın ayrımı yapmadan karakter ayrımı yaparak normal şartlarda, ama sizinkisi biraz garip olmuş. Madem arkadaşının orada olmasını istiyo neden hesabım yok diyo veya istemiyosa neden girip arama gereksinimi duyuyo. Kızı merak ettiği kesin

Ben öyle yaparım .
Ama burda çoğu kişi abartın dıyecek sana .
Sen kendınce doğru olanı yap .
Karşıma alıp adam gibi konusurum ben bı adamı aratsam ne düşünürsün derim .
Eminnm oda rahatsız olur.

Durduk yerde kimse kimseyi aratmaz.

maalesef abartmıyorsun googdan linkin den bakmak neyse de faceten direk foto bakıp incelemek diye dusunurum

Reactions: Wcy
Kadını merak etmiş
Yalnız sorduğunuzda gülmesi tuhaf
İşte aa yakalandım havası hissettirdi. Gizli saklı yapsa diyorum geçmişi silerdi çünkü benim girdiğimi biliyor. Niye merak ediyor elin kadınını

İlgisini çekmiş senden başka bir kız. Yani bunu düşünmek bile çıldırtıcı.Bende çok kıskancım yapsa gebertirim

Bazı iş arkadaşları ekli bile değil, o bayan da iş yerinden bile değil iş için uğradığı bir yerde çalışıyor. Aynen merak etmiş ilgisini çekmiş, güvenimi sarstı artık

Şimdi abartiyorsun,diyenlerdenim.

Bir daha gordugunde,gözünü oy diyen tarafta olacam.

Bu kişisine göre değişir , erkek arkadaşınız meraklı bir tipse art niyet olmadan öylesine bakmışta olabilir ama kıskançsanız tepkinizi net bir şekilde ortaya koyun ve böyle birşeyi görmek istemediğinizi açıkça ifade edin

Valla ben aldatılmış gibi bile hissettim, güvenim sarsıldı. Ben yapsam ohooo ama asla yapmam onun gibi küçülemem ya, aklıma bile gelmez hatta.
Evet haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…