Öylesine bakmış mış.Niye bakıyor amaç ne ? Takipte kal. Ben olsam burnundan getirirm
Çünkü yüz vermemiş facem yok demiş. Bana niye anlatmadı bilmiyorum önemsemedi herhalde diye düşündüm.Eklerse de ayrılırım ondan :) Ne demek ona yılışan bir kadını eklemek..Ya bir de bu meselelere tümüyle bakmak lazim.
Mesela bastan kadina niye faceim yok diyor? Bu 1.
Bu olayi niye size anlatmiyor? Bu 2.
Sonra neden kadina bakiyor ama eklemiyor? Bu 3.
Sonra siz sorunca niye eveleyip geveliyor? Bu da 4.
Yani normalde en bastan o kadin facein var mi diye sordugunda, evet var dese ya da kendi gidip eklese hicbir sorun olmayacakken, gizli sakli is yapmaya çalışmış olmak sorun.
Aynen. Bir sekilde hitap etmis iste kadin konu sahibinin yavuklusuna.
Nasıl yaniUnut gitsin
Bir kere tek değil işte yani gidiyorlar arada oraya, işleri bağlantılı.Bence abartmiyorsun. Ne alaka yani?
Ben kiskanc bir insan da degilim. Yani mesela ben de bugun bizim teknik destek mudurunu stalkladim.
Yeni asistan cocuga baktim.
Arada bakarim boyle.
Ama bunlar benim hep beraber calistigim/calisacagim kisiler.
Bir kere ve tek seferlik gordugum adama bakmam.
Çünkü yüz vermemiş facem yok demiş. Bana niye anlatmadı bilmiyorum önemsemedi herhalde diye düşündüm.Eklerse de ayrılırım ondan :) Ne demek ona yılışan bir kadını eklemek..
Çok kızacağımı bildiği için öyle yaptı sanırım off valla bilmiyorum yaa..
Yani gizli saklı yapsa neden geçmişini temizlemedi ki benim facesine girdiğimi biliyor.
Sorun bana anlatmayıp birde üstüne o bayanın facesine bakmasında..
Bir konuşup bakıcam. Gözüm üstünde her daim :)O zaman bence konuyu kapatın. Zaten artık o kadınla ilgili herhangi bir şey yapmaya cesaret edemez.
Zaten insan böyle bir sebepten ayrılamaz da yine de gözünüz üstünde olsun.
Maalesef, öylesine bakmış.Boğardım ben olsam.
Evelemek, gevelemek, mantıklı bir açıklama da yok. Haklısınız.
Yani o kadar da değildirİşim gereği, bir çok insanla muhatap oluyorum, ama işyerine gelen hiçbir erkeğe facen var mı? diye sormadım, ne münasebet yani?
Siz emin misiniz, işyerindeki kadının böyle bir şey sorduğuna?
Belki erkek arkadaşınız, gittiği işyerinde o kadını gördükten sonra, onu merak edip, kendisi bakmıştır? Bu erkeklerin şu tür durumlarda karşı ki kadının kendilerine asılıyormuş gibi göstermelerine hayranım...
İşteBencede normal degil nolursa olsun bakamaaazzzzz!!! Ozaman bizde bakalım bakalım iş yerinden bilmem nerden diyelim olduu
Rahatsız edici bir durum, kızın profiline bakması iki sebepten dolayı olabilir; birincisi kız ilgisini çekmiştir o yüzden bakmıştır, ikincisi kız erkek arkadaşınıza ilgisini belli etmiştir, o da kendisiyle ilgilenen kız nasıl bir kız diye merakından bakmıştır. Kız, erkek arkadaşınızdan facebook hesabını sorduğuna göre demek ki erkek arkadaşınıza asılmış ve ilgisini çekmiş.Merhaba hanımlar.
Aslında bu tarz sorunlarımı buraya yazmayı pek sevmiyorum ama çok fazla ikilemde kaldım, bir de sizlere danışayım istedim.
Sorunum şu, erkek ardaşımın facesine girdiğimde bir kızı arattırdığını gördüm. Açıkçası önemsenmedim önce çok güvenirim kendisine sonrasında yine de sordum. Güldü eveledi geveledi falan şüphe uyandırdı. Kim o diye sordum sinirlendim tabiki kıskanç biriyimdir. İş için gittiği yerde çalışan bir bayanmış erkek arkadaşıma facen var mı diye sormuş o da facesi olduğu halde yok demiş. Ve bunu bana anlatmadı, herşeyi anlatırdı normalde.
Ee sonuç sen niye kadına bakıyorsun üşenmeden bir de ismini aklında tutup facesine bakıyorsun diyorum, Ama aşkım arkadaş işte öylesine baktım diyor. Ya sabır ya, kız ilgisini çekmiş işte. İçim içimi kemiriyor.
Abartıyor muyum bilmiyorum ama bir kıza nasıl bakabilir. Güvenim kırıldı cidden hiç konduramazdım. Arkadaşlarıma sordum bazısı aklının takıldığını söyledi, bazısı da olabilir dedi. Göreceli bir durum sarınım.Bilemiyorum sizce abartılacak bir durum mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?