Bir Sosyal Medya Sorunsalıda Benden Gelsin..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Wcy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çünkü yüz vermemiş facem yok demiş. Bana niye anlatmadı bilmiyorum önemsemedi herhalde diye düşündüm.Eklerse de ayrılırım ondan :) Ne demek ona yılışan bir kadını eklemek..
Çok kızacağımı bildiği için öyle yaptı sanırım off valla bilmiyorum yaa..
Yani gizli saklı yapsa neden geçmişini temizlemedi ki benim facesine girdiğimi biliyor.
Sorun bana anlatmayıp birde üstüne o bayanın facesine bakmasında..

Bence abartmiyorsun. Ne alaka yani?
Ben kiskanc bir insan da degilim. Yani mesela ben de bugun bizim teknik destek mudurunu stalkladim.

Yeni asistan cocuga baktim.

Arada bakarim boyle.

Ama bunlar benim hep beraber calistigim/calisacagim kisiler.

Bir kere ve tek seferlik gordugum adama bakmam.

Reactions: Wcy
Bir kere tek değil işte yani gidiyorlar arada oraya, işleri bağlantılı.

şuan bir sosyal deney yaptım :)

geçende meslektaşım bir arkadaş geldi bize yanında getirdği bir bayan daha vardı
benim facebook um yok eşime dedimki şu kıza bir bakalım merak ettim

merak edecek başka bişey bulamadınmı bide benim facedenmi bakıcan yalnışlıkla eklersin falan dedi kızdı soyadını aklımda tutabildiğim içinde ayrıca tebrik etti

ki kızla saatlerce sohpet ettik öğretim üyesi ünv de

O zaman bence konuyu kapatın. Zaten artık o kadınla ilgili herhangi bir şey yapmaya cesaret edemez.
Zaten insan böyle bir sebepten ayrılamaz da yine de gözünüz üstünde olsun.

Bencede normal degil nolursa olsun bakamaaazzzzz!!! Ozaman bizde bakalım bakalım iş yerinden bilmem nerden diyelim olduu

İşim gereği, bir çok insanla muhatap oluyorum, ama işyerine gelen hiçbir erkeğe facen var mı? diye sormadım, ne münasebet yani?
Siz emin misiniz, işyerindeki kadının böyle bir şey sorduğuna?

Belki erkek arkadaşınız, gittiği işyerinde o kadını gördükten sonra, onu merak edip, kendisi bakmıştır? Bu erkeklerin şu tür durumlarda karşı ki kadının kendilerine asılıyormuş gibi göstermelerine hayranım...

Son düzenleme:
O zaman bence konuyu kapatın. Zaten artık o kadınla ilgili herhangi bir şey yapmaya cesaret edemez.
Zaten insan böyle bir sebepten ayrılamaz da yine de gözünüz üstünde olsun.
Bir konuşup bakıcam. Gözüm üstünde her daim :)

Yani o kadar da değildir

Rahatsız edici bir durum, kızın profiline bakması iki sebepten dolayı olabilir; birincisi kız ilgisini çekmiştir o yüzden bakmıştır, ikincisi kız erkek arkadaşınıza ilgisini belli etmiştir, o da kendisiyle ilgilenen kız nasıl bir kız diye merakından bakmıştır. Kız, erkek arkadaşınızdan facebook hesabını sorduğuna göre demek ki erkek arkadaşınıza asılmış ve ilgisini çekmiş.

Kadın ona çok çekici gelmiş.Bu ne merak ne gerek var.Yuzunu goruyor zaten

Ilgisini çekmese bakmazdı,durum net.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…