Bir Sosyal Medya Sorunsalıda Benden Gelsin..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Wcy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hem aratıyor hem yakalanıyor. Hem kel hem fodul . :) Ayrilik sebebi mi bilmem ama kesinlikle cektirme sebebi.

Reactions: Wcy
Ben de diyorum ki..
Aklı takılmış olabilir.
Çok abartıp dikkatini daha çok yönlendiriyorsun. Sen yanındakine bak, ona güvendiğini hissettir.
Yine uyanık ol ama paranoyak olma.
Hepimiz dikkatimizi çeken kişilere bakıyoruz. Bakmıyorum diyen yalan söyler.

Bu durumun kıskançlıkla alakası yok.Bende kıskanç bir kadın değilim ama bu durumdan çok rahatsız olurdum.Belli ki arattığı kişi ilgisini çekmiş ve aklında kalmış aratmış.
Karşıma alıp ''hayırdır ''derim ?

İşte aa yakalandım havası hissettirdi. Gizli saklı yapsa diyorum geçmişi silerdi çünkü benim girdiğimi biliyor. Niye merak ediyor elin kadınını
Ben eşimin Facebook'una bazen bakıyorum. Yanındayken tabi, gizli değil. Aramada birşey arayacaksam, hızlıca yazıyorum önceden yazdıklarını görmeyeyim diye. İstediğine bakabilir çünkü, kesinlikle karışamam. Ben de bakıyorum herkese, ne olacak ki? İnsan bazen sebepsiz de merak edebiliyor.

Hmm yani birbirimize güvenimiz sonsuz diyebilirdim taki bu olay olana kadar. Bir buçuk yıl oldu ilk kez böyle bir şey oldu, zaten gün içinde ne oldu ne bitti anlatır.
Peki sıkı bir konuşma yapıcam.

Sebepsiz yere bakmıştır nedir kimin nesidir diye.. Abartmışsınız bence çok üstüne gitmeyin aklında yokken aklına sokmayın.
Bende bakıyorum merak ettiğim bi tipe illa ki sende bakıyosundur çok takılma

Hmm bilmiyorum ben neden bir erkeği merak edeyim ki etmem yani. Tamam önerilenlerde vs görüp girersin öylesine ama özellikle kızın adını yazması, bir de üşengeç biridir yani.

sinek küçüktür ama mide bulandırır

aranızda bir olumsuzluk olsa ayrılsanız hafızasında tuttugu o isim ilk muhattap olacagı kadın olucak emin olun

Bakmıyorum bende bir anormallik mi var acaba. Sadece sayfamda çıkanlra önerilenlere falan öyle olsa sıkıntı yok. Bildiğin özellikle girilip bakılmış

ilgisini cektigi kesin ... biz merakliyizda erkekler oylesine merak ettigi icin ugrasmaz..kadin dogasi meraklidir bu neciymis dersinde erkekler oylesine ugrasmaz... kendinizle erkekler farkli bunu bdvdeki cogu konuda gorursunuz... konu sahibi sevgiliniz arattiysa yapacak birsey yok kavga etseniz de ilgiliyse bakar ... sizi seviyorsa sizle devam eder sevmiyorsa baskalarina gider gonul bu

Aklında tutmuş adını aratmak için. Nedeni hoşlanmış olması tabii. Abartmıyorsun.

Bakmıyorum bende bir anormallik mi var acaba. Sadece sayfamda çıkanlra önerilenlere falan öyle olsa sıkıntı yok. Bildiğin özellikle girilip bakılmış

Belkide çok güvenmekle ilgili bi durum ben eşime çok güvendiğim için sormam bile oda bana sormaz o yüzden bilemiyorum.. Art niyetli olduğunu düşünmüyorum. Tartışmaya götürmeden sakince konuş o zaman

Bir daha bakmaz herhalde, görürsem bitiririm zaten güvenimi kırdı.
Aynen öyle gitme de demem zaten

İnanın bende öyle ilk önce önemsemedim akşama sordum tavırları ilgimi çekti bir de hemen geçmişini silmişti, ne bileyim aklım karıştı. Tartışmamaya çalışıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…