şunu ekleyin konuyaDedem senelerdir annemin sirtinda bir yük, annem nefret eder ondan.
Ama anneannem dedemi saplantili bir sekilde sever.
Gecen hafta 8 gun hastanede yattı dedem. Annem sadece 1 defa gitti ziyarete olmesi icin bekledi resmen. Tabi bizler de olmesini umut ediyoruz.
Simdi bu adam zamaninda cocuk tacizinden hapis yatmis. Akrabalarin hanimlari da bu tacizlarden nasibini almis. Fakat annemin hatrina hep ortbas edilmis. Cunku 4 abim var. Kimse o pirlanta gibi genclerin adinin lekelenmesini istemedi "sapigin torunlari" denmesin diye.
Anneannem buyuk ihtimalle annemi dedemden korumak icin hemen evlendirdi. Annemin de ondan zarar gordugunu tahmin ediyoruz zira. Bunlar herkesin bildigi, ama sakladigi gercekler.
Zaten ben ve buyuk ablamin da kotu anilari var. Ama ablam yine de hastaneye gidip altini temizledi. Ben gitmedim. Abilerim de gece yaninda kaliyordu.
Annem hastaneden cikarip eve getirdi onu. 1 hafta da baktı. Ama iyileştigi halde tembelliginden istedigi yere kustu, lavaboya isedi vs...
Annem cildirdi bu süre zarfinda tabi.
Dun evlerine gonderdiler. Anneannem cok yaşlı olmasina,dedemden daha hasta olmasina rağmen "o benim amcamin oglu, bakacagim ölene kadar" der hep. Ve anneme sinirlenince beddua eder. Babana bakmiyorsun diye.
Halbuki annem zaten bakiyor ikisine de.
Canimizi sikan sey de insanlarin " anasini, babasini yanina almiyor." Demesi.
Buralarda yaşlıları bakimevine gondermek cok ayip karsilanir.
Hatta bir ara acildi ama tekrar kapandi, kalan kimse olmayinca. Suan var mi bilmiyorum.
Biz simdi ne yapalim Allah askina?
susan aile degil, akrabalar. Ben de sustum. Olmuyor işte. Ben güçsüz degilim ama bu konuda güçsüzum.yapacak bi şey yok ölmesini bekleyeceksiniz.aileniz millet ne der diye zamanında susmasaydı o sapığın tacizlerine göz yummasaydı şimde millet ne der diye konu açmak zonrunda kalmazdınız.
susan aile degil, akrabalar. Ben de sustum. Olmuyor işte. Ben güçsüz degilim ama bu konuda güçsüzum.
susan aile degil, akrabalar. Ben de sustum. Olmuyor işte. Ben güçsüz degilim ama bu konuda güçsüzum.
ondan dolayi hapis yatmis zaten. Ama akrabalara şikayet etmeyin demedikki.işte her kimse..haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır demişler..
güçsüz olmayın..bakın taciz,tecavüz konularnıda susmamak gerek hele de çocuk tacizisyse bu.bu adam kim bilir kaç çocuğa yaptı bu iğrençliği,sırf birileri rezil olmamak adına konuşmadı diye kaç çocuk rezil oldu.
Hayati sonen kişiler ben ve annemiz. Kizima kimsenin dokundurtmuyorum, bu da miras kaldi.Yok elalem ne der, yok 4 pırlanta gencin geleceği diye diye çocuk tacizini sapığı örtbas etmek ne demek bu nasıl bir anlayışZamanında müdahale edilmedi diye ne hayatlar söndü belki kim bilir Vebali çok ağır nasıl uyuyabiliyor bu pisliğe ortak olanlar
ondan dolayi hapis yatmis zaten. Ama akrabalara şikayet etmeyin demedikki.
ondan dolayi hapis yatmis zaten. Ama akrabalara şikayet etmeyin demedikki.
Hastandki doktor "bu amcanin kızı her kimse, cok merhametsiz, vicdansiz" demis.işte hapis cezaları o kadar hafif ki böyle reziller bir kaç ay yatıp dışarı çıkıyor sonra kaldığı yerden devam ediyor.
siz şimdi ne yapalım diye soruyorsunuz;bence bırakın pisliğinde boğulsun.
Hayati sonen kişiler ben ve annemiz. Kizima kimsenin dokundurtmuyorum, bu da miras kaldi.
Hastandki doktor "bu amcanin kızı her kimse, cok merhametsiz, vicdansiz" demis.
Hemsireler de ayni fikirde tabi.
Yok sanmıyorum devam ettiğini. Etseydi akrabalar soylerdi.Hapisten çıktıktan sonra da devam etmiş ve örtbas edildi hep diyorsunuz yanlış mı anladım acaba??
Yok sanmıyorum devam ettiğini. Etseydi akrabalar soylerdi.
fakat ciddi manada annenize bir yanlışı olduysaYok sanmıyorum devam ettiğini. Etseydi akrabalar soylerdi.
Hepiniz diyin ki " birak millet ne derse desin, madem anneannen cok seviyo, baksin.gebersin gitsin." O zaman anneaaneme de acimam.Allah aşkına şu millet ne der ve millletin dediği saçmalıkları bir kenara bırakır mısınız? niye bu kadar önemli sizin için bunlar.o adam annenizi bile taciz etmiş,öyle yazmıştınız,geberse dahi umrunuzda olmaması lazım.
yeminle benim içim şişti şu anda.
Tamam zamaninda yaptiklari işte.Eee örtbas edildi yazmışsınız. Örtbas edilen ne o zaman ??
Olmuştur. 60 yasinda kadin simdi soylemez tabi. Utanir. Ama o nefreti zaten sebebi.fakat ciddi manada annenize bir yanlışı olduysa
evinizim 1500 mt yakınına bile yaklaştırmayın.
ne hali varsa görsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?