- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.253
- 548
- Konu Sahibi YasinSudeYagiz
-
Ozelden yazayim miBen fantaya takıldım. Neden fanta????
Pipisi icin mevlid yapmayan da ne bilimSelamlar herkese
Oğlum uyuyunca bos kaldım kafama takılan bir meseleyi paylaşmak istiyorum.
Kayinbbam torunlarına beraber sünnet yapmak istiyor arti tüm masrafları karşılıyor. Eltimle pek muhatap değiliz ancak bu tören için mecburen muhatap olmak zorunda kaldık. Eltim müzikli bir tören istiyor ben sadece mevlüt taraftarıyim. Benim aklımda fanta tavuk pilav salata dan oluşan bir menü vardi. Ayrıca takı istemiyorum sanki insanları takı için bir araya toplamis gibi olmak bana ters. O ise tamam mevlüt olsun ama kirmizi et baklava vs li bir menü ve takı istiyor. Kesinlikle ortak paydada bulusabilecegimizi sanmıyorum. Zaten çocuklar arasında yaş farkı da var. Kendi oğluma takisizlik mütevazı bir sünnet yaparım. Ama kayınbaba ya ve eltime ayıp olur diyor bir tarafim. Kadın birde müzikten feragat etti. Bilmiyorum kötü uyumsuz da olmak istemiyorum. Esime de böyle yansıtmak istemiyorum. Ama kadınla ortak sunnetide asla istemiyorum.
Bu arada sünnet ertelendi zaten Corona bitinde müsade edilince yapılacak. Ama gene d e aklıma gelince sinirleniyorum
Konu sahibi sarı kolacı herhaldeBen fantaya takıldım. Neden fanta????
O zaman bu sünnet düğününe davetli olarak gidersek kara kola içme şansımız yok mu?Konu sahibi sarı kolacı herhalde
Kadın bence gayet anlayışlı davranmış. Tavuk ve et arasındaki çizgiyi de anlamadım. Menüyü siz belirlemeseniz olmuyor mu illa siz mi belirlemek zorundasınız? KP karşılıyorsa bence o karar vermeli yemeğe. Biraz geri durmayı deneyin. Takı istemiyorsanız da kendi akrabalarınıza dersiniz istemiyorum diye. Eşinizinkine karışmayın. Gelen para size değil çocuğa geliyor ayrıca. Durumu olan getirir, çocuğa hesap açarsınız. Olmadı bağışlarsınız fakir ailelere. Sevap olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?