Bir sünnet töreni meselesi

Konu sahibi kayınpederinin imkanı varsa eltinin menü seçimi daha iyi. Ayrıca takı işine karışma isteyen takar istemeyen takmaz bunun dert edilecek bir tarafı yok. Hem gelen takılar çocuğunuza geliyor, toplanan para ve altınlarla güzel bir bilezik yaptırır koyarsınız kenara çocuğunuzun adına.

menüde çok fark yok mevzunun hiç bir tarafını etkilemiyor. eltinin mevlütü kabul ettiği yerde menünün lafı edilmez huysuzluk olur bu.

Çok uyumsuz buldum kafanda herşeyi belirlemissin herkes uysun diye bekliyorsun. Bırak eltin kayınpeder nasıl biliyorsa öyle yapsın sende kendine ayrı yap kendi paranla herkes mutlu olsun

Offf offf
Bir söz vardır parayı veren düdüğü çalar....
Birbirinize uymak zorundasınız çünkü bu durumu başta kabul etmişsiniz nokta

Ben olsam hiç yapmazdım ama konu bu değil her aile her anne farklıdır bir de sizin önem verdıgınız bir gun sanırım
Bu gunlerde ben bu şekilde toplu yapılmasın karşıyım ahan da sorun gelmiş

Pipisi icin mevlid yapmayan da ne bilim direk sunnet olsa da boyle seylere hic bulasmasaniz daha mantikli degilmi hem ikinizde cok zit taraflardasiniz ortak yol bulmaniz imkansiz gibi bence bastan girme bu islere

Benim oğlum 18 aylikken sünnet oldu, yapmadim düğün vs 2 yas doğum gününde evde mevlut okuttuk kendi ailemizle, doğum gününü kutladık. Ben düğün vs tarzi seyleri istemiyordum yapmadim sizde istemiyrosaniz yapmayın. Ama birlikte yapılacaksa ortak karar olur oyle yaparsanız

konu sahıbı ya ben dugun hıc yapmayacagım dıyeceksınız ya da eltınız sıze uyum saglamaya calıstıgı ıcın sızde uyum saglayacaksınız orta yolu ıkı taraf karsılıklı bulacak hatırınız ıcın kendı ıstedıgı seyden feregat etmıs o yuzden dıyorum

ya bence klasik eltimin dediği olamaz vakası. aslında konunun özü eltilerin savaşı. yani kadın müzikli ve kırmızı et-baklavalı istiyor ama olamaz tavuklu pilav ve salatalı mevlüt olmalı. çünkü neden o eltinin dediği olsun ?

bazı anneler çocuğunun damat gibi mürüvvetini görmek amaçlı böyle düğünler istiyor. benim yapabileceğim birşey değil ama bu da o gibi insanların hayata bakışı. ya da bazıları kendisinin öyle bir düğünü olmadıysa, yaşı da ilerlememişken, böyle kendi düğünü gibi birşeyler hazırlıyor sünnette. beyaz gelinliğimsi elbise giyenleri bile gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…