- Konu Sahibi YasinSudeYagiz
-
O zaman bu sünnet düğününe davetli olarak gidersek kara kola içme şansımız yok mu?
ayyy erkek oğğluşumuzun pipi sergileme töreniSelamlar herkese
Oğlum uyuyunca bos kaldım kafama takılan bir meseleyi paylaşmak istiyorum.
Kayinbbam torunlarına beraber sünnet yapmak istiyor arti tüm masrafları karşılıyor. Eltimle pek muhatap değiliz ancak bu tören için mecburen muhatap olmak zorunda kaldık. Eltim müzikli bir tören istiyor ben sadece mevlüt taraftarıyim. Benim aklımda fanta tavuk pilav salata dan oluşan bir menü vardi. Ayrıca takı istemiyorum sanki insanları takı için bir araya toplamis gibi olmak bana ters. O ise tamam mevlüt olsun ama kirmizi et baklava vs li bir menü ve takı istiyor. Kesinlikle ortak paydada bulusabilecegimizi sanmıyorum. Zaten çocuklar arasında yaş farkı da var. Kendi oğluma takisizlik mütevazı bir sünnet yaparım. Ama kayınbaba ya ve eltime ayıp olur diyor bir tarafim. Kadın birde müzikten feragat etti. Bilmiyorum kötü uyumsuz da olmak istemiyorum. Esime de böyle yansıtmak istemiyorum. Ama kadınla ortak sunnetide asla istemiyorum.
Bu arada sünnet ertelendi zaten Corona bitinde müsade edilince yapılacak. Ama gene d e aklıma gelince sinirleniyorum
ya bence klasik eltimin dediği olamaz vakası. aslında konunun özü eltilerin savaşı. yani kadın müzikli ve kırmızı et-baklavalı istiyor ama olamaz tavuklu pilav ve salatalı mevlüt olmalı. çünkü neden o eltinin dediği olsun ?
bazı anneler çocuğunun damat gibi mürüvvetini görmek amaçlı böyle düğünler istiyor. benim yapabileceğim birşey değil ama bu da o gibi insanların hayata bakışı. ya da bazıları kendisinin öyle bir düğünü olmadıysa, yaşı da ilerlememişken, böyle kendi düğünü gibi birşeyler hazırlıyor sünnette. beyaz gelinliğimsi elbise giyenleri bile gördüm.
Çocuğa sünnet düğünü adı altında beyaz gelinlik gibi bir kıyafet giydi, çekim yaptırdı.
Ben eltinizin yerinde olmak istemezdim onunda oğlu sünnet olacak sonuçta zaten mevlutlu kabul etmiş kadın takı olayına gelince zaten bize kim taksa aynı takiyo biz de ona götürüyoruz siz getirmeyin deseniz bile daha önce taktiklariniz getirir zaten ayrıca o takılar oglunuza hediye niyetiyle getiriliyo oğlunun nasibini niye geri tepiyosunn.. ayrıca et fikri de çok iyi herkes önce et yemeyi tercih eder misafirler hoşnut kalirSelamlar herkese
Oğlum uyuyunca bos kaldım kafama takılan bir meseleyi paylaşmak istiyorum.
Kayinbbam torunlarına beraber sünnet yapmak istiyor arti tüm masrafları karşılıyor. Eltimle pek muhatap değiliz ancak bu tören için mecburen muhatap olmak zorunda kaldık. Eltim müzikli bir tören istiyor ben sadece mevlüt taraftarıyim. Benim aklımda fanta tavuk pilav salata dan oluşan bir menü vardi. Ayrıca takı istemiyorum sanki insanları takı için bir araya toplamis gibi olmak bana ters. O ise tamam mevlüt olsun ama kirmizi et baklava vs li bir menü ve takı istiyor. Kesinlikle ortak paydada bulusabilecegimizi sanmıyorum. Zaten çocuklar arasında yaş farkı da var. Kendi oğluma takisizlik mütevazı bir sünnet yaparım. Ama kayınbaba ya ve eltime ayıp olur diyor bir tarafim. Kadın birde müzikten feragat etti. Bilmiyorum kötü uyumsuz da olmak istemiyorum. Esime de böyle yansıtmak istemiyorum. Ama kadınla ortak sunnetide asla istemiyorum.
Bu arada sünnet ertelendi zaten Corona bitinde müsade edilince yapılacak. Ama gene d e aklıma gelince sinirleniyorum
Şansınıza küsün. Ben de beyaz kolacıyımdır mesela. Düğün yapacak olsam Uludağ dışında içecek istemem.O zaman bu sünnet düğününe davetli olarak gidersek kara kola içme şansımız yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?