- 1 Haziran 2018
- 5.328
- 16.340
- 248
- Konu Sahibi Zaman su misali
-
sakin ol. inan hiç takıcağın bir durum değil. kesin hissederdin. vesveselerle hayatını zindan etme.O kadar çok takıyorum ki gerçekten bir gün ölürsem takıntıdan olucak
Onu hissedersin. Çünkü hazr değilsin. Islanma yok birşey yok.. o zaman acı olur ve kan gelir.. merak ettim böyle düşünmenize neden olan şey nedr.. başka yerde kalmak ve uykunun ağır olması dışındaO kadar değişik şeyler söylüyorlar ki bazıları hissetmez fln korkuyorum
Hayır aslında hayatımda her şeyi böyle takıyorum kendime onun doğru olması için sebepler arıyorum mesela adetim gecikti göğüs bel ağrım var hamile olabilir miyim diye düşünüyorum böyle takıntılarsakin ol. inan hiç takıcağın bir durum değil. kesin hissederdin. vesveselerle hayatını zindan etme.
baskıcı bir ailede mi büyüdün?
bir psikiyatriste gitmelisiniz, takıntılarınız çok yoğun. hayat böyle geçmezHayır aslında hayatımda her şeyi böyle takıyorum kendime onun doğru olması için sebepler arıyorum mesela adetim gecikti göğüs bel ağrım var hamile olabilir miyim diye düşünüyorum böyle takıntılar
Adetim geciktiOnu hissedersin. Çünkü hazr değilsin. Islanma yok birşey yok.. o zaman acı olur ve kan gelir.. merak ettim böyle düşünmenize neden olan şey nedr.. başka yerde kalmak ve uykunun ağır olması dışında
Adet gecikmesi birtek hamilelikte mi oluyor ? Pkoymuşsun zaten.. bence bi psikoloğa görün hiç normal gelmedi bana düşüncen ..Adetim gecikti
Hem de aşırıbir psikiyatriste gitmelisiniz, takıntılarınız çok yoğun. hayat böyle geçmez
Normal değilim gerçektenAdet gecikmesi birtek hamilelikte mi oluyor ? Pkoymuşsun zaten.. bence bi psikoloğa görün hiç normal gelmedi bana düşüncen ..
Çok sağ olun benim bu takıntılı ruh halimden kurtulmam gerek gerçekten ama yabancı birileri kaldığı için içim rahat değildiGüzel kardeşim öyle ha diye hamile kalınmaz. Ayrıca eğer şüphelendiğiniz bir şahıs yoksa eğer içki almadıysanız eğer ilaç verildiğine dair bi şüpheniz yoksa eğer ağır bi bayılma geçirmediyseniz tabiki birinin temasını hissederseniz şimdi konuşmayayımyani daha önce ilişki yaşadım diyorsunuz anlıyorum Nasıl olacağını tam kestiremiyorsunuz ama rahat olun. Arkadaşların dediği gibi bütün bunlar yoksa hemen bi piskologla görüşün. Bi mantıklı düşünsenize her şeyden önce elbiseleriniz çıkartılacak hiç mi hissetmeyeceksiniz.adet gecikmesine gelince 14 yaşındaki yiğenimde dahi oluyor. Ama yinede ben bu telkinlerle rahatlayamıyorum şüpheyi atamıyorum diyorsanız test yapın rahatlayın ve hemen bi piskoloğun yolunu tutun
yediğin içtiğine dikkat ettin mi belki bişeyler atmışlardır içine eger bakireysen adet olmadıgın zamanda bi iki gün kanaman sürmüşse bişeyler olmuş demektirYa bayramda bir yerde kaldık bekarım alkol ilaç gibi bir şey almadım normal bir uykuda ama uykum biraz ağır tabi şüphem var bir erkek gelip benle ilişkiye girse hisseder uyanır mıyım yoksa rüyalanma gibi olup hissetmez miyim? Yardım edinn?
Yediğim içtiğim her şeyden eminim kanama fln olmadı ama herkeste olmuyormuş kiyediğin içtiğine dikkat ettin mi belki bişeyler atmışlardır içine eger bakireysen adet olmadıgın zamanda bi iki gün kanaman sürmüşse bişeyler olmuş demektir
Anladım cnm bu durum seni çok yıpratır daha gençsin belli muhakkak bi destek al ve rahat ol. Emin ol acı hissetmeyenler var benim gibi ama acı başka. Uykudayken birinin size temas etmesi Farklı . İçinizi rahat tutun hiç bişey yoktur emin olunÇok sağ olun benim bu takıntılı ruh halimden kurtulmam gerek gerçekten ama yabancı birileri kaldığı için içim rahat değildi
Gerçekten teşekkür ederim çok farklı cevaplar geldi doktora gidin diye fln içimi rahatlattınızAnladım cnm bu durum seni çok yıpratır daha gençsin belli muhakkak bi destek al ve rahat ol. Emin ol acı hissetmeyenler var benim gibi ama acı başka. Uykudayken birinin size temas etmesi Farklı . İçinizi rahat tutun hiç bişey yoktur emin olun
Baygın değildim ama yorgun uyudumUykun ağar olsada hissedersin tabi baygın vs degilsen
Rica ederimGerçekten teşekkür ederim çok farklı cevaplar geldi doktora gidin diye fln içimi rahatlattınız❤
wala onu bi tek dokyora giderek anlayabilirsin ama bi kadın anlar ya vajinanın etrafında kurumuş beyaz döküntü gibi şeyler olur hani uyurken yıkama şansin yok weya ıslaklık olur kilodundaYediğim içtiğim her şeyden eminim kanama fln olmadı ama herkeste olmuyormuş ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?