- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
- Konu Sahibi pembekizpembe
Ne kadardir berabersiniz?hovarda değil boğmada yok ama bi süredir sorunlarımız var aramız soğuk ve oda bende mutsuzuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadardir berabersiniz?hovarda değil boğmada yok ama bi süredir sorunlarımız var aramız soğuk ve oda bende mutsuzuz
3 yılNe kadardir berabersiniz?
NE gibi sorunlar var aranizda?
yapmam gerekenin bu olduğunu biliyorum fakat şuan gerçekten kötüyüm onu kaybetmek hiç istemezdim ama bana öyle bişe dedikten sonra mücadelede edesim gelmiyor gerçekten ne yapcağımı hiç bilmiyorum bana o mesajı 8.40 ta attı hiçbirşey yazmadım sonraısnda bişe yazıp aramadıYerinde olsam ona varlığımı unuttururdum. Asla arayıp sormazdım. O ararsa da kırgın olsam da belli etmez konuşmayı uzatmaz onu önemsemediğimi hissettirirdim. Başta sana acı verse bile, bi süre sonra gerçekten önemsemeyeceksin zaten.
bana karşı bu sene ilgisini kaybetti konuşuyoruz görüşüyoruz sürekli ama böyle sanki zoraki gibi bi hava var sürekli bunu uzun zamandır hissediyorum bi soğukluk var nezaman bu kounuyu açsam bi şekilde kapanıp gidiyor hiçbişe yokmuş gibi devam ediyoruz birikti en son bugün patladı ikimizdedeNE gibi sorunlar var aranizda?
bana karşı bu sene ilgisini kaybetti konuşuyoruz görüşüyoruz sürekli ama böyle sanki zoraki gibi bi hava var sürekli bunu uzun zamandır hissediyorum bi soğukluk var nezaman bu kounuyu açsam bi şekilde kapanıp gidiyor hiçbişe yokmuş gibi devam ediyoruz birikti en son bugün patladı ikimizdede
Daha konu çok yeni. Lütfen iradeli ol. Sen ilgilenmezsen daha değerli olacaksın. Gurur yapmak değil bu. Ara vermek istiyormuş ya senden mahrum kalmanın ne demek olduğunu anlasın o zaman. Eğer devam edebilecek bir ilişkiysr zaten o adım atar.yapmam gerekenin bu olduğunu biliyorum fakat şuan gerçekten kötüyüm onu kaybetmek hiç istemezdim ama bana öyle bişe dedikten sonra mücadelede edesim gelmiyor gerçekten ne yapcağımı hiç bilmiyorum bana o mesajı 8.40 ta attı hiçbirşey yazmadım sonraısnda bişe yazıp aramadı
Ayrılık için zemin hazırlıyor bence bi kere de bitirelim diyememiş yavaş yavaş kaçacak yeni bi kız bulmuşturBir erkeğin 3 yıllık ilişki içerisinde bi tartışma sırasında ben böyle şeyleri konuşamıyorum ama böyle yürümüyor mutsuzuz birbirimizi yıpratıyoruz hernekadar bunları konuşmayı sevmesemde bence bir süre ayrı kalmalıyız lafından ne çıkarırsınız ?
sessizliğimi korumalımıyım yani senceDaha konu çok yeni. Lütfen iradeli ol. Sen ilgilenmezsen daha değerli olacaksın. Gurur yapmak değil bu. Ara vermek istiyormuş ya senden mahrum kalmanın ne demek olduğunu anlasın o zaman. Eğer devam edebilecek bir ilişkiysr zaten o adım atar.
Sana aynı şeyleri yaşamış biri olarak çok şiddetli tavsiyem ona aynen şunları söyle düşündüm de sen haklısın çok yıprandık ara değilde biz tamamen bitirelim bu ilişkiyi hoşça kal öyle destan yazamaya hiç gerek yok lafları kerpetenle alsın ağzından ve sosyal medya ne varsa hepsinden sil ve senden en ufak haber alamıycak hale getir en azından süründürmek için bir şansın olur diğer türlü ne yapsan senden daha fazla uzaklaşacak ve sen hem gururundan hem de sevgilinden olcaksın ben her türlü gururumu seçerim senin yerinde olsam kafama tükireyim geç anladım ama anladım sonunda ben de :)
hayır canım.. çok mantıklısın die dalga geçtiğin arkadaş doğruyu söylüyordu. erkekler bişey diyip başka bir şey ima etmezler..vicdan yapıp bitiremiyor benim bitirmemi sağlıyor gibi geliyo banada ne yazıkki
hah konu sahibi de tam bu cevabı bekliyordu.. ama ben direk ayrı kalmayı düşünerek söylediğini düşünüyorum.. erkekler bu kadar komplike varlıklar değiller. öle olsalar burda konu açanlardan biliorz aldattıklarında şip diye yakalanmazlardı..Sürüncemede bırakıp seni fitil edecek, ayrılmayı sen isteyeceksin böylece ayrılığın sorumluluğunu bile üstlenmemiş olacak.
bu cevabı dikkate almalısın. ben de aynı şeyleri yaşadım ve çok pişmanım. ara erelim cümlesi tamamen gerçek ayrılığın habercisi. büyük ihtmal başka kıza gönlü kaymıştır