Bir süredir kendimi çok güçsüz,zayıf,çirkin,ezik,beceriksiz hissediyorum

bende öyleydim destek alıyorum şu an ilaçlar kullanıyorum daha iyiyim

İlac kullanmak istemiyorum cunku net dusunemiyorum o zaman,robot gibi oluyorum halusinasyon goruyorum kendimi daha gucsuz hissediyorum. İyi hissettigim anlarda bunun ilacla oldugunu biliyorum cunku,ben neden bunq muhtac olayim ki deyip dayanamayip birakiyorm ilaci :+( o yuzden psikiyatriste gitmeden baska cozumu yok mu bunun. Oz guvenim dibe dusuyor ( oyle degersizlesiyorum ki kendime

merhaba muhakkak böyle hissetmene neden olan etkenler vardır. bu etkenlerden uzaklaşıp içine dönüp kendi isteklerine hoşlandığın şeylere yönelsen belkide bu durumu düzelte bilirsin.
insanın doktoru kendisi olacak bir yerde özellikle psikolojik durumlarda tabiki çevrede ailede çok önemli etken bu durumda....

sana böyle hissettiren nedir paylaşabilrimisin? sakıncası yoksa..

Bilmiyorum tek bir sey yok aslinda. Sozlumden ayrildim uzun sure issiz kaldim okuldan sonra oldu tum bunlar ve kabus gibi yillar yasiyorum okul bittiginden beri. Simdi bir cocuha ozel ders veriyorum ama elimden geleni yapmama rgmen yetersiz kalacagimi beceremeyecegimi dusunuyorum her ders oncesi kora korka gidiyorum ya ona gore anlatamiyorsam diye. En detayina kadar anlatiyorum anlamasi icn ve yine de kendime guvenemiyorum beceremiyor olabilir miyim diye. İs gorusmelerine gidiyorum gorusmeler genelde stresli gecer,ben o stresle isten aslinda hemen vazgeciyorum beynimde. Bu ise alinsam bile beceremem ki dusuncesi kemiriyor cunku... Kendime saygim guvenim nasil bu kadar dustu sasiriyorum ama duzeltemiyorum .

Su bulanmadan durulmaz

Herkesin dibe vurdugu anlar vardir

Gecmis basarilarini dusun

Daha once nasil basardim yine basaricam de

Hayat sen beni degil ben seni yoneticem de

Olumlama yap bolbol

Sen degerlisin ozellikle kendine

Psikolojik destek alabilirsiniz,düzenlenen terapilere katılarak destek alabilirsiniz.

kendinize bakın. Kuaföre gidin. Sizi seven insanlarla birlikte vakit geçirin. Açık havada yürüyüş yapin. Çok iyi gelir. Hobi edinin. Yeni insanlarla tanışın. Yeni kişiler size çok iyi gelecektir. Aklı gelen bunlar. Bende sizin gibiyim. Aynı durumda sayılırız. Bende hayatıma beni mutsuz eden insanları çıkarmakla başladım. Kimseyi umursamıyorum. Yeni arkadaşların bana çok geldi. Eski şeyler arada bi aklıma gelse de öncekine nazaran biraz daha iyiyim. Sizde başarabilirsnz.

Spor yap. Spor yaparken mutluluk hormonu salgılanıyor bu sayede böyle kötü şeyler düşünmezsin

Son düzenleme:
Fibromiyalji, osteoartritten sonra en yaygın olan arterit ilişkili hastalıktır. Halen günümüzde çoğunlukla yanlış teşhis konur ve yanlış anlaşılır. Karakteristikleri arasında yaygın kas ve eklem ağrısı, yorgunluk ve diğer semptomlar vardır. Fibromiyalji depresyona ve sosyal izolasyona neden olabilir. Fibromiyalji sendromunu (FMS) anlatırken, semptomlara değineceğiz, teşhisi ve tedavisinden bahsedeceğiz. Fibromiyaljinin hayatımızdaki etkilerinden de bahsedeceğiz. Bu etki FMS ile gelen büyük fiziksel ve psikolojik zorlanmadan dolayıdır. Bu zorlanmalar çalışma saatlerimizi azaltarak, gelir ve hatta iş kaybına yol açabilir.
Fibromiyalji sendromu semptomlar topluluğudur. Bu semptomlar bir arada oluştuğunda, belirli bir hastalığın veya hastalığın gelişme ihtimalinin çok yüksek olduğunun habercisidir. Fibromiyalji sendromunda şu semptomlar çoğunlukla gerçekleşir:
“ Anksiyete veya depresyon
“ Düşük acı eşiği veya hassas noktalar
“ Aciz bırakan yorgunluk
“ Geniş alana yayılmış ağrı

12 milyon Amerikalıda Fibromiyalji vardır. Çoğunluğu yaşları 25-60 arasında değişen kadınlardan oluşur. Kadınlar erkeklere nazaran 10 kat daha fazla bu hastalığa yakalanırlar.
Fibromiyalji her yerinizin ağrımasına neden olur. Felç edici yorgunluk semptomlarına sahip olabilirsiniz-hatta uyanırken bile. Vücuttaki belirli noktalara dokunulması bile acı verir. Şişlik, yoğun seviyede rahatsızlık veya dinlendirici olmayan uyku ve ruh hali rahatsızlıkları veya depresyon deneyimleyebilirsiniz.
Hiçbir egzersiz yapmadan ve hatta herhangi bir nedeni olmadan, kaslarınız sanki aşırı çalışmış veya çekilmiş gibi hissedebilirsiniz. Bazen kaslarınız seğirir, yanar veya bıçak gibi bir ağrı saplanır.

olabilirsin..googden tam öğrenebilirsiniz

Ağrım yok aslında. Ama yorgunluk, kıpırdamak bile istememe durumu var çok fazla... Teşekkür ederim, araştıracağım.

Spor yap. Spor yaparken mutluluk hormonu salgılanıyor bu sayede böyle kötü şeyler düşünmezsin

Spora başladım ama daha kötü hissediyorum sanki Her yerim hamlıyor ağrıyor ve daha güçsüz hissediyorum :s

Böyle düşünmenize sebep olan şey ne peki?:26:

Dediğim gibi tek bir şey söyleyemiyorum net olarak. Ama genel olarak bakınca son yıllarda yaşadıklarımın birikintisi sanırım...

Evet denedim, faklı kurslara yazıldım. Yeni arkadaşlar edindim. Lazer epilasyona başladım, saçlarımın rengini değiştirdim ama kısa birsüre iyi geliyor sonra yine eski halime dönüyorum (

Psikolojik destek alabilirsiniz,düzenlenen terapilere katılarak destek alabilirsiniz.

Düzenlenen terapiler demişsiniz, nerede düzenleniyorlar nasıl katılabilirim?

Su bulanmadan durulmaz

Herkesin dibe vurdugu anlar vardir

Gecmis basarilarini dusun

Daha once nasil basardim yine basaricam de

Hayat sen beni degil ben seni yoneticem de

Olumlama yap bolbol

Sen degerlisin ozellikle kendine

Çok teşekkür ederim... deniycem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…