- Konu Sahibi Nebaktincanim
-
O size cumhuriyet takarım demiş siz dememişsiniz ki, düğünü için bir hediye alacaksınız elbet, arkadaşınız hiç birşey takmayacak mısınız, bence yanlış
Ben olsam içimden geleni karşılığının gelmiyceğini bilerek takardım. Durumun varsa tak cumhuriyet ve unut. Çünkü şu anda bile seninle daha seyrek görüşüyorsa muhtemelen taşınınca hepten kopacaksınız.
Kötü falan değilsin günümüz şartlarında hepimiz bu hesapları yapıyoruz. Yani diyeceğim şuki geri gelmiyeceğini düşünerek tak.
Takı geri gelsin diye takılmamalı ya artık şunu bi aşalım lütfen
Geri gelsin diye takacaksanız hiç takmayın kısa ve özyani ? ben ne yapmalıyım
Ben yakın arkadaşlar diye taktım çeyrek ama başka yere tayin çıkınca hepsi kaldı . Benim bile aklıma geliyor bazen yani cumhuriyet taksam heralde hiç aklımdan çıkmaz :) . Cumhuriyet fazla çünkü gelmez diye düşünüyorum çeyrek tak en azından .
Geri gelme olayini takmayin diyosunuz da insan istemdisi bekliyo ben o evlenirken yardim ettim ama o gelmedi bile diye mesela.
Annem hala der birine bilezik takmis ben evlenirken kadin durumu olmasina ragmen 50 tl takmisti bence bu da ayip. Simdi de ben evleniyorum bana lazim destek.
Soruna gelince is arkadasina bence cumhuriyet fazla bana kuzenlerim bile okadar takmadi. Su donemde ben arkadaslarima gram atiyorum valla.
Takı hediye olarak verilir ve biter. Geri gelmesini hesaplamadan, icinizden gelen ve butcesinize uyan neyse onu takin.
Amac bugun taktigimin yarin geri gelmesi olsaydi evimde oturur aldigim altini dogrudan kendime takardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?