- 30 Aralık 2015
- 4.837
- 11.561
- 208
- 31
- Konu Sahibi Nebaktincanim
Çeyrek yada para takyani ? ben ne yapmalıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çeyrek yada para takyani ? ben ne yapmalıyım
O size takı taksa karşılığını veriyim diye kara kara düşünmeniz normal olurdu ,sırf bol keseden attı diye bu kadar düşünmek niye ?
100 tl takın yeter,uzağa gidiyormuş koparsınız sizin düğünü bike görmez
Kötü zamanı olurda tanında olursunuz,arkadaşa takı olayını abartmayınHer kötü zamanımda yanımdaydı vefa borcu gibi hissediyorum
Takı takmak yatarım değildir ki.
Yani karşılığını beklemek biraz tuhaf geldi bana.
Mesela bana kimin ne taktığını hatırlamıyorum, açıkçası herhangı bir senet imzalamadığım için karşılık gelecek bir şey taktım mı onu bile bilmiyorum.
Içinizden geliyorsa takın altınınızı. Ama sonrasında ah vah edecekseniz bir çeyrekle geçiştirin.
Kızmayın canım; sadece geri döneceğini ummak biraz tuhaf. Yoksa bu devirde tabi ki hesabinı yapmak durumundasınız.Bınun hesabını yaptıgım için bilemkızıyorum kendime
Cumhuriyet fazla çeyrek az geliyorsa yarım takın içiniz rahat etsin durumunuzda varmış, vefa borcu olarak düşünüyorsanız takın ve unutun. En azında içinizde vefasızlık gibi bi pişmanlık olmaz ona karşı.
Çocukluk arkadaşım dostum canım dediğim kişi evlenince sana bilezik takıcam demişti. 1 2 kez değil hep söylerdi evleneceğime yakın bilezik takamıcam yarım takarım dedi. Düğünümde 1 çeyrek taktı geçti :) yani bu işler öyle söylemekle olmuyor. Siz o lafları çok ciddiye almayın gönlünüzden ne geçiyorsa onu takın.
Maddi durumunuz nasıl
Tamam cumhuriyet pahalı ama kime göre belki sizin sartlara göre normaldir ?
Birde son bikaç yıldır hep yanımdaydı vs dediniz maddi anlamdada yanınızdaysa o zaman hak etmemiş midir ?
Eger cumhuriyet takamayacak durumdaysanız evinin bi kücük beyaz esya ihtiyacını ben alayım diye ısrar edip eger uygun bişey alırsa. dügündede bi ceyrek alıp gönül borcunu tamamlayabilirsin
ben bu kadar yanımda olan birine hele ki durumum varsa asla çeyrek takmazdım.Yaklaşımınızı çok sevdim maddi anlamda sıkıştığım zaman teklif etmişti ama hiç almadım.
Ama benim bu boşanma sürecimde yanımda olmasa sanırım kafayı yerdim orası kesin en basiti çoğu akşam ailesi ile evine davet etti yalnız yemek yedirtmedi bu bana o kadar iyi geldi ki bu süreçte yanlış kişilerle görüşmemi engelledi o yüzden vefa borcu hissediyorum ve acaba almasam mı diye düşününce kendime kızıyorım![]()
Giden belliki geri gelmeyecek zaten mutlaka bikaç tane öyle olur bende de cok oldu en yakın bildiklerim bile cesitli bahanelerle gelemedi sonrasında elime getirip koyanda oldu tamamen takı işini silendeYaklaşımınızı çok sevdim maddi anlamda sıkıştığım zaman teklif etmişti ama hiç almadım.
Ama benim bu boşanma sürecimde yanımda olmasa sanırım kafayı yerdim orası kesin en basiti çoğu akşam ailesi ile evine davet etti yalnız yemek yedirtmedi bu bana o kadar iyi geldi ki bu süreçte yanlış kişilerle görüşmemi engelledi o yüzden vefa borcu hissediyorum ve acaba almasam mı diye düşününce kendime kızıyorım![]()
Bozulmak değil de çok şaşırdım en azından yarım bekliyordum. Çünkü en son öyle söylemişti. 4 ay sonra da onun düğünü oldu ben de ona çeyrek taktım. Bilezik taksaydı bilezik takacaktım.Siz böyle yapınca bozuldunuz mu peki?
Yaklaşımınızı çok sevdim maddi anlamda sıkıştığım zaman teklif etmişti ama hiç almadım.
Bu kadar destek ve dost olan birine bir altın az bile. Şahsen bilezik bile takardım. İçinizden ne geliyorsa onu takın.