allah allah biri mi düşürdü acaba . denize at derler böyle durumdaKızlar evinize akrabalarınız gelip gittikten sonra banyoda kağıda sarılı bi tutam kesik sac bulsanız ne düşünürdünüz? Bu durumda ne yapılır? (Saçın kime ait olduğu belli değil ama evdekilerden birine ait olma ihtimalide var ama evden kimsenin haberi yok)
Nasıl sorulur?Ev halkına ve gelen akrabalara sorardim herhalde .Ne gibi anlam yüklemeliyim bilmiyorum ama sormak en güzel çözüm sanki
Ben de, gelen akrabalara kağıda sarılı bir tutam saç buldum, haberi olan var mı? diye muhakkak sorardım. Bir açıklaması varsa da öğrenirsiniz. Yoksa sürekli içiniz içinizi yer.
Kızlar evinize akrabalarınız gelip gittikten sonra banyoda kağıda sarılı bi tutam kesik sac bulsanız ne düşünürdünüz?
Bilemiyorum, suçlamak olarak düşünmedim. Bir sebebi vardı belki, bunu öğrenirdiniz. Suç isnat edilecek bir şey ise zaten herkes benim haberim yok diyecektir.Onların arkasından böyle birşey sormak direk onları suçlamak gibi olmaz mı? Onlardan önce var mıydı yok muydu bilmiyoruz.
banyoda kağıt bulsam çöpe atarım
içinde ne var diye bakmam
o tarz kesik saç ne olabilir
bebeği olan birisi varsa onun ilk saç kesiminden saklamış ve çantasının kenarından vs düşürmüş olabilir belki diye düşünürüm ama dediğim gibi zaten görmeden atmış olurdum
Aynen, bence de bebeğin ilk saçı filan olabilir. Böyle şeyleri saklıyor çünkü yeni anneler, kutuları filan oluyor.Öncelikle ev halkına sorun, sizden birine ait olmadığına emin olursanız misafirlere sorabilirsiniz kibarca. Yukarda biri yazmış, bebeğin ilk saçı falandır belki diye sorayım dedim dersiniz.
Itinayla katlanmış bir kagit.. ve bir tutam sac. Saç ucu.
Bebekli biri yok.. Ve evdeki 3 yaşındaki yeğenimin saçına benziyor. Onun saçın da da kesilme izi yok.Öncelikle ev halkına sorun, sizden birine ait olmadığına emin olursanız misafirlere sorabilirsiniz kibarca. Yukarda biri yazmış, bebeğin ilk saçı falandır belki diye sorayım dedim dersiniz.
Bebekli biri yok.. Ve evdeki 3 yaşındaki yeğenimin saçına benziyor. Onun saçın da da kesilme izi yok.
yeni kesilmeyecek ki eskiden kesilip saklanacak
sonra birisi yanlışlıkla düşürecek
çocuklara falan da gösterilir bak senin ilk saçın, ilk dişin vs vs
sonra çocuklar merak eder
benimki nasıl X inki nasıl diye arar bulur açar vs vs
sorun yeğenin annesine ben evde böyle bir şey buldum, aklıma çevredeki bebek olarak X geldi, saçın rengi de benziyor, bir sorayım sana dedim
alacağın cevaba göre yoruma devam
Evdeki yeğenim derken bu olay zaten abimin evde yaşandı. Yengem buldu akrabaların arkasından. Biri yeğenimin saçını kesmiş ama kim ve neden bilemiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?