Bir tane olumsuz yorum görmediğim doktor yok....

Hanımefendi cahil kelimesini ezberlemiş

Zaten gerçekte avukat olsaydı şuan kayıtlı olduğu baroyu ve sicil numarasını şak diye paylaşmıştı. Daha fazla uzatmanın manası yok bence kendince bir şeyler yaptı işte. Belki stajyerdir heyecanını anlamak lazım diyelim :)
Bu paylaşma zorunluluğunun hukuki dayanağı nedir acaba? Birinin avukat olmasının bu kadar inanılmaz hoşuma gitti, gülüyorum :)

Doktorlar arası rekabetten birbirini karalamak icin yazılan yorumlar bile olabilir her yoruma inanmayın derim
Fotoğraf görmek en doğrusu
Hanımefendi cahil kelimesini ezberlemiş

Zaten gerçekte avukat olsaydı şuan kayıtlı olduğu baroyu ve sicil numarasını şak diye paylaşmıştı. Daha fazla uzatmanın manası yok bence kendince bir şeyler yaptı işte. Belki stajyerdir heyecanını anlamak lazım diyelim :)
Yeni heves herhalde surekli avukatim diyor avukat olduğuyla ilgili sorularada cevap vermiyor.bana saldırıyor özelden de yazıp duruyor bana yazma uzak dur diyorum anlatamıyor muyum. dava açacağım deyip duruyor.

Bu paylaşma zorunluluğunun hukuki dayanağı nedir acaba? Birinin avukat olmasının bu kadar inanılmaz hoşuma gitti, gülüyorum :)

Bizde size gülüyoruz gerçekten :) Kitap okuyarak avukat olamadık bari burada avukatlık taslayalım dedim :) Ağır ceza avukatı mısınız ?

Fotoğraf görmek en doğrusu

Yeni heves herhalde surekli avukatim diyor avukat olduğuyla ilgili sorularada cevap vermiyor.bana saldırıyor özelden de yazıp duruyor bana yazma uzak dur diyorum anlatamıyor muyum. dava açacağım deyip duruyor.

Mesajların ekran görüntülerini kaydedin bence. Karşınızdaki kişinin gerçekten avukat olduğunu bilmiyoruz.

Avukatları biliyoruz sürekli çalışıyorlar ve vakit bulamıyorlar sen nasıl bu kadar vakit buluyorsun 23 yaşında mezun olup ne ara çalışmaya başladın?gerçekten yaşın 23 mu?

Mesajların ekran görüntülerini kaydedin bence. Karşınızdaki kişinin gerçekten avukat olduğunu bilmiyoruz.
Bana mesajlarımın silindiğini söylüyor ama bu forumda mesajlar silinmiyor ki.özelden sürekli yazıyor.yazma diyorum laftan anlamıyor.ben ilk defa bu kadar ısrarcı birini gördüm başka işi mi yok acaba bu kadar bir yorumu abartıp bana saldırıyor.herkes fikrini yazıyor bende genel gözlemlediğim durumu yazdım ne doktor adı ne de üye adı yazmadım kendi üzerine alınmış saldırıyor çok ilginç bir durum.

Diğer hanfendi silmiş yorumlarını yada şikayet ettiği için silinmiş.
Koru teşekkür ederim çok güzel ifade ettiniz.cok şaşkınım böyle bir durumla karşılamak ve muhattap olmaktan fazlasıyla rahatsız oldum.ben genel gözlemimi yazdım doktor ya da üye adı yazmadım.durup dururken saldırıyor.bu forumda hicbir üye yorumlarını silemez şikâyet edilsede silinemez.site yöneticileri açıklasın lütfen bu forumun kuralları gereği yorumları silmiyorlar.

Bizde size gülüyoruz gerçekten :) Kitap okuyarak avukat olamadık bari burada avukatlık taslayalım dedim :) Ağır ceza avukatı mısınız ?
Valla ben gülüyorum da sana gülmüyorum. Diğer üyeye gülüyorum ben. Önceki hakaret dolu küfürlü mesajlarına bak bi de şimdiki mesajlarına. Ey hukuk sen nelere kadirsin. Ağır cezacı değilim bu arada, seni gerçekten avukat olduğuma inandırmaya çalışacağımı mı düşüyorsun? :) çok şeker.

Canım teyzecim, mahkeme onlarla ilgilenmiyor. Mahkeme senin kişisel aptal, salak, pislik gibi ifadelerinle ilgileniyor. Hakaret buna denir. Kasıntı bir hakaret değildir, heleki kamuya açık olmayan alanda söylendiyse (yani özel mesajda). Ayrıca birine daha böyle hakaret etmişsin öğrendiğime göre. O kızcağıza da ulaştım o da dava açacak. Ayrı kişilere yaptığın için bu suçlar arasında içtima olmuyor. Yani 2 ay desek 4 ay eder. Güzel ceza.
Burada bana nasıl ceza kesiyorsun?burası adliye değil.27 yaşında genc bir hanıma teyze demekte ancak senin gibilerin yapacağı birşey.komik.bence bu işte çok ciddi bir tuhaflık var.beni rahatsız etmeyin.

Valla ben gülüyorum da sana gülmüyorum. Diğer üyeye gülüyorum ben. Önceki hakaret dolu küfürlü mesajlarına bak bi de şimdiki mesajlarına. Ey hukuk sen nelere kadirsin. Ağır cezacı değilim bu arada, seni gerçekten avukat olduğuma inandırmaya çalışacağımı mı düşüyorsun? :) çok şeker.
Herkesle dalga geçiyorsun diğer üyelerin de benim de dava hakkım var.bu ne saygısızlık geçmiş klavyenin başına ahkam kesiyorsun.

Burada bana nasıl ceza kesiyorsun?burası adliye değil.27 yaşında genc bir hanıma teyze demekte ancak senin gibilerin yapacağı birşey.komik.bence bu işte çok ciddi bir tuhaflık var.beni rahatsız etmeyin.
Nerden bileyim ben senin 27 yaşında olduğunu, konuşmandan dolayı baya büyük sandım. Mesaj atmayı kesersen cevap yazmam farkındaysan konuşamaya devam ediyorsun.

Seninle muhattap olanda suç avukat burada ahkam kesmez.asagiliyorsun hakaret ediyorsun tehdit edip dalga geçiyorsun gerçekten avukat olan mesleğini böyle davranıp riske atmaz meslek etiği diye bir şey var ve belliki senin etik kavramından haberin yok.yazdiklarini bir oku bak ne komik tuhaf saçma şeyler yazıyorsun avukat üslubunu ne dediğini bilir emin ol gerçekten avukatsan meslektaşların bu durumu hiç hoş karşılamayacaklar.

Aynen oyle ve bılıyormusun bazen tonla para versen boş ülkemiz ıyı cerrahlarla dolu gerekırse yıllarca arastırmalı benım kararım 10 yılı buldu dusun ablam annem oldu ben cesaret edememıstım en son bende dedım ve guvendıgım kişiye oldum ıkı cocuktan sonra gelen cesaret olabıılırmı :)) sende bekle arastır emi suan 3 haftam oldı su gıbı gectı anlamadımmaşşallah ıns sonuc guzel olur kbb daha ıcıme sındı mesela plastıc cerrahlar genelde sankı nefesı esmi gecıyorlar bılemedım kbb bunu atlamaz gıbı kısıye ozel tasarım yapmalı hekim hasta ne ıstoyosa dan ziyade yuzune ne gıder bunları gozlemle
Canım öyle birşey yok benim muhteşem aldığım nefesimi kbb doktoru süreyya şeneldir denilen adam o kadar daraltmışki şu an nefesimi zor alıyorum burnumda sadece hafif çökük olan sırta kadavra kıkırdağı koymak yerine bütün burnumu komple kadavradan ve yamuk yumuk yapmış ve saymadığım daha birsürü sıkıntı var burnumla ilgili bu kadar vicdansız insanlıktan uzak bir doktor ameliyattan sonra bu genç yaşımda hayatım bir anda karardı yaşamak bile istemiyorum artık 😢

Seninle muhattap olanda suç avukat burada ahkam kesmez.asagiliyorsun hakaret ediyorsun tehdit edip dalga geçiyorsun gerçekten avukat olan mesleğini böyle davranıp riske atmaz meslek etiği diye bir şey var ve belliki senin etik kavramından haberin yok.yazdiklarini bir oku bak ne komik tuhaf saçma şeyler yazıyorsun avukat üslubunu ne dediğini bilir emin ol gerçekten avukatsan meslektaşların bu durumu hiç hoş karşılamayacaklar.
Evet bi öğretmenin sağa sola gerizekalı beyinsiz pislik çirkef demesi çok normal çünkü değil mi? Hala mesaj atmaya devam ediyorsun.

Nerden bileyim ben senin 27 yaşında olduğunu, konuşmandan dolayı baya büyük sandım. Mesaj atmayı kesersen cevap yazmam farkındaysan konuşamaya devam ediyorsun.
Biz nereden bilelim senin 23 yaşında avukat olduğunu .23 yaşında nasıl mezun oldun da hemen çalışmaya başladın bırak ya hikaye anlatma.23 yaşında ya son sınıf öğrencisi olabilirsin yada yeni mezun.hergun mahkemedeymişsin ya;)diğer uyelerde sana inanmıyor sen çocuk gibi konuştuğun için ben sana tabiki büyük gelirim eğitimli genç bir hanımım.sen gerçekten avukat olsaydın senin konuşmanda benim gibi yaşına uygun olurdu 27 yaşında çocukluk yapmayacağım tabiki.

Evet bi öğretmenin sağa sola gerizekalı beyinsiz pislik çirkef demesi çok normal çünkü değil mi? Hala mesaj atmaya devam ediyorsun.
Beni tahrik ettin.ben kendi gözlemimi doktor ya da üye adı yazmadan paylaştım sen saldırdın bana.benden uzak dur ve rahatsız etme.ben hiç kimseye cevap vermek zorunda değilim.üst üste mesaj yazıp rahatsız edeni de asıl ben şikayet edeceğim.bazilarinin sanki kölesiyiz de her dediğine cevap vereceğiz bu ne saygısızlık bana özel yada buradan hiç birşey yazmayın.

Canım öyle birşey yok benim muhteşem aldığım nefesimi kbb doktoru süreyya şeneldir denilen adam o kadar daraltmışki şu an nefesimi zor alıyorum burnumda sadece hafif çökük olan sırta kadavra kıkırdağı koymak yerine bütün burnumu komple kadavradan ve yamuk yumuk yapmış ve saymadığım daha birsürü sıkıntı var burnumla ilgili bu kadar vicdansız insanlıktan uzak bir doktor ameliyattan sonra bu genç yaşımda hayatım bir anda karardı yaşamak bile istemiyorum artık 😢
Ah ya :( cok üzüldüm diyorum ya bazen bırıne yarayan bırıne ıyı g3lmıyor bende bı heyecanla drumu övdüm hakkında olumsuz bı ekeştiri dahi yok ama işte önermemek gerekebilir ne bıleyım neden bu kdr basarılı ismler hata yapıyor bende saskınım tekrar revizyon olucakmısınız? of cok zor bı karar ama sakın ümidini kesme cnm ya cok zor bir tecrube olmuş iyiki ameliyattan sonra cok sık gırdım once gırseydım bu foruma zor olurdum ameliyat

Valla ben kimseye küfredemiyorum senin gibi. Senin de 40 50 yaşlarında mutsuz bi ev hanımı olduğunu düşündüm yalan yok. Yaşına göre davranmak pis ağızlı olmak leş leş küfürler etmek değildir. Yazık böyle sorunlu öğretmenler yüzünden ülke bu halde. Öğretmenin kendisi insanları fakir diye aşağılamaya çalışıyor önüne gelene küfrediyor çocuklar ne yapsın. Ayrıca sana yazan yok sen yazıp duruyorsun ama bunun farkına varmak zor tabii senin için. Neyse uzadı, seni sessize alıyorum küfretmeye devam edebilirsin görmeyeceğim nasılsa.

Son düzenleme:
Valla ben kimseye küfredemiyorum senin gibi. Senin de 40 50 yaşlarında mutsuz bi ev hanımı olduğunu düşündüm yalan yok. Yaşına göre davranmak ağzı pis olmak değildir. Öğrencilerine de küfür öğretiyor musun acaba? Neyse uzadı, seni sessize alıyorum küfretmeye devam edebilirsin görmeyeceğim nasılsa.
Sen moral bozmak için böyle saçma şeyler yazıyorsun turkiyenin en iyi estetik cerrahlarından birine kasıntı deyip nefret ettim diyen kötüleyen banada böyle saçma şeyler yazar tabi ya 50 yaşında burun estetiği olacağım bunu ancak sen düşünürsün; )doktorun ameliyat ücreti yüksek diye beğenmeyip onun yarısi kadar ücret isteyen doktora ameliyat olacağını yazıyorsun muayenesi de ücretsiz diyorsun para için doktoru kotuluyorsun.23 yaşinda ve avukatsın öyle mi? bence avukat değilsin ve yaşın 23 değil.kendine hayal dünyası kurmuşsun.avukatin maddi gücü iyi olur senin gibi paranın lafını bu kadar yapmaz.23 yaşında avukat olarak çalışamazsın ancak stajer olabilirsin.ergen gibi yaş kavgasına giriyorsun teyze: )))))eminim gerçek yaşın benden çok büyük ve işsiz güçsüz birisin boş vaktin çok gelmişsin burada hayal dünyanı anlatıyorsun diğer üyelerde sana inanmıyor.beni rahatsız etme huzursuz etme saygısızlık yapma uzak dur.bir yorum yazdım pişman ettin doktor yada üye adı yazmadım kendi üzerine hangi akılla alındın da bana saldırdın.

Ah ya :KK43: cok üzüldüm diyorum ya bazen bırıne yarayan bırıne ıyı g3lmıyor bende bı heyecanla drumu övdüm hakkında olumsuz bı ekeştiri dahi yok ama işte önermemek gerekebilir ne bıleyım neden bu kdr basarılı ismler hata yapıyor bende saskınım tekrar revizyon olucakmısınız? of cok zor bı karar ama sakın ümidini kesme cnm ya cok zor bir tecrube olmuş iyiki ameliyattan sonra cok sık gırdım once gırseydım bu foruma zor olurdum ameliyat
O doktorun neden bu kadar isim yaptığını amerikan hastanesi gibi kaliteli bir hastanenin ameliyathanesini kiralayabilmesini bende anlamadım ismine ve instagramdaki paylaşımlarına güvendim tekrar revizyon nasıl olucamki ortada burunmu bırakmış burnum komple kadavradan onların sökümü çok zormuş burun derisinin yırtılma riski varmış hadi çıkardılar yeniden baştan yine yapmak zorunda kalıcaklar ve her ameliyatta riskler dahada çok artıyo bende ne yapacağımı şaşırmış durumdayım olmasam böyle yaşanmıyo koyduğu kıkırdaklarda aşırı bir kasma var benim revizyon ama kocaman bir burnum vardı kendi kıkırdaklarım revizyon olmama yeterliydi nerden bilebilirdim kendi kıkırdaklarımı çıkarıp öyle kadavra takacağını ayrıca burdan birisi süreyya şeneldirin tam 7 tane hastasıyla konuşmuş onlarada bana yaptığı gibi aynı şekilde ameliyat yapmış süreyyanın ameliyatından çıkan bütün revizyon hastaları ağır depresyonda aynı benim gibi 😩

Back
X