BİR TANEDE Mİ GÖRÜCÜ ÇIKMAZ YA DA KİMSE TANISTIRMAZ:(

rosalinda23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
126
97
48
39
Arkadaslar her genc kızın hayalidir gelinlik giymek anne olmak.Ben her gecen gun sanki hayallerimden daha da uzaklasiyorum.Sosyal medyayi her actigimda hep insanlarin nisan düğün vs.fotolari tatilleri cocuklariyla pozlari ya da eslerinin yaptigi surprizler bıktım artik.Gecenlerde komşum benden 2 yas kucuk ve 3 yasinda oglu var kalkip ortamda ayyy 30 ve ustu anne olmak hic hos bi duygu degildir cocuk 10 yaşına gelse 40 yasinda mi olucak anne cok komik diyip guldu oyle zoruma gitti.31 yasindayim bir tane bile son bikac aydir gorucum bile yok.Guzel bir bayanim meslekliyim cok dua ederim hep hayirlisi icin ama olmuyo iste cok mutsuzum içimi dökmek istedim size

Hiç gelinlik ve çocuk hayali kurmadım.
Ama ikisi de oldu.
Benim hayallerim bambaşkaydı, bir başkaları da o hayatı yaşıyor.
Herkes olduğu durumun değerini bilmeli, gerisini ise zamana bırakmalı.
Ayrıca yaşınız çok genç bunları düşünmek için.
Bir 45 olsanız anlayacağım ama, 31 yaşında bu karamsarlık gereksiz...

Her ay oluyor da son birkaç ayda mı görücü yok?
Görücü mü kaldı allasen?
Çocuk doğurmayı marifetmiş gibi konuşan insanlardan uzak dur.
Ve o kadın ikinciye hamile kaldığında ortamda onu boz, "aa sen demiyor muydun 30dan sonra çocuk doğurulmaz diye, çocuğun 10 yaşına geldiğinde 40 mı olcaksın vah vahh" de.

hayatımda hiç evlilik hayali kurmadım ben mi anormalim acaba ya.

konu sahibi mesleğiniz nedir?

ve neden görücü ve başkalarının tanıştırmasını bekliyorsunuz?

siz tanışın? siz girin ortamlara? ortam değiştirin? çeşitli kurslar, arkadaş grupları vs?

çok mu muhafazakarsınız kendiniz tanışıp görüşme neden hiç planınızda yok?

Onları yaşayanlar çok mu mutlu sanıyorsunuz? Şimdiki aklım olsa bekarlığı daha farklı yaşardım. Ama en güzeli geçmişi geleceği bırakıp anı yaşamak. Ciddi söylüyorum, tadını çıkarın. Herkes aynı yolu yürümek zorunda değil. Ama madem istiyorsunuz, inşallah gönlünüzce olur tez zamanda diledikleriniz.

Beni anlamadiniz ya da gorucu kavramini yanlış anlattim.Arkadaslar ortam felan diyorsunuz toplantilara giren bir insanim mesleki cevrem var yani demek istedigim ne birisi aracı oluyor ne biri fark ediyor beni.Size göre evlilik onemli olmayabilir ama ben anne olmak istiyorum hayat arkadasimla herseyi paylasmak istiyorum.Yalnizlik Allaha mahsus.Neden hepiniz kotu birsey istemisim gibi yaklastiniz.Ben gorucu olarak anneler kapi kapi gezsin demedim.Ya ben durup dururken kimle tanisayim nasil fark ettireyim kendimi.Hem hic mi benim gibi evlilik hayalini gerceklestirmek isteyen yok aranizda?

Hayatta tek basarisi koca bulup cocuk yapmak olan insanlari takmasaniz? Onlar bunu bi de marifet, en buyuk yetenek gibi anlatir.Okumuş bir yerlere, bir kariyere gelmis insanlari genelde bu konudan vururlar.Ne guzel isiniz gucunuz var kimseye muhtac degilsiniz biraz bunun tadini cikarin.Dogru insani bulup mutlu olabilmek en guzeli, buralarda neler okuyoruz kavgalar, boşanmalar...Kimse evlenip mutluluktan ölmüyor insallah yakin zamanda dogru kisiye kavusursunuz :)

Takmayın böyle densiz insanları .evlenmek ve çocuk yapmak iki dak iş .mühim olan o çoçuğa güzel bir gelecek verebilmekte .
Hem evlendi denilsin diye evlen insanları görüyoruz sonra burda yazılan konular gibi aldatıldım ya da ben başkasını seviyorum ya da maddi durum ya da mutlu dglm vs vs gibi konular oluyor .
Kısmet elbet gelir üzmeyin kendinizi

Şimdi şu kısımda anlaşalım: Gelinlik giymek ve anne olmak her genç kızın hayali değildir.
Şahsen hayallerim dünyaca ünlü bir sanatkar olmak üzerineydi, ha gelinlik modelimi de hayal etmiş, çizmiş, bir köşeye koymuştum. Ama annelik filan, yani ne bileyim, gençliğinden bu yana annelik-çocuk hayali kuran insanların, hayatlarını tam manasıyla yaşamadıklarını, kısıtlandıklarını, yaşayamadıklarını çocuklarında yaşamak istediklerini düşünmüşümdür çoğunluk.

30 ve üstü anne olmak kısmı için öyle "Çok komük ehe" diyen komşunuzun kafa yapısına da şu an ben gülüyorum şurada mesela. :)

Takılmayın, sosyal medya sizi mutsuz ediyorsa oralara bakmayıverin. Şu komşunuzun hayatta kendini gösterebildiği tek yer, tek övünç kaynağı, tek ürettiği şey, tek kariyeri evlilik ve çocuk olduğu için, muhtemelen bunlarla övün övün, fikir yürüt yürüt bitiremiyor.

Bir de evde otur otur görücü beklenmez, gidin hayata karışın, arkadaşlarınızla gezin tozun, çevrelere girin, gösterin kendinizi. Kapanmayın ev- iş arasına. Hem kısmet işi bunlar, olmaz olmaz dersin olur belli olmaz.

Sen evlenmek istedikçe yada hayatına giren kişilere hemen evlilik konusu açıkça kaçacaklar tek başına mutlu ol , kadın evlenmek konusunda istekli olmadıkça erkekler daha çabuk evlenmek istiyor bence. Birde işiniz var ortamlara giriyorsanız biraz sohbete açık samimi davranın siz çok katı durursanız kimse size yanaşamaz konuşmak için

Tabiki kötü bir şey istemiyorsun, elbet senin de karşına hayat arkadaşın olacak kişi çıkacaktır. Sadece vakti gelene kadar kendini üzme bunun için. Yaşına da hiç takılma, kendine bak, spor yap. İnsan hissettiği yaştadır.

Insan takinca takiyor boyle seylere. Ayrica neyi cok isterseniz maalesef olmuyor bir sekilde. Artik insanlarda biseylere vesile olmak istemiyor. Kendiniz buldunuz buldunuz yoksa bu sekilde devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…