- 2 Temmuz 2015
- 126
- 97
- 48
- 39
- Konu Sahibi rosalinda23
-
Arkadaslar her genc kızın hayalidir gelinlik giymek anne olmak.Ben her gecen gun sanki hayallerimden daha da uzaklasiyorum.Sosyal medyayi her actigimda hep insanlarin nisan düğün vs.fotolari tatilleri cocuklariyla pozlari ya da eslerinin yaptigi surprizler bıktım artik.Gecenlerde komşum benden 2 yas kucuk ve 3 yasinda oglu var kalkip ortamda ayyy 30 ve ustu anne olmak hic hos bi duygu degildir cocuk 10 yaşına gelse 40 yasinda mi olucak anne cok komik diyip guldu oyle zoruma gitti.31 yasindayim bir tane bile son bikac aydir gorucum bile yok.Guzel bir bayanim meslekliyim cok dua ederim hep hayirlisi icin ama olmuyo iste cok mutsuzum içimi dökmek istedim size
Beni anlamadiniz ya da gorucu kavramini yanlış anlattim.Arkadaslar ortam felan diyorsunuz toplantilara giren bir insanim mesleki cevrem var yani demek istedigim ne birisi aracı oluyor ne biri fark ediyor beni.Size göre evlilik onemli olmayabilir ama ben anne olmak istiyorum hayat arkadasimla herseyi paylasmak istiyorum.Yalnizlik Allaha mahsus.Neden hepiniz kotu birsey istemisim gibi yaklastiniz.Ben gorucu olarak anneler kapi kapi gezsin demedim.Ya ben durup dururken kimle tanisayim nasil fark ettireyim kendimi.Hem hic mi benim gibi evlilik hayalini gerceklestirmek isteyen yok aranizda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?