BİR TANEDE Mİ GÖRÜCÜ ÇIKMAZ YA DA KİMSE TANISTIRMAZ:(

Hele buradaki evlilikten ders yanan kadınları görüyorum ben daha çok korkuyorum yıllarca seviyorlar adam evlenince anneci oluyor yok dövüyor yok küfür ediyor falan evliliklerin hepsi mutluluk değil maalesef ha yalnızlıktan ölecem nefes alsada biriyle evlenmek yeter çekerim ben onu diyorsanız heryerde öyle koca çok bulursunuz

İnsanların sizinle tanışmasının doğal olduğu kadar sizin de birileriyle tanışmanız normal bir durum. Neden durup dururken kimseyle tanışamayasınız ki? Çevrenizi genişletmekle olacak şeyler bunlar, toplantıya girmekle ilgisi yok.

Isteklerinz gayet dogal şeyler
Bu kadar tepkiyi cok gereksz buldum
18 20 yasinda meslegini eline almadan evleneyim cocuk sahibi olayim diye tutturmamişsiniz sonucta.
Hayirlisi olsun diye dua ediyosunz nasılsa emin olun hayirlisi oldgu zaman cikacaktr karsiniza biri.uzulmeyin yasiniz daha genc.Allah gönlünüze gore birini nasip etsin

Ama tabi üzülüyorum keske yaşım sabit kalsaydi diyorum.Surprizler yapan sevdigini dile getiren bi eşim olsaydi diyorum hep.Oyle monoton hissediyorumki hayatimi cok bunaldim.Karsima cikanlar hep benden yasca küçük erkekler bilmiyorum kaderim demekki

Senden bir yas buyugum benim de meslegim 3 de cocugum var. Basim goge mi erdi? Allah yoklugunu acisini gostermesin cocuklarimin ama hayallerde hersey toz pembe fakat gercekler o kadar zor ki. Bazen beni bi adaya gonderseler diyorum ve bunu cok sık dusunmeye basladim. Sorumluluklar bi ton. Evlilik sadece dugunden gelinlikten ibaret degil karsindaki kisiyle ortak yol bulana kadar seneler geciyor. Cocuk desen hop buyudu olmuyor. Hastaliklari gelisimsel sorunlar. Tumden kotu degil ama bunlari da bil. Sosyal medyaya da bakma tabii ki herkes mutlu anlarini paylasir. Kimse kavga fotografi paylasmaz. Sana tavsiyem oturup birilerini beklemek yerine kendini gelistirir. Hem fiziksel hem zihinsel olarak. Gerisi zaten kendiliginden gelir. Eger biriyle de tanisirsan aman yasim geldi diye atlama hemen gercekten omur boyu yapabilir miyim diye dusun

Öncelikle her kızın hayali değildir gelinlik giyip anne olmak.
35 yaşındayım.Evlenmeyi hiç de istemedim aslında ama 4. yılım evliliğimde.Tam kafama uyan birini bulduğum için evlendim o da.Elalem ne der ya da amanın çocuksuz kaldım diye tutuştuğumdan değil.Çocuk istemiyorum hiç.Canım isterse 50 yaşımda da doğururum.
O arkadaşın -komşun arkadaş değil ,arkadaş olan moralini düzeltmeye çalışır .Ne kadar olumlu bakarsan o kadar güzel gider her şey çünkü.
Dua etmeyi bilecek olgunluktasın ama hayırlı olanın zamanı olduğunu ve o zamanın şimdi olmadığını anlayacak kadar olgun değilsin,öyle mi.
İşin gücün de varmış ama konu kısmet vs olunca niyeyse tüm mental birikimler çöpe mi gidiyor ne oluyor?

Görücüsü gelmiş gelinlik giymiş ve anne olmuş o arkadaşın hayalini gerçekleştirmiş ama bak beyni uçup gitmiş yazık düşünemiyor

Bence sukret haline ya onun gibi olsaydın

bi kere kendinizi gorucuye adamayin.neden gorucu usulu olsunki.madem meslek sahibi guzel bi bayansibnz mutlaka cevrenizde vardir.bence kismetiniz bi yerlerde ve gelecektir ayaginiza sabirli olun Dua edin bol bol Rabbim hayirli olani nasip eder insallah
ayrica o arkadasa soyleyin artik bilincli cogu kadin 25 inden sonra evlenip 30larinda cocuk yapiyor.hem gec evlenen insan daha gec yaslaniyor cok ornegini gordum bos konusmasin

Kimse farketmiyor canim bosuna bekleme bende meslek sahibiyim yaslarimiz da ayni kimsede bu kizin yasi geldi araci olalim da demiyor .Erkekler kadinlardan bekliyor gidip cene yapacaksin caya cikaracaksin,herseferinde gulumseyip selam vericeksin ,borek yada sarma yapip ellerinle ikram ediceksin tabi sadece ona digerleri tadimlik alsin ki adam hissetsin ilgili sonra sacma sapan seylerden telefon acacaksin cevremdeki kadinlar boyle ayarliyor benim gibilerde baka kaliyor.

Benim annem 16 yaşında evlenmiş ama ben son çocuğuyum ve beni 30 da doğurmus. Ben 10ken o 40 yani. Bence o kadın yanlış yerden vurmuş, çünkü erken evlenilse bile ikinci veya son çocuk 30 lara denk gelir.

Bence doğal hakkın evlenmeyi istemek. Hayirliysa olsun de canım. Bir şeyi aşırı istemek bence iyi değil. O zaman ya olmuyor ya da oluyor ama olmamasından beter oluyor, sonuçta insanın imtihanı oluyor. Hayırlısını iste.

Son bi kac aydir gorucu yok... öncesinde olanları kabul etseydiniz keske.... Bu kadar dert ediyorsunuz madem..

Bunlardan bir tanesini bile yaptıysam ne olayım.Yazık o çevrendeki kızlara.Hiç kıymetleri bilinmeyecek .

Evlilik anne olmak gelinlik giymek bunlar çok güzel şeyler, hayal etmedim istemiyorum diyenlerin de yorum yapmış olmak için yazdıklarını düşünüyorum yada geneli henüz çocuk sayılabilecek yaşta veya yaş gerçekten kemale ermiş...

Herşey nasip kısmet, geç olsun hayırlısı olsun kafana takma yaşın henüz çok geç bir yaş değil, yarının ne getireceğini bilemeyiz o yüzden hakkında hayırlı olan neyse o olsun...

Ya da bunları hayal etmeyenler kociş meraklısı değildir belki
Daha ne saçmalıkta genellemeler duyabilirim acaba burada...

"Görücü" yaz 3004 e gönder ya meslek sahibi eli ayağı düzgün hatunsan neden görücü bekliyosun nasip kısmet bu işler. Doğru insan doğru zamanda zaten çıkacaktır karşına. Milletin lafı mı senin evlenme yada doğum yaş kriterini belirleyecek?

Genelleme, genelleme, genelleme...
evlilik hayali kuran, gelinlik, çocuk hayali kuran her kadın koca meraklısı desek hoş olur mu?
15 yaşındayken de böyle hayallerim yoktu 25'imde de. Bambaşka şeyler vardı kafamda. Evlendik mi evlendik ama evlenmek için evlenmedik en azından. Hedefimiz evlenmek değildi. Gelinlik giyinmek, kucağımıza bebe almak değildi. Gelinlik alırken de iki tane denedim üçüncüyü aldım ve nefret ettim kendisinden. Hayatımda satın aldığım en geteksiz elbiseydi benim için.
Çocuk mu? Hala reddediyorum, aklıma bile getirmiyorum.

Ve tekrar ediyorum insanları kendi çevrenize ya da kendi kişiliğinize göre genellemeyin.

Öncelikle her kızın hayali diye genellemeyin, bu sizin hayaliniz. Genellediğiniz için daha çok moraliniz bozuluyor, sanki herkes bulmuş hayaline ulaşmış da siz ulaşamamışsınız gibi hissettiriyor. Durumunuza gelince de demek ki kısmetinizde yok yahu. Yani zorla olacak da hali yok. Burada bir sürü konu açılıyor, nişanlandım evlendim şöyle oldu böyle oldu. Hemen biri talip olsa ciddi bakacaksınız gibi bir izlenim uyandırdınız bende. Bu kadar kafanıza taktıkça itersiniz, kimseyi bulamazsınız, bulursanız da o adamdan hayır gelmez. Seçici olun. Kafanızdan bu düşünceyi çıkararak ortamlara girin, kendinizi kasmayın, olacağı varsa zaten olacaktır. Böyle "Neden bulamıyorum" diye düşünerek hayatı da kendinize zindan edersiniz, bunu yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…