- Konu Sahibi rosalinda23
-
İnsanların sizinle tanışmasının doğal olduğu kadar sizin de birileriyle tanışmanız normal bir durum. Neden durup dururken kimseyle tanışamayasınız ki? Çevrenizi genişletmekle olacak şeyler bunlar, toplantıya girmekle ilgisi yok.Beni anlamadiniz ya da gorucu kavramini yanlış anlattim.Arkadaslar ortam felan diyorsunuz toplantilara giren bir insanim mesleki cevrem var yani demek istedigim ne birisi aracı oluyor ne biri fark ediyor beni.Size göre evlilik onemli olmayabilir ama ben anne olmak istiyorum hayat arkadasimla herseyi paylasmak istiyorum.Yalnizlik Allaha mahsus.Neden hepiniz kotu birsey istemisim gibi yaklastiniz.Ben gorucu olarak anneler kapi kapi gezsin demedim.Ya ben durup dururken kimle tanisayim nasil fark ettireyim kendimi.Hem hic mi benim gibi evlilik hayalini gerceklestirmek isteyen yok aranizda?
Isteklerinz gayet dogal şeylerBeni anlamadiniz ya da gorucu kavramini yanlış anlattim.Arkadaslar ortam felan diyorsunuz toplantilara giren bir insanim mesleki cevrem var yani demek istedigim ne birisi aracı oluyor ne biri fark ediyor beni.Size göre evlilik onemli olmayabilir ama ben anne olmak istiyorum hayat arkadasimla herseyi paylasmak istiyorum.Yalnizlik Allaha mahsus.Neden hepiniz kotu birsey istemisim gibi yaklastiniz.Ben gorucu olarak anneler kapi kapi gezsin demedim.Ya ben durup dururken kimle tanisayim nasil fark ettireyim kendimi.Hem hic mi benim gibi evlilik hayalini gerceklestirmek isteyen yok aranizda?
Öncelikle her kızın hayali değildir gelinlik giyip anne olmak.Arkadaslar her genc kızın hayalidir gelinlik giymek anne olmak.Ben her gecen gun sanki hayallerimden daha da uzaklasiyorum.Sosyal medyayi her actigimda hep insanlarin nisan düğün vs.fotolari tatilleri cocuklariyla pozlari ya da eslerinin yaptigi surprizler bıktım artik.Gecenlerde komşum benden 2 yas kucuk ve 3 yasinda oglu var kalkip ortamda ayyy 30 ve ustu anne olmak hic hos bi duygu degildir cocuk 10 yaşına gelse 40 yasinda mi olucak anne cok komik diyip guldu oyle zoruma gitti.31 yasindayim bir tane bile son bikac aydir gorucum bile yok.Guzel bir bayanim meslekliyim cok dua ederim hep hayirlisi icin ama olmuyo iste cok mutsuzum içimi dökmek istedim size
Kimse farketmiyor canim bosuna bekleme bende meslek sahibiyim yaslarimiz da ayni kimsede bu kizin yasi geldi araci olalim da demiyor .Erkekler kadinlardan bekliyor gidip cene yapacaksin caya cikaracaksin,herseferinde gulumseyip selam vericeksin ,borek yada sarma yapip ellerinle ikram ediceksin tabi sadece ona digerleri tadimlik alsin ki adam hissetsin ilgili sonra sacma sapan seylerden telefon acacaksin cevremdeki kadinlar boyle ayarliyor benim gibilerde baka kaliyor.Beni anlamadiniz ya da gorucu kavramini yanlış anlattim.Arkadaslar ortam felan diyorsunuz toplantilara giren bir insanim mesleki cevrem var yani demek istedigim ne birisi aracı oluyor ne biri fark ediyor beni.Size göre evlilik onemli olmayabilir ama ben anne olmak istiyorum hayat arkadasimla herseyi paylasmak istiyorum.Yalnizlik Allaha mahsus.Neden hepiniz kotu birsey istemisim gibi yaklastiniz.Ben gorucu olarak anneler kapi kapi gezsin demedim.Ya ben durup dururken kimle tanisayim nasil fark ettireyim kendimi.Hem hic mi benim gibi evlilik hayalini gerceklestirmek isteyen yok aranizda?
Arkadaslar her genc kızın hayalidir gelinlik giymek anne olmak.Ben her gecen gun sanki hayallerimden daha da uzaklasiyorum.Sosyal medyayi her actigimda hep insanlarin nisan düğün vs.fotolari tatilleri cocuklariyla pozlari ya da eslerinin yaptigi surprizler bıktım artik.Gecenlerde komşum benden 2 yas kucuk ve 3 yasinda oglu var kalkip ortamda ayyy 30 ve ustu anne olmak hic hos bi duygu degildir cocuk 10 yaşına gelse 40 yasinda mi olucak anne cok komik diyip guldu oyle zoruma gitti.31 yasindayim bir tane bile son bikac aydir gorucum bile yok.Guzel bir bayanim meslekliyim cok dua ederim hep hayirlisi icin ama olmuyo iste cok mutsuzum içimi dökmek istedim size
Bunlardan bir tanesini bile yaptıysam ne olayım.Yazık o çevrendeki kızlara.Hiç kıymetleri bilinmeyecek .Kimse farketmiyor canim bosuna bekleme bende meslek sahibiyim yaslarimiz da ayni kimsede bu kizin yasi geldi araci olalim da demiyor .Erkekler kadinlardan bekliyor gidip cene yapacaksin caya cikaracaksin,herseferinde gulumseyip selam vericeksin ,borek yada sarma yapip ellerinle ikram ediceksin tabi sadece ona digerleri tadimlik alsin ki adam hissetsin ilgili sonra sacma sapan seylerden telefon acacaksin cevremdeki kadinlar boyle ayarliyor benim gibilerde baka kaliyor.
Ya da bunları hayal etmeyenler kociş meraklısı değildir belkiEvlilik anne olmak gelinlik giymek bunlar çok güzel şeyler, hayal etmedim istemiyorum diyenlerin de yorum yapmış olmak için yazdıklarını düşünüyorum yada geneli henüz çocuk sayılabilecek yaşta veya yaş gerçekten kemale ermiş...
Herşey nasip kısmet, geç olsun hayırlısı olsun kafana takma yaşın henüz çok geç bir yaş değil, yarının ne getireceğini bilemeyiz o yüzden hakkında hayırlı olan neyse o olsun...
Evlilik anne olmak gelinlik giymek bunlar çok güzel şeyler, hayal etmedim istemiyorum diyenlerin de yorum yapmış olmak için yazdıklarını düşünüyorum yada geneli henüz çocuk sayılabilecek yaşta veya yaş gerçekten kemale ermiş...
Herşey nasip kısmet, geç olsun hayırlısı olsun kafana takma yaşın henüz çok geç bir yaş değil, yarının ne getireceğini bilemeyiz o yüzden hakkında hayırlı olan neyse o olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?