- 28 Haziran 2015
- 1.910
- 2.051
- 333
- Konu Sahibi rosalinda23
-
Evlilik anne olmak gelinlik giymek bunlar çok güzel şeyler, hayal etmedim istemiyorum diyenlerin de yorum yapmış olmak için yazdıklarını düşünüyorum yada geneli henüz çocuk sayılabilecek yaşta veya yaş gerçekten kemale ermiş...
Herşey nasip kısmet, geç olsun hayırlısı olsun kafana takma yaşın henüz çok geç bir yaş değil, yarının ne getireceğini bilemeyiz o yüzden hakkında hayırlı olan neyse o olsun...
Belki böylesi hayırlısı . kim bilirArkadaslar her genc kızın hayalidir gelinlik giymek anne olmak.Ben her gecen gun sanki hayallerimden daha da uzaklasiyorum.Sosyal medyayi her actigimda hep insanlarin nisan düğün vs.fotolari tatilleri cocuklariyla pozlari ya da eslerinin yaptigi surprizler bıktım artik.Gecenlerde komşum benden 2 yas kucuk ve 3 yasinda oglu var kalkip ortamda ayyy 30 ve ustu anne olmak hic hos bi duygu degildir cocuk 10 yaşına gelse 40 yasinda mi olucak anne cok komik diyip guldu oyle zoruma gitti.31 yasindayim bir tane bile son bikac aydir gorucum bile yok.Guzel bir bayanim meslekliyim cok dua ederim hep hayirlisi icin ama olmuyo iste cok mutsuzum içimi dökmek istedim size
bende 32 yaşındayım çocuğum yok evleyim üstelik napim şimdi 35 te doğurup çocuğumun ben 50 me geldiğimde yaşını mı hesaplayım insanlar hem evlilik konusunda hem çocuk konusunda kafayı yemişler.evlenirken kulup bulurlar çocuk olmaz bişey derler 1 tane olur hani 2. çocuk yok mu derler derler kısacası herşey kısmet.vardır bunda da bir hayır evlenip mutsuz olucağınıza bekar kalın daha iyi.neler okuyup neler görüyoruz.Arkadaslar her genc kızın hayalidir gelinlik giymek anne olmak.Ben her gecen gun sanki hayallerimden daha da uzaklasiyorum.Sosyal medyayi her actigimda hep insanlarin nisan düğün vs.fotolari tatilleri cocuklariyla pozlari ya da eslerinin yaptigi surprizler bıktım artik.Gecenlerde komşum benden 2 yas kucuk ve 3 yasinda oglu var kalkip ortamda ayyy 30 ve ustu anne olmak hic hos bi duygu degildir cocuk 10 yaşına gelse 40 yasinda mi olucak anne cok komik diyip guldu oyle zoruma gitti.31 yasindayim bir tane bile son bikac aydir gorucum bile yok.Guzel bir bayanim meslekliyim cok dua ederim hep hayirlisi icin ama olmuyo iste cok mutsuzum içimi dökmek istedim size
Genelleme, genelleme, genelleme...
evlilik hayali kuran, gelinlik, çocuk hayali kuran her kadın koca meraklısı desek hoş olur mu?
15 yaşındayken de böyle hayallerim yoktu 25'imde de. Bambaşka şeyler vardı kafamda. Evlendik mi evlendik ama evlenmek için evlenmedik en azından. Hedefimiz evlenmek değildi. Gelinlik giyinmek, kucağımıza bebe almak değildi. Gelinlik alırken de iki tane denedim üçüncüyü aldım ve nefret ettim kendisinden. Hayatımda satın aldığım en geteksiz elbiseydi benim için.
Çocuk mu? Hala reddediyorum, aklıma bile getirmiyorum.
Ve tekrar ediyorum insanları kendi çevrenize ya da kendi kişiliğinize göre genellemeyin.
Kaale almayın boşverin, bende şaşkınım.mamamio tesekkur ederim cvbin icin dikkat ettiysen o konuma bu kadar sacma cvp yazanlara cvp verme geregi bile duymam ben Allah görüyor.Ben bu siteye sadece icimi döktüm bunaldim diye belki hic tanimasam bile bana fikriyle moral veren destek olan yeri gelir eleştiren kadertaşlarim vardir diye ama bu kadar acimasizca dalgaci elestirenlere ayıp diyorum ayıp ve yazık ne kadar tuhaf.10 gün düğününe kalmisken ceyizim evim hazirken nisandan döndüm bir oda dolusu esyama her baktigimda aglarim geceleri ailem uzulmesin diye 5 aydir gizlice aglarim istiyorumki unutayim o gunlerimi yuvam olsun yuzum gülsün. Bu yani ne demisimki bu kadar yok gorucu yaz bilmem kaca gönder ne bu dalgalar bu kadar mi vicdaniniz yok ben de genc bir kizim hayallerimle yikildim bir anda.Bir hastanede bas hemsireyim nobetlerimde bile gizlice aglarim bebek bile gorsem aglarim cunku eski nisanlimla hayaller kurardik bebek hayalleri
mamamio tesekkur ederim cvbin icin dikkat ettiysen o konuma bu kadar sacma cvp yazanlara cvp verme geregi bile duymam ben Allah görüyor.Ben bu siteye sadece icimi döktüm bunaldim diye belki hic tanimasam bile bana fikriyle moral veren destek olan yeri gelir eleştiren kadertaşlarim vardir diye ama bu kadar acimasizca dalgaci elestirenlere ayıp diyorum ayıp ve yazık ne kadar tuhaf.10 gün düğününe kalmisken ceyizim evim hazirken nisandan döndüm bir oda dolusu esyama her baktigimda aglarim geceleri ailem uzulmesin diye 5 aydir gizlice aglarim istiyorumki unutayim o gunlerimi yuvam olsun yuzum gülsün. Bu yani ne demisimki bu kadar yok gorucu yaz bilmem kaca gönder ne bu dalgalar bu kadar mi vicdaniniz yok ben de genc bir kizim hayallerimle yikildim bir anda.Bir hastanede bas hemsireyim nobetlerimde bile gizlice aglarim bebek bile gorsem aglarim cunku eski nisanlimla hayaller kurardik bebek hayalleri
Bence yapacaginiz en iyi sey komsuyla irtibati kesmekArkadaslar her genc kızın hayalidir gelinlik giymek anne olmak.Ben her gecen gun sanki hayallerimden daha da uzaklasiyorum.Sosyal medyayi her actigimda hep insanlarin nisan düğün vs.fotolari tatilleri cocuklariyla pozlari ya da eslerinin yaptigi surprizler bıktım artik.Gecenlerde komşum benden 2 yas kucuk ve 3 yasinda oglu var kalkip ortamda ayyy 30 ve ustu anne olmak hic hos bi duygu degildir cocuk 10 yaşına gelse 40 yasinda mi olucak anne cok komik diyip guldu oyle zoruma gitti.31 yasindayim bir tane bile son bikac aydir gorucum bile yok.Guzel bir bayanim meslekliyim cok dua ederim hep hayirlisi icin ama olmuyo iste cok mutsuzum içimi dökmek istedim size
Bu işler nasip bizde kaynıma arıyoruz 25 yaşında işi güçü iyi kız YokArkadaslar her genc kızın hayalidir gelinlik giymek anne olmak.Ben her gecen gun sanki hayallerimden daha da uzaklasiyorum.Sosyal medyayi her actigimda hep insanlarin nisan düğün vs.fotolari tatilleri cocuklariyla pozlari ya da eslerinin yaptigi surprizler bıktım artik.Gecenlerde komşum benden 2 yas kucuk ve 3 yasinda oglu var kalkip ortamda ayyy 30 ve ustu anne olmak hic hos bi duygu degildir cocuk 10 yaşına gelse 40 yasinda mi olucak anne cok komik diyip guldu oyle zoruma gitti.31 yasindayim bir tane bile son bikac aydir gorucum bile yok.Guzel bir bayanim meslekliyim cok dua ederim hep hayirlisi icin ama olmuyo iste cok mutsuzum içimi dökmek istedim size
mamamio tesekkur ederim cvbin icin dikkat ettiysen o konuma bu kadar sacma cvp yazanlara cvp verme geregi bile duymam ben Allah görüyor.Ben bu siteye sadece icimi döktüm bunaldim diye belki hic tanimasam bile bana fikriyle moral veren destek olan yeri gelir eleştiren kadertaşlarim vardir diye ama bu kadar acimasizca dalgaci elestirenlere ayıp diyorum ayıp ve yazık ne kadar tuhaf.10 gün düğününe kalmisken ceyizim evim hazirken nisandan döndüm bir oda dolusu esyama her baktigimda aglarim geceleri ailem uzulmesin diye 5 aydir gizlice aglarim istiyorumki unutayim o gunlerimi yuvam olsun yuzum gülsün. Bu yani ne demisimki bu kadar yok gorucu yaz bilmem kaca gönder ne bu dalgalar bu kadar mi vicdaniniz yok ben de genc bir kizim hayallerimle yikildim bir anda.Bir hastanede bas hemsireyim nobetlerimde bile gizlice aglarim bebek bile gorsem aglarim cunku eski nisanlimla hayaller kurardik bebek hayalleri
Hiç üzülme bende 29 da evlendim 31 girdim yeni hamileyim öyle diyenler b.k yemiş kusura bakma bi kadının en güzel dönemleri 30 dan sonraki dönemleridir hem annelik hem kadınlık bazında.. erken evlenenler hep şikayetçi öyle diyenlerde pişmanlıklarını bastırmak için sık kullanılan kelimelerdir :)Arkadaslar her genc kızın hayalidir gelinlik giymek anne olmak.Ben her gecen gun sanki hayallerimden daha da uzaklasiyorum.Sosyal medyayi her actigimda hep insanlarin nisan düğün vs.fotolari tatilleri cocuklariyla pozlari ya da eslerinin yaptigi surprizler bıktım artik.Gecenlerde komşum benden 2 yas kucuk ve 3 yasinda oglu var kalkip ortamda ayyy 30 ve ustu anne olmak hic hos bi duygu degildir cocuk 10 yaşına gelse 40 yasinda mi olucak anne cok komik diyip guldu oyle zoruma gitti.31 yasindayim bir tane bile son bikac aydir gorucum bile yok.Guzel bir bayanim meslekliyim cok dua ederim hep hayirlisi icin ama olmuyo iste cok mutsuzum içimi dökmek istedim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?