BİR TANEDE Mİ GÖRÜCÜ ÇIKMAZ YA DA KİMSE TANISTIRMAZ:(

Ah kiyamam uzme kendini Yani demek ki henüz kismetin yolda. Ama tabi annemde bazen kendi kismetini kendin yaratırsın derdi Şöyle cevrene bir bakın ideal/strandart koca bir baba adayı bekar bir erkek hic mi yok? Yada arkadaslarinin yakınları falan ufaktan citlat araci olsunlar.

İnsanların hayallerini bile küçümseyen üyeler var. Bu bencillikten başka bir şey değil. Sen elma hayal edersin öteki patates diğeri hiç hayal kurmaz. Patatesi hayal edeni dövüp hayalsize zorla hayal mi kurduralım.

Evlilik işi birazda kader kısmet. Demek ki zamanı var herşeyin. Hayırlısını dileyin Allah'tan.

Konu sahibine hayalleri yüzünden bu kadar yuklenmeye ne gerek var? Bir derdi var ve paylasmis. Kimi gelinlik hayal eder kimi anne olmayi kimi işinde yukselmeyi kimi cok istedigi arabayi almayi vs. Vs. Ben konu sahibinin hayalinde bir tuhaflik sezmedim. Herkesin düşüncesi farkli olabilir yorum yaparken bu kdr kirici olmaya gerek yok evlenip kendine ait bir yuva kurmak istedigi icin sucluymuş gibi laf kalabaligi yapmayin.

Hic uzme canini buyusehirde yasiyorsan haliyle gorucu gelmeyecektir bu gorucu olayi ancak kucuk memleketlerde olur ayrica neden insanlar seni girmeye gelsinler cnm once bir bu gorucu mevzusunu aklindan cikar.. Sen sunuma hazie bir urun degilsin once sen gor begen neden insanlar sana gorucu gelsin ?
32 yasindayim Allah nasip ederse bu yil evlenecegim ve bu evlenme fasli son bir yil icinde oldu.. Emin ol bunlar bie anda oluyor 2017 sana ask ve mutluluk getirsin ins..
Bende 35 te belkide hamile kalacagim o komsularin vs halt etmis okumus meslek sahibi olmussun tabi ki 30 dan sonra evleneceksin hic dusunme bunlari hayati akisina birak ve bol bol dua et guzel haberlerini alma dilegiyle

mamamio tesekkur ederim cvbin icin dikkat ettiysen o konuma bu kadar sacma cvp yazanlara cvp verme geregi bile duymam ben Allah görüyor.Ben bu siteye sadece icimi döktüm bunaldim diye belki hic tanimasam bile bana fikriyle moral veren destek olan yeri gelir eleştiren kadertaşlarim vardir diye ama bu kadar acimasizca dalgaci elestirenlere ayıp diyorum ayıp ve yazık ne kadar tuhaf.10 gün düğününe kalmisken ceyizim evim hazirken nisandan döndüm bir oda dolusu esyama her baktigimda aglarim geceleri ailem uzulmesin diye 5 aydir gizlice aglarim istiyorumki unutayim o gunlerimi yuvam olsun yuzum gülsün. Bu yani ne demisimki bu kadar yok gorucu yaz bilmem kaca gönder ne bu dalgalar bu kadar mi vicdaniniz yok ben de genc bir kizim hayallerimle yikildim bir anda.Bir hastanede bas hemsireyim nobetlerimde bile gizlice aglarim bebek bile gorsem aglarim cunku eski nisanlimla hayaller kurardik bebek hayalleri

Işte o saydıklarınız size göre çook güzel .

Farklı düşünen insanların varlıgını neden kabul edemiyorsunuz anlamıyorum.

31 Yaşındayım,evlilik çocuk gelinlik gibi hayallerim 21de de yoktu 31de de yok,yok yani n'apayım,gönlünüz olsun,genellemeniz hayat bulsun diye yalan mı söyleyelim ?

Belki böylesi hayırlısı . kim bilir
Zamanı vardır daha .acele ile yanlış kararlar almayın
Sabır güzeldir

Ben seni anlıyorum evlenmek istemek abes bir istek değil tabi ki, ben işim gereği çok sık seyahet ediyorum bir çok insan görüyorum ama adam gibi düzgün niyetli biri bulmak zor cidden, yoksa sevgili bulmak basit iş. böyle çok kişi var. Hayatında biri olsun isteyen ama bulamayan, bekleyen.

Arkadaşlarına diyebilirsin var mı biri falan diye, tanışmak için. Ortamlara girersin biri görür beğenir, e teknoloji ortamı seni bulur falan, bu işler gökten zembille indi şeklinde olmuyor. Şans biraz, tesadüf falan.

bende 32 yaşındayım çocuğum yok evleyim üstelik napim şimdi 35 te doğurup çocuğumun ben 50 me geldiğimde yaşını mı hesaplayım insanlar hem evlilik konusunda hem çocuk konusunda kafayı yemişler.evlenirken kulup bulurlar çocuk olmaz bişey derler 1 tane olur hani 2. çocuk yok mu derler derler kısacası herşey kısmet.vardır bunda da bir hayır evlenip mutsuz olucağınıza bekar kalın daha iyi.neler okuyup neler görüyoruz.

Durumunda "kocasinin prensesi" yazan biri icin kiymetli vaktinizi harcamayin bence. Hatta ben 1 2 dk harcadim açtigi konulara bakarak; gereksizmis.

Actigi tum konular evlilik, balayi, gelinligiiim, kocisimle buyuk askimiz temali bu tarz insanlara aynen kendilerinin tarzıyla genelleme yapsak sonuc su oluyor : Kültürsüz, kocis meraklisi, erkege bağımlı, ozguvensiz.

Yaa, nasil oluyormus genellemek?

Kaale almayın boşverin, bende şaşkınım.
İnsanlar acımasız gerçekten.
Masum temiz bi hayaliniz var inşallah tez Zaman'da ruh eşiniz çıkar karşınıza.
Çok Mutlu olursunuz.

Çok üzüldüm adına. Tüm hazırlıklar tamamken evliliğin kıyısından kim dönse kaldıramaz . Ağlama demicem ağlamak zayiflik değildir. Ağlaki icindeki dert dışarı aksın rahatla. Demek ki hayırlısı buymus de . Zamanla insanoglu ne acilari unutuyor. Bende 5 bucuk ay oldu evleneli ama ne kadar mutluyum gel birde bana sor. Hergün kv ile dipdibe yaşıyorum. Evim benim değil gibi. Bir an önce gitsin evine diye dua ediyorum hergün Allah'a.

Ben de varim.31 yasindayim zamaninda talipleri ben istemedim simdi bulamiyo rum.tam icime sinen biri cikmadi.ama umidim var.uzulmeyin herkesin bir nasibi vardir.bekliyordur bir yerlerde.benim de bir arkadasim gecen ay birine araci oldu boyu kisaydi.yakisikli meslegi duzgun begendigim birini bulamadim daha.bekliyorum.

Bence yapacaginiz en iyi sey komsuyla irtibati kesmek
Zira komsunuz cahil
Gec yasta anne olanlar cocuklarini daha iyi egitiyor onlara daha iyi bir yasam standarti sagliyor.
Kendinizi üzmeyin nasibiniz vardir bir yerde inşallah hayirlisiyla gelir sizi bulur.

Bu işler nasip bizde kaynıma arıyoruz 25 yaşında işi güçü iyi kız Yok
Az önce baya ortamı olan yengemizde tanıdığın iyi bir kız var mı savcı ya bakıyor ailesi senin bankadan arkadaşların vardır dediler ama şu an öyle bir kız Yok
Aradın mı bulunmuyor işte istemediğin topraklar senindir
Bende çok evlat sahibi olmak istiyorum Yok malesef
O komşun çok terbiyesizmiş ve cahil bizede geciçi çaycı gelmiş ay 34 yalındasın çocuk 20 olacak 54 dedi 54 te senin 24 yaşından daha güzel ve aktif olurum dedim yaş değil işlev önemli bakım önemli ve yirmi küsur yaşlarda kendini salmış kişiler var bazısı 70 yaşında bakımlı aklı başında kişilik sahibi

Kısmet cnm bu işler.. yaşa bakmıyor ki kimisi 30unda evlenir kimisi 40ında.. önemli olan düzgün birisini bulmak, evlendiğine pişman etmeyecek.. yoksa yarın bir gün kk'nın dertli kadınlarından biri olup burada kocanı şikayet eden konular açarken bulursun kendini..

Isteklerin normal evlenip anne olmak hayırlı biriyle olur inşallah en kısa zamanda.....bu arada ben 30 umda anne oldum kızım 10 yadindayken ben 40 olacam bunda bişey yok ama o kadının pskolojik sorunları vardır yada takıntılı ezik vs ...yoksa böyle sacmalamazdi ....ablam 32 yaşında bekar kız kardeşim 28 yaşında üç çocuğu var kısmet bu işler her kes aynı yaşta evlenip aynı yaşta doğuracak diye bir kanun yok bunu de o kadına

İnsanlar aşağılamaya bayılıyo boşver gerçek hayatta nasıllar bilmiyoruz. burda istedikleri gibi yazıyolar. Yani illa bi koca olsun değil derdimizde işte herkes kendi penceresinden bakıyo. Bende aynı durumdayım. Hiç kimse çıkmıyo karşıma herkes şaşırsada çıkmıyo. ben sevip sevileceğim, hayatı paylaşacağım biri olsun istiyorum. Çıkar elbet diyorum kafa dengi biri. Aslında o evli mutlular kadar bizim gibilerde çok fazla. takmayın hayırlısı olur inşallah

Hiç üzülme bende 29 da evlendim 31 girdim yeni hamileyim öyle diyenler b.k yemiş kusura bakma bi kadının en güzel dönemleri 30 dan sonraki dönemleridir hem annelik hem kadınlık bazında.. erken evlenenler hep şikayetçi öyle diyenlerde pişmanlıklarını bastırmak için sık kullanılan kelimelerdir :)

cnm bende 30 yasındayım. bende sımdıye kadar kendımı hıc evlı dusunemısımdır hazır degılım dahala he ama hayatımda biri olsun isterım ama evlılık cok karısık ve korkutucu gelıyor suan bana .. ben sımdıye kadar hep hayırlısını ıstedım.. hayıırlısını ıste olupda senı pısman edıcek evlılık yapmaktansa bence bekar olmak her zaman iyidir cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…