Bir tartışma hakkında

Sevgilinse ses çıkartacak orda . işten olma pahasına .tamam çıkarmadı mesafe koyar yada senin haberin olmadan o kişiyle konuşur oda yok hiç olmazsa mesafe koyar oda yok.bana birşey denmedi senin sorunun beni ilgilendirmez havasında bide seni tekrar tekrar kırıyor bu yüzden.tek tavsiye ayrıl .neden mi bugün kıytırık bir işverenin karşısında susan adam yarın seni ailesine herkese ezdirir ve kendi de ezer .iş degistirilir aile değiştirilemez .buna rağmen işte tepki vermeyen ailede direk sen suçlusun der .uzak dur hatta hayatın senin karşına nasıl karekterde bir adam olduğunu gösterdiği için şükret

özrü kabahatinden büyük denir ya aynen öyle olmuş. iftira atılan kişi sensin ben değilim denmez, diyorsa bu kişi sizi hiç sahiplenmemiş, önemsemiyor demek. Hani dese ki çekindim, işimi kaybetmek istemiyorum, sen de üzerinde durma, ya da o an afalladım, bir şey diyemedim vs belki olayı küçümsemiş olur, pasif bir insan olur ama su kaldırır bir mazeret olur ama ben değilim sensin, hiç iyi değil. Bozulmakta haklısınız, ve bu kişi ile ilişkinizi bir gözden geçirin derim.

Bilmiyorum. Bitirmem gerekiyor heralde.
Kendi çıkarı için susup seni yarı yolda bırakan birine asla güvenip yola devam etmem. Buna benzer birsey yaşadım ben arkadaşımı anında hayatımdan çıkardım. Birde siz evlenmeyi düşünüyorsunuz belki. Güvenip sırtımı yaslamayacaksam biri yalan söylediğinde arkamda durmayacak ise yanımda olmasına gerek yok. Bugun bu olur yarin başka olay olur. . Bu sadece o kişinin kendini düşündüğünü gosterir. Sonuna kadar haklisiniz

İki ihtimal var ya sevgiliniz size değer vermiyor ya da size belli etmese de içten içe karşınızdaki kişinin haklı olduğunu düşünüyor hangisi daha kötü bilemedim.

Bazen insan iş ortamında politik davranmak zorunda kalabilir. İçinizi ferah tutup bunlara takılmayın. İşle aşkı karıştırmayın derim. Orada üstünüze çıkışmanın kimsenin hiçbir işine yaramayacağı bir durum olabilirdi. Ne yazık ki ülkemizde iş ortamı hiç güzel denetlenmediği için böyle şeyler olabiliyor. Boşverin. Sevgiler.

normal bir arkadaş ortamında olsaydınız kesinlikle farklı bir eylemde bulunması gerekirdi ama ben iş hayatında profesyonel duruşu sonuna kadar savunanlardanım. işverenimiz ya da takım liderimiz iş arkadaşımıza haksız bir yorumda bulunduğunda "orada dur hele" diyip araya giremiyorsak eş kişisi için de sakin kalmalıyız. olay sonrası gülüp beraber eğlenmeler devam ediyosa tabii bu hoş değil.

Sanki ben onu iş arkadasina karşı dolduruyormuşum gibi bir tavra büründü. Bu senin kişisel meselen falan dedi. Kendimi çok kötü hissettim. Bu konuyu tartışmaya açarak kötü mü yaptım gerçekten bilemiyorum.
Hayır aksine iyi yapmışsınız sevgiliniz haklı olmanıza rağmen sizin degil çıkarı peşimde olacağını görmüş oldunuz.
Bu olaylar başka yönünü de tanımanıza sebep oluyor.

Back
X