- 11 Şubat 2023
- 10.978
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.668
- 528
7 yaşındaki cocugu tek başına otobüse vereceksin senin kıçının rahatı için ? Manyak mısınız ? Dalga mı geciyorsunuz? Bu cümleden sonra hiç bir şey sizi haklı çıkarmaz bencilsiniz.Merhaba ailem temmuz sonu gibi tatile gitmeyi planlıyor ben evliyim eşim çalışıyor o zaten gelemiyor ablam eşi yeğenim annem babam gitcek bende dedim bende gelmek istiyorum ama arabada yer yok diyorlar sende gelirsen yigenim 7 yaşında nasıl yol boyu kucakta taşycaz araba küçük dediler bende haliyle sinirlendim bağırdım çağırdım. yigenimi dedim otobüse bindirelim tatil yerine kadar gelsin muavine tembih ederiz telefon numaramizi veririz oda mukayyet olur tatil yerine gelincede biz kalacak yer bulur daha sonra konum atarız muavinde getiri ve ben muavine 100 150 lira emanet ettik baktı yigenime diye para veririm dedim bu parayı kendim vereceğimi de üzerine basa basa dedim kimse kabul etmedi hem de yolda dedim yigenim ağlamaz müzik dinleye dinleye gideriz bence ailem beni tatile götürmemek için bahane sunuyorlar sizcede nasl bir tepki vermeliyim ?
Kendi kıçı için bir de ? Ay deli mi ne ? Ben tek başına bakkala göndermeye korkuyorum bu arabada yer açmak için 7 yaşındaki çocuğu otobuse verelim diyor bir de bağırmış sinirden telefonu sıkıyorumBu ülkede koskoca kadınların yüzüne boşalıyor muavinler otobüste. 7 yaş çocuğunu bindirmeyi düşünmeniz bile acınası. Ama en son kediniz fayansa bastı diye kaynananızı döven bi ablaydınız o yüzden troll ya da hafiften tırlak biri olduğunuzu tüm kk biliyor dertlenmeyin
Ay yok hiç sinirlenmiyorum çünkü fake olduğu çok belli. Eski konularını okuyun sakinleşin enerciiiiiKendi kıçı için bir de ? Ay deli mi ne ? Ben tek başına bakkala göndermeye korkuyorum bu arabada yer açmak için 7 yaşındaki çocuğu otobuse verelim diyor bir de bağırmış sinirden telefonu sıkıyorum
Bu o mu?Burası dalga geçebileceğiniz bir yer değil. Kedisine parti yapmak isteyen üye dersem hatırlayanlar olur mutlaka. Git kendine başka uğraşlar bul.
Yukarda biri soyleyince hatırladım. Sağol. Ülke açık hava timarhanesine döndüAy yok hiç sinirlenmiyorum çünkü fake olduğu çok belli. Eski konularını okuyun sakinleşin enerciiiii
Gece gece sinirlendim ya şaka mısınız siz konuyu 2 sefer okudum yanlış mı anladım diye 7 yaşındaki çocuk otobüsle gelecek bir de elin adamı mukayyet olacak daha neler aileniz son derece haklı sizin gibi biriyle bırakın tatile gitmeyi 3 adim öteye gidilmezMerhaba ailem temmuz sonu gibi tatile gitmeyi planlıyor ben evliyim eşim çalışıyor o zaten gelemiyor ablam eşi yeğenim annem babam gitcek bende dedim bende gelmek istiyorum ama arabada yer yok diyorlar sende gelirsen yigenim 7 yaşında nasıl yol boyu kucakta taşycaz araba küçük dediler bende haliyle sinirlendim bağırdım çağırdım. yigenimi dedim otobüse bindirelim tatil yerine kadar gelsin muavine tembih ederiz telefon numaramizi veririz oda mukayyet olur tatil yerine gelincede biz kalacak yer bulur daha sonra konum atarız muavinde getiri ve ben muavine 100 150 lira emanet ettik baktı yigenime diye para veririm dedim bu parayı kendim vereceğimi de üzerine basa basa dedim kimse kabul etmedi hem de yolda dedim yigenim ağlamaz müzik dinleye dinleye gideriz bence ailem beni tatile götürmemek için bahane sunuyorlar sizcede nasl bir tepki vermeliyim ?
Fake değil önceki konularını hatırlıyorum. Ben gerçek olduğuna inanıyorum sadece psikolojik sorunları olan psikopat biri. Bu tipler evleniyor ben hala evde kaldım onu anlamıyorumÖnceki konularınıza baktım, saçmalar saçması, fake değilseniz de büyük sıkıntısınız.
Önceki konuları daha efsaneFake konu açmakta bir miktar zeka istiyor vesselam.
Ayrıca senin paran yoktu hani kediye doğumgünü yaptın diye olay olmuştu. O çok değerli kedin tatile gidince evde ne olacak sensiz? Paran yok ama tatilden eksik kalmıyorsunMillet dediğiniz benim ailem hem benim yeğenim seviyor kalabalık ortamı otobüste eğlenir diye düşündüm
Sen bi de diğer konularına bak kediye doğumgünü yapmak için sinir krizi geçirmişti, kaynanası kediyi banyoya soktu diye saldırmıştıO 100-150'yi savurmayın biriktirin, doktor- ilaç için lazım olacak. Tedavi olması gereken hasta ruhlu birisiniz. 7 yaşındaki çocuk için düşündüğünüz şey korkunç. Çocuğu tek başına koyalım otobüse, biz de müzik dinleye dinleye gideriz kafasında kadınla ben apartman komşusu bile olmak istemem.
Hiç bir kadına söyleme hadsizliğinde bulunamayacağım şeyi size çok açık yazıyorum, umarım hiç çocuk sahibi olmazsınız. Çünkü sadist sevgisiz ve karanlık bir ruhunuz var.Kocanızın yerinde olsam geceleri tek gözüm açık uyurdum.
Konu gerçek sahte farketmez. Bunu düşünüp yazan insan hastadır.
Fake değil önceki konularını hatırlıyorum. Ben gerçek olduğuna inanıyorum sadece psikolojik sorunları olan psikopat biri. Bu tipler evleniyor ben hala evde kaldım onu anlamıyorum
Konu sahibi kedisine doğum günü için mekan tutmak isteyen, akşam kedisi yalnız kalmasın diye baska odada kediyle yatan, kaynanası tuvaletin kapısini açtı - kedi tuvaletin fayansina bastı diye 'mikrop kaptiysa sizi öldürürüm' diyen, ağlayıp veteriner arayan bir fakeKıyaslamaya açık bir konu değil ikisini de vermem ama bence konu sahibine kedi de emanet edilmemeli akıl sağlığından şüpheliyim.
Ayy umarim gercek disi birisinizdir. Sen Mi gitsen otobusle de zirlamasanMerhaba ailem temmuz sonu gibi tatile gitmeyi planlıyor ben evliyim eşim çalışıyor o zaten gelemiyor ablam eşi yeğenim annem babam gitcek bende dedim bende gelmek istiyorum ama arabada yer yok diyorlar sende gelirsen yigenim 7 yaşında nasıl yol boyu kucakta taşycaz araba küçük dediler bende haliyle sinirlendim bağırdım çağırdım. yigenimi dedim otobüse bindirelim tatil yerine kadar gelsin muavine tembih ederiz telefon numaramizi veririz oda mukayyet olur tatil yerine gelincede biz kalacak yer bulur daha sonra konum atarız muavinde getiri ve ben muavine 100 150 lira emanet ettik baktı yigenime diye para veririm dedim bu parayı kendim vereceğimi de üzerine basa basa dedim kimse kabul etmedi hem de yolda dedim yigenim ağlamaz müzik dinleye dinleye gideriz bence ailem beni tatile götürmemek için bahane sunuyorlar sizcede nasl bir tepki vermeliyim ?
Birde 150 tlye artık bir kahve bile zor içiliyor muavin otele kadar getirecekmiş dkskflslBanu Alkan gibi Kopyacı Kezban demek istiyorum size…
Fake konu açacaksanızda biraz saksıyı kullanın ya.
“tatil yerine gelincede biz kalacak yer bulur daha sonra konum atarız muavinde getiri ve ben muavine 100 150 lira emanet ettik baktı yigenime diye para veririm dedim bu parayı kendim vereceğimi de üzerine basa basa dedim kimse kabul etmedi hem de yolda dedim yigenim ağlamaz müzik dinleye dinleye gideriz”
Bu ne ya ilkokul seviyesi senaryo….
Acaba hangi turizm şirketi sizin vizyonunuza hitap ediyor çok merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?