- 2 Temmuz 2023
- 11.127
- 32.660
- 518
Kedim çok iyi. Ben sürekli wcye gidiyorum uzun yolda panik oluyorum otobüste öyle bir şansım yok 2 kere mola vercek o yüzden hiç düşünmedim otobüse kendim binmeyi babama dedim sen bin otobüse oda Hayr deyince mecbur yeğenime teklif ettim bende aslında o kabul etti ama annesi babası izin vermiyor
Tamam da mesela kim finanse ediyor?Sen ne saçmalıyorsun tatillik paramızda mi yok o kadar mı fakiriz sandın kedime eşim bakcak o evde olacak o benim değerlim her gün görüntülü konuscaz zaten telefonda ki 3 günlük bir tatli bu
Ya 150 olmaz da 250 olur buna mı takildiniz ciddenBirde 150 tlye artık bir kahve bile zor içiliyor muavin otele kadar getirecekmiş dkskflsl
18 yaşından küçük bireylerin kararlarını o yüzden aileleri alıyor ya hanımefendi, hani ebeveynlik diyoruz ya biz buna.Kedim çok iyi. Ben sürekli wcye gidiyorum uzun yolda panik oluyorum otobüste öyle bir şansım yok 2 kere mola vercek o yüzden hiç düşünmedim otobüse kendim binmeyi babama dedim sen bin otobüse oda Hayr deyince mecbur yeğenime teklif ettim bende aslında o kabul etti ama annesi babası izin vermiyor
Kedim çok iyi. Ben sürekli wcye gidiyorum uzun yolda panik oluyorum otobüste öyle bir şansım yok 2 kere mola vercek o yüzden hiç düşünmedim otobüse kendim binmeyi babama dedim sen bin otobüse oda Hayr deyince mecbur yeğenime teklif ettim bende aslında o kabul etti ama annesi babası izin vermiyor
Evet ama mola yerinde de muavin göz kulak olsun diye tembihleriz diye düşündüm ve sık sık görüntülü arardık ben kendim yeğenimle konuştum o kabul etmese zaten böyle bir şeyi annemlere diyemezdim ki teyze sen gel diyor oda benim gelmemi çok istiyor zaten babam da hayir dedi kestirip attı enişteme desem arabayı zaten o sürüyor annemle ablamda asla rahatlarindan ödün vermeyecekleri için mecburen bu çare geldi benimde aklıma babama dedim sen gelme olmadı kocaman yaşlı adam tatilde ne işin var diye hakaret etti bir sürü bana12 yasindan kucuk cocuklar yanlarinda yetiskin olmadan seyahat etmesi yasak .otobus firmasi bilet bile kesmez .
Ayrica kendini savunamyacak yasta yalniz seyahat etmesi dogru degil .biraz aklinizi basiniza alin siz binin otobuse . O cocuk mola yerinde tek basina otobusten inip tuvalete bile gidemez ,biri pedine takilir taviz eder tuvalette . Sacmalamayin bide koca adam gibi ben teklif ettim o kabul etti diyorsunuz.sizin yasiniz kaç ?
Merhaba ailem temmuz sonu gibi tatile gitmeyi planlıyor ben evliyim eşim çalışıyor o zaten gelemiyor ablam eşi yeğenim annem babam gitcek bende dedim bende gelmek istiyorum ama arabada yer yok diyorlar sende gelirsen yigenim 7 yaşında nasıl yol boyu kucakta taşycaz araba küçük dediler bende haliyle sinirlendim bağırdım çağırdım. yigenimi dedim otobüse bindirelim tatil yerine kadar gelsin muavine tembih ederiz telefon numaramizi veririz oda mukayyet olur tatil yerine gelincede biz kalacak yer bulur daha sonra konum atarız muavinde getiri ve ben muavine 100 150 lira emanet ettik baktı yigenime diye para veririm dedim bu parayı kendim vereceğimi de üzerine basa basa dedim kimse kabul etmedi hem de yolda dedim yigenim ağlamaz müzik dinleye dinleye gideriz bence ailem beni tatile götürmemek için bahane sunuyorlar sizcede nasl bir tepki vermeliyim ?
7 yaşındaki yeğeninem kabul etti, otobüsle tek başına gitmeyi demek.Evet ama mola yerinde de muavin göz kulak olsun diye tembihleriz diye düşündüm ve sık sık görüntülü arardık ben kendim yeğenimle konuştum o kabul etmese zaten böyle bir şeyi annemlere diyemezdim ki teyze sen gel diyor oda benim gelmemi çok istiyor zaten babam da hayir dedi kestirip attı enişteme desem arabayı zaten o sürüyor annemle ablamda asla rahatlarindan ödün vermeyecekleri için mecburen bu çare geldi benimde aklıma babama dedim sen gelme olmadı kocaman yaşlı adam tatilde ne işin var diye hakaret etti bir sürü bana
7 yaşında çocuk tabii ki annesi babası başka bir yetişkinin keyfi için çocuğu tek başına otobüse bindirmeyecek.Kedim çok iyi. Ben sürekli wcye gidiyorum uzun yolda panik oluyorum otobüste öyle bir şansım yok 2 kere mola vercek o yüzden hiç düşünmedim otobüse kendim binmeyi babama dedim sen bin otobüse oda Hayr deyince mecbur yeğenime teklif ettim bende aslında o kabul etti ama annesi babası izin vermiyor
Muavine nasil guveneceksiniz onun çocuğu istismar etmeyecegi ne malum .bide 150 200 lira demissiniz .bu para bile degil .kimse ilgilenmez .muavin gozkulak falan olmaz .Evet ama mola yerinde de muavin göz kulak olsun diye tembihleriz diye düşündüm ve sık sık görüntülü arardık ben kendim yeğenimle konuştum o kabul etmese zaten böyle bir şeyi annemlere diyemezdim ki teyze sen gel diyor oda benim gelmemi çok istiyor zaten babam da hayir dedi kestirip attı enişteme desem arabayı zaten o sürüyor annemle ablamda asla rahatlarindan ödün vermeyecekleri için mecburen bu çare geldi benimde aklıma babama dedim sen gelme olmadı kocaman yaşlı adam tatilde ne işin var diye hakaret etti bir sürü bana
Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim o zaman mecburen babamla ilgili bir plan düşünüp tatile gelmesine engel olcamMuavine nasil guveneceksiniz onun çocuğu istismar etmeyecegi ne malum .bide 150 200 lira demissiniz .bu para bile degil .kimse ilgilenmez .muavin gozkulak falan olmaz .
Ayfica 12 yasindan kucukler tek baslarina seyahet edemezler yasak .bir polis cevirmesi olsa otobüs ceza yer . Otobüs firmalarida kabul etmiyor .yasak yani .
Seni kimse istemiyor,niye dahil olmaya çalışıyorsun? Yüzsüzlüğün böylesi.Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim o zaman mecburen babamla ilgili bir plan düşünüp tatile gelmesine engel olcam
Eee doğumgünü parası yoksa tatil parası da yoktur. İnsanlar seni istememiş gururlu olsanaSen ne saçmalıyorsun tatillik paramızda mi yok o kadar mı fakiriz sandın kedime eşim bakcak o evde olacak o benim değerlim her gün görüntülü konuscaz zaten telefonda ki 3 günlük bir tatli bu
Senin yasin kaç .bence sen tatile gitme bir doktora git. İnsanlar seni istemiyor niye yapisiyorsun ?Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim o zaman mecburen babamla ilgili bir plan düşünüp tatile gelmesine engel olcam
Doğru takılacak daha önemli şeyler varYa 150 olmaz da 250 olur buna mı takildiniz cidden
Ne içtiniz siz 7 yaşındaki çocuk bu kedi yavrusunu niye zorla istemediğiniz yere gidiyorsunuz.Merhaba ailem temmuz sonu gibi tatile gitmeyi planlıyor ben evliyim eşim çalışıyor o zaten gelemiyor ablam eşi yeğenim annem babam gitcek bende dedim bende gelmek istiyorum ama arabada yer yok diyorlar sende gelirsen yigenim 7 yaşında nasıl yol boyu kucakta taşycaz araba küçük dediler bende haliyle sinirlendim bağırdım çağırdım. yigenimi dedim otobüse bindirelim tatil yerine kadar gelsin muavine tembih ederiz telefon numaramizi veririz oda mukayyet olur tatil yerine gelincede biz kalacak yer bulur daha sonra konum atarız muavinde getiri ve ben muavine 100 150 lira emanet ettik baktı yigenime diye para veririm dedim bu parayı kendim vereceğimi de üzerine basa basa dedim kimse kabul etmedi hem de yolda dedim yigenim ağlamaz müzik dinleye dinleye gideriz bence ailem beni tatile götürmemek için bahane sunuyorlar sizcede nasl bir tepki vermeliyim ?
Seni o tatilde isteseler en basindan haber verirlerdi. İstenmiyorsun gitme .İstemediklerini nerden çıkıyorsunuz onlar benim ailem ne demek yapışmak sanki yabancı birileri mi tabiki de gidicem tatile onlarda ben eşimle eylülde tatile gitcem gelmek istiyorlar illa bizide götür biz burda evde otururken sen nasl tatil yapcaksn diyorlar
Ailecek benden önce delirmişsiniz çok kıskandım.İstemediklerini nerden çıkıyorsunuz onlar benim ailem ne demek yapışmak sanki yabancı birileri mi tabiki de gidicem tatile onlarda ben eşimle eylülde tatile gitcem gelmek istiyorlar illa bizide götür biz burda evde otururken sen nasl tatil yapcaksn diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?