Bir tatil kargaşası ailem beni tatile götürmek istemiyor

Arkadas hepsi de cok narin, cok piremses oluyor bu takintililarin. (Obsesyon hastalarini tenzih ediyorum)

Sen ne saçmalıyorsun tatillik paramızda mi yok o kadar mı fakiriz sandın kedime eşim bakcak o evde olacak o benim değerlim her gün görüntülü konuscaz zaten telefonda ki 3 günlük bir tatli bu
Tamam da mesela kim finanse ediyor?
Siz gitseniz benzin, yemek, barınma ödeyecek misiniz?
Bana daha çok insanlara evlatlarını at dediğiniz için çörekleneceksiniz gibi geldi

18 yaşından küçük bireylerin kararlarını o yüzden aileleri alıyor ya hanımefendi, hani ebeveynlik diyoruz ya biz buna.
7 yaşındaki çocuğa "teyzecim sen otobüsle gider misin?" dediniz, o da "oluuuuuy" diye mi cevap verdi?
Sidik torbanızın yeğeninizden kıymetli olması ne kadar acı.

Sizi ciddiye alip "izin vermediklerini " beyan ettikleri icin teşekkür edin kendilerine. Ben olsam bambaska seyler soylerdim

Evet ama mola yerinde de muavin göz kulak olsun diye tembihleriz diye düşündüm ve sık sık görüntülü arardık ben kendim yeğenimle konuştum o kabul etmese zaten böyle bir şeyi annemlere diyemezdim ki teyze sen gel diyor oda benim gelmemi çok istiyor zaten babam da hayir dedi kestirip attı enişteme desem arabayı zaten o sürüyor annemle ablamda asla rahatlarindan ödün vermeyecekleri için mecburen bu çare geldi benimde aklıma babama dedim sen gelme olmadı kocaman yaşlı adam tatilde ne işin var diye hakaret etti bir sürü bana

"Aşkın 5 Hali" filmindeki 5 çocuklu baba ile görüşme sahnesinden etkilenerek yazdınız sanırım konuyu. Filmi hatırlamayanlar ve bilmeyenler fragman için Bknz.

Filmdeki 5 çocuklu baba sahnesi için Bknz.

7 yaşındaki yeğeninem kabul etti, otobüsle tek başına gitmeyi demek.

7 yaşında çocuk tabii ki annesi babası başka bir yetişkinin keyfi için çocuğu tek başına otobüse bindirmeyecek.

Muavine nasil guveneceksiniz onun çocuğu istismar etmeyecegi ne malum .bide 150 200 lira demissiniz .bu para bile degil .kimse ilgilenmez .muavin gozkulak falan olmaz .
Ayfica 12 yasindan kucukler tek baslarina seyahet edemezler yasak .bir polis cevirmesi olsa otobüs ceza yer . Otobüs firmalarida kabul etmiyor .yasak yani .

Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim o zaman mecburen babamla ilgili bir plan düşünüp tatile gelmesine engel olcam

Sen ne saçmalıyorsun tatillik paramızda mi yok o kadar mı fakiriz sandın kedime eşim bakcak o evde olacak o benim değerlim her gün görüntülü konuscaz zaten telefonda ki 3 günlük bir tatli bu
Eee doğumgünü parası yoksa tatil parası da yoktur. İnsanlar seni istememiş gururlu olsana

İstemediklerini nerden çıkıyorsunuz onlar benim ailem ne demek yapışmak sanki yabancı birileri mi tabiki de gidicem tatile onlarda ben eşimle eylülde tatile gitcem gelmek istiyorlar illa bizide götür biz burda evde otururken sen nasl tatil yapcaksn diyorlar

Ne içtiniz siz 7 yaşındaki çocuk bu kedi yavrusunu niye zorla istemediğiniz yere gidiyorsunuz.

Seni o tatilde isteseler en basindan haber verirlerdi. İstenmiyorsun gitme .

Ailecek benden önce delirmişsiniz çok kıskandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…