- 21 Eylül 2021
- 3.631
- 10.587
- 158
- 30
Şu bütün konuları aklında tutuyorsun ya pes doğrusuKonu sahibi kedisine doğum günü için mekan tutmak isteyen, akşam kedisi yalnız kalmasın diye baska odada kediyle yatan, kaynanası tuvaletin kapısini açtı - kedi tuvaletin fayansina bastı diye 'mikrop kaptiysa sizi öldürürüm' diyen, ağlayıp veteriner arayan bir fake
Bazı konulari aklımda tutuyorum ama bunun eski mesajlarına bakıp hatırladımŞu bütün konuları aklında tutuyorsun ya pes doğrusu
Evet konularını biraz okumuş bulundum şimdiKonu sahibi kedisine doğum günü için mekan tutmak isteyen, akşam kedisi yalnız kalmasın diye baska odada kediyle yatan, kaynanası tuvaletin kapısini açtı - kedi tuvaletin fayansina bastı diye 'mikrop kaptiysa sizi öldürürüm' diyen, ağlayıp veteriner arayan bir fake
Valla ben bunun konularını ömür boyu hiç unutmayacağımBazı konulari aklımda tutuyorum ama bunun eski mesajlarına bakıp hatırladım
Ay gerçekten bende çok sinir oldum. Ablasının yerinde olsam inan ki döverdim sonra bir daha konuşmazdım.Kendi kıçı için bir de ? Ay deli mi ne ? Ben tek başına bakkala göndermeye korkuyorum bu arabada yer açmak için 7 yaşındaki çocuğu otobuse verelim diyor bir de bağırmış sinirden telefonu sıkıyorum
Evlat olsa sevilmez tiplerden olduğunuz için bence getirmiyorlar siziMerhaba ailem temmuz sonu gibi tatile gitmeyi planlıyor ben evliyim eşim çalışıyor o zaten gelemiyor ablam eşi yeğenim annem babam gitcek bende dedim bende gelmek istiyorum ama arabada yer yok diyorlar sende gelirsen yigenim 7 yaşında nasıl yol boyu kucakta taşycaz araba küçük dediler bende haliyle sinirlendim bağırdım çağırdım. yigenimi dedim otobüse bindirelim tatil yerine kadar gelsin muavine tembih ederiz telefon numaramizi veririz oda mukayyet olur tatil yerine gelincede biz kalacak yer bulur daha sonra konum atarız muavinde getiri ve ben muavine 100 150 lira emanet ettik baktı yigenime diye para veririm dedim bu parayı kendim vereceğimi de üzerine basa basa dedim kimse kabul etmedi hem de yolda dedim yigenim ağlamaz müzik dinleye dinleye gideriz bence ailem beni tatile götürmemek için bahane sunuyorlar sizcede nasl bir tepki vermeliyim ?
Uykusu var galiba baya ağır sallamış.Birde 150 tlye artık bir kahve bile zor içiliyor muavin otele kadar getirecekmiş dkskflsl
Ay yoruma krize girdim hala gülüyorumUykusu var galiba baya ağır sallamış.
Düşünsenize bu vizyonun gidecegi tatil erdeğin bilmemne köyünde bulunan kiralayacağı bi oda olur wc + mutfak ortak kullanım alanlı, muavin şöförü yalvar yakar 150 tl bahşiş için ikna edip, kocaman otobüsle gidip çocuğu o evin önüne götürüp adrese teslim ediyor.
Kağıt felan imzalatıyor çocuğu teslim ederken…
Vallahi tiktokta efsane videolarda dönerler yıllarca…
dalga geçiyorsunuz sanırım. kendiniz neden otobüsle gitmiyorsunuz. ekstra 150 tl de cebinizde kalır.Merhaba ailem temmuz sonu gibi tatile gitmeyi planlıyor ben evliyim eşim çalışıyor o zaten gelemiyor ablam eşi yeğenim annem babam gitcek bende dedim bende gelmek istiyorum ama arabada yer yok diyorlar sende gelirsen yigenim 7 yaşında nasıl yol boyu kucakta taşycaz araba küçük dediler bende haliyle sinirlendim bağırdım çağırdım. yigenimi dedim otobüse bindirelim tatil yerine kadar gelsin muavine tembih ederiz telefon numaramizi veririz oda mukayyet olur tatil yerine gelincede biz kalacak yer bulur daha sonra konum atarız muavinde getiri ve ben muavine 100 150 lira emanet ettik baktı yigenime diye para veririm dedim bu parayı kendim vereceğimi de üzerine basa basa dedim kimse kabul etmedi hem de yolda dedim yigenim ağlamaz müzik dinleye dinleye gideriz bence ailem beni tatile götürmemek için bahane sunuyorlar sizcede nasl bir tepki vermeliyim ?
Bu ablamızın vizyonu geniş bizler cahil cuhelayız ne biliriz otobüs ortamının eğlencesini.Ay yoruma krize girdim hala gülüyorumgözümün önünde canlandı da ne alaka yani muavin onu getirecekmiş 150 tlye otobüs ortamı eğlenceliymiş o yüzden demiş ne eğlencesi acaba otobüsün içinde park falan mı var djskdkdk muavin o yol yorgunluğuyla bir de çocuk teslim edecek bak sen djsjfks
Yeğeniniz yerine siz otobüsle gelmeyi ve tatil yerinde onlara katılmayı teklif edebilirdiniz diye düşünüyorum. Bence canınız sıkılıyor linç yemek için saçma sapan konular açıyorsunuz. Bu arada kediniz nasıl?Merhaba ailem temmuz sonu gibi tatile gitmeyi planlıyor ben evliyim eşim çalışıyor o zaten gelemiyor ablam eşi yeğenim annem babam gitcek bende dedim bende gelmek istiyorum ama arabada yer yok diyorlar sende gelirsen yigenim 7 yaşında nasıl yol boyu kucakta taşycaz araba küçük dediler bende haliyle sinirlendim bağırdım çağırdım. yigenimi dedim otobüse bindirelim tatil yerine kadar gelsin muavine tembih ederiz telefon numaramizi veririz oda mukayyet olur tatil yerine gelincede biz kalacak yer bulur daha sonra konum atarız muavinde getiri ve ben muavine 100 150 lira emanet ettik baktı yigenime diye para veririm dedim bu parayı kendim vereceğimi de üzerine basa basa dedim kimse kabul etmedi hem de yolda dedim yigenim ağlamaz müzik dinleye dinleye gideriz bence ailem beni tatile götürmemek için bahane sunuyorlar sizcede nasl bir tepki vermeliyim ?
Kedim çok iyi. Ben sürekli wcye gidiyorum uzun yolda panik oluyorum otobüste öyle bir şansım yok 2 kere mola vercek o yüzden hiç düşünmedim otobüse kendim binmeyi babama dedim sen bin otobüse oda Hayr deyince mecbur yeğenime teklif ettim bende aslında o kabul etti ama annesi babası izin vermiyorYeğeniniz yerine siz otobüsle gelmeyi ve tatil yerinde onlara katılmayı teklif edebilirdiniz diye düşünüyorum. Bence canınız sıkılıyor linç yemek için saçma sapan konular açıyorsunuz. Bu arada kediniz nasıl?
Sen ne saçmalıyorsun tatillik paramızda mi yok o kadar mı fakiriz sandın kedime eşim bakcak o evde olacak o benim değerlim her gün görüntülü konuscaz zaten telefonda ki 3 günlük bir tatli buAyrıca senin paran yoktu hani kediye doğumgünü yaptın diye olay olmuştu. O çok değerli kedin tatile gidince evde ne olacak sensiz? Paran yok ama tatilden eksik kalmıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?