Bir tatil kargaşası ailem beni tatile götürmek istemiyor

Şu bütün konuları aklında tutuyorsun ya pes doğrusu

Evet konularını biraz okumuş bulundum şimdi eğlence arıyor kendisine.

Ay gerçekten bende çok sinir oldum. Ablasının yerinde olsam inan ki döverdim sonra bir daha konuşmazdım.

Evlat olsa sevilmez tiplerden olduğunuz için bence getirmiyorlar sizi

Birde 150 tlye artık bir kahve bile zor içiliyor muavin otele kadar getirecekmiş dkskflsl
Uykusu var galiba baya ağır sallamış.

Düşünsenize bu vizyonun gidecegi tatil erdeğin bilmemne köyünde bulunan kiralayacağı bi oda olur wc + mutfak ortak kullanım alanlı, muavin şöförü yalvar yakar 150 tl bahşiş için ikna edip, kocaman otobüsle gidip çocuğu o evin önüne götürüp adrese teslim ediyor.

Kağıt felan imzalatıyor çocuğu teslim ederken…

Vallahi tiktokta efsane videolarda dönerler yıllarca…

Ay yoruma krize girdim hala gülüyorum gözümün önünde canlandı da ne alaka yani muavin onu getirecekmiş 150 tlye otobüs ortamı eğlenceliymiş o yüzden demiş ne eğlencesi acaba otobüsün içinde park falan mı var djskdkdk muavin o yol yorgunluğuyla bir de çocuk teslim edecek bak sen djsjfks

dalga geçiyorsunuz sanırım. kendiniz neden otobüsle gitmiyorsunuz. ekstra 150 tl de cebinizde kalır.
şaka gibi bi de yazmış ciddi ciddi

Bu ablamızın vizyonu geniş bizler cahil cuhelayız ne biliriz otobüs ortamının eğlencesini.

Disko topu dikecek otobüsün tavanına galiba , alttan beyaz beyaz duman tüttürme sistemini kuracak, iphone olan bir yolcuya yalvaracak ücretli bi sistem varya hani müzik çalıyor rica etsem üyeligin ücretini karşılıcam mavidişten otobüs sistemi ile eşleştirelim çala çala benim yeğen gecelere aka aka yolculuk etsin.

Yeğeniniz yerine siz otobüsle gelmeyi ve tatil yerinde onlara katılmayı teklif edebilirdiniz diye düşünüyorum. Bence canınız sıkılıyor linç yemek için saçma sapan konular açıyorsunuz. Bu arada kediniz nasıl?

Hahahahha yok artık ne güzel kafa pırıl pırıl. Ne kullanıyorsun sen

Kedim çok iyi. Ben sürekli wcye gidiyorum uzun yolda panik oluyorum otobüste öyle bir şansım yok 2 kere mola vercek o yüzden hiç düşünmedim otobüse kendim binmeyi babama dedim sen bin otobüse oda Hayr deyince mecbur yeğenime teklif ettim bende aslında o kabul etti ama annesi babası izin vermiyor

12 yasindan kucuk cocuklar yanlarinda yetiskin olmadan seyahat etmesi yasak .otobus firmasi bilet bile kesmez .
Ayrica kendini savunamyacak yasta yalniz seyahat etmesi dogru degil .biraz aklinizi basiniza alin siz binin otobuse . O cocuk mola yerinde tek basina otobusten inip tuvalete bile gidemez ,biri pedine takilir taviz eder tuvalette . Sacmalamayin bide koca adam gibi ben teklif ettim o kabul etti diyorsunuz.sizin yasiniz kaç ?

Ayrıca senin paran yoktu hani kediye doğumgünü yaptın diye olay olmuştu. O çok değerli kedin tatile gidince evde ne olacak sensiz? Paran yok ama tatilden eksik kalmıyorsun
Sen ne saçmalıyorsun tatillik paramızda mi yok o kadar mı fakiriz sandın kedime eşim bakcak o evde olacak o benim değerlim her gün görüntülü konuscaz zaten telefonda ki 3 günlük bir tatli bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…