- 18 Şubat 2021
- 48
- -88
- 6
- Konu Sahibi womansclup
-
Çocuk küçük olunca köyde daha rahat hareket ediyor .Hayvanlar ,meyve ,sebze her şey bol.Şimdi apartmana gitsek eve tıkılıp kalacaz o yüzden.Gidebilirsiniz bence. Siz neden köyde kaliyorsunuz cok özel degilse?
Çocuk küçük olunca köyde daha rahat hareket ediyor .Hayvanlar ,meyve ,sebze her şey bol.Şimdi apartmana gitsek eve tıkılıp kalacaz o yüzden.
Nasıl yani küçük hayvanlarla oynasın diye diğer çocuğunuzdan ayrı mı yaşıyorsunuz?Çocuk küçük olunca köyde daha rahat hareket ediyor .Hayvanlar ,meyve ,sebze her şey bol.Şimdi apartmana gitsek eve tıkılıp kalacaz o yüzden.
kucuk oglunuzun ozel bir durumu mu var?Çocuk küçük olunca köyde daha rahat hareket ediyor .Hayvanlar ,meyve ,sebze her şey bol.Şimdi apartmana gitsek eve tıkılıp kalacaz o yüzden.
Yok canım niye ayrı yaşayım şu anda bizim köyde hava sıcak zaten 1 aya soğumaya başlar. Ondan sonra gidecem. Zaten eşim ve çocuğum yeni gittiler onlarda köydeydiler.Okul açıldığı için gittiler.Nasıl yani küçük hayvanlarla oynasın diye diğer çocuğunuzdan ayrı mı yaşıyorsunuz?
Gerçekten daha saçma çok az şey gördüm.
Yok canım 2 yaşında apartmanda kalmasın diye kaldım.Burası müstakil ev rahat ediyor. Dede nenesi var bende kışlık hazırlık falan yapıyorum.kucuk oglunuzun ozel bir durumu mu var?
Anladım. Ama öyle bir yazmışsınız ki, iki ayrı hayat sürülecek gibi. Bir aylığına da olsa o kadar uzatmayın bence, diğeri de küçükmüş çünkü.Yok canım niye ayrı yaşayım şu anda bizim köyde hava sıcak zaten 1 aya soğumaya başlar. Ondan sonra gidecem. Zaten eşim ve çocuğum yeni gittiler onlarda köydeydiler.Okul açıldığı için gittiler.
1 ay kadar ayrı kalacam .Çünkü burası köy ve daha rahat pandemi döneminde.Tatil konusuna odaklanamadım. İzinde olduğunuz halde neden ailenizle birlikte yaşamak yerine ikiye bölünmeyi tercih ettiniz?
Diğer konuda gidebilirsiniz tabi, nasılsa çocukla yalnızmışsınız, orda da yalnız olursunuz farklı bir ortam olmaz.
Ve kucuk ogluyla tatile gitmek icin kocasini ikna etmemiz icin öneri isteyen bir öğretmen.bir de profilinizde yas 25 yaziyor. 25 yas, ogretmenlik, buyuk olani 7 yasinda iki cocuk. bilemedim bende oturmadi. mantikli da degil buyuk oglunuzdan ayri durup bir de tatile gitmeyi dusunmeniz.
Yaşım 35 canım .Büyük oğlumda yüzme kursuna gidiyor ,okula gidiyor hiç boş vakti yok aslında .Okul dolduruyor şu andabir de profilinizde yas 25 yaziyor. 25 yas, ogretmenlik, buyuk olani 7 yasinda iki cocuk. bilemedim bende oturmadi. mantikli da degil buyuk oglunuzdan ayri durup bir de tatile gitmeyi dusunmeniz.
Ahahahaha tebrik ederim, iyi niyetini koruyup anlamaya çalışmanı takdir ettim.kucuk oglunuzun ozel bir durumu mu var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?