- 29 Mayıs 2021
- 14.326
- 93.225
- 548
- 36
- Konu Sahibi womansclup
-
Kınamıyorum ama şu mesaja içim acıdı ya. Insallah fark edersiniz bir an önce büyük oğlunuzun neler hissettiğini de düzeltmeye gayret edersiniz. Bunu siz diyorsanız çocuğunuzun anlamamış olması mümkün değil zira.Büyük oğlumla bağımız güçlü tabiki ama eskisi kadar değil .Küçük doğunca ilgi küçüğe arttı tabiki .
Bazıları lincleyelim diye özellikle konu aciyor ..sonra linç yedik diyorlar.Kadin seri saçmalıyor..Bu nasıl şuursuz yaHanımefendi bu akıllı telefon mu yeni seri gelince eskisini unuttunuz. Nasıl bağ azalır çocukla ? Doğru ya cevabı sizde aslında sizin gibi davranarak ..
Umarım öyledir de o çocuk bunları yaşamıyordur. Nasıl bir kafa bende anlayamadım ..Bazıları lincleyelim diye özellikle konu aciyor ..sonra linç yedik diyorlar.Kadin seri saçmalıyor..Bu nasıl şuursuz ya
Bu da bana cok yanlış geliyor mesela.Ablam doğum yaptı 7 yaşındaki kızı kıskanmasın diye ev halkı olarak bizler onun yaninda çocuğu sevmiyoruz bile niye etkilenmesin diye
Aşırı düşkün doğumu köyde olmuştu gelen giden derken ister istemez ona odaklanıyor şimdi nasıl bilmiyorum evine gitti kızı okula baskadi çocuğun yanindan ayrılmiyordu annesinin gözünun içine bakıyordu tabi anlatiyordu o bebek daha çok ihtiyacı var vsvs diye de işte bizde öyle çözüm buldukBu da bana cok yanlış geliyor mesela.
Çocuk küçük olunca köyde daha rahat hareket ediyor .Hayvanlar ,meyve ,sebze her şey bol.Şimdi apartmana gitsek eve tıkılıp kalacaz o yüzden.
9 yaşında .Ama eşimi görseniz sabah pizza yapmışlar mesela hamur yoğurup.Bakımda sorun yok ama psikolojik etkisini düşünmemiştim gerçekten inanın.Dikkate alacam .Çokta mutlu aslında her gün araşıyoruz
İki ve fazla çocuğu olanlar için dengeyi kurmak çok zor değil mi ? Benim de iki tane yeğenim var biri üçe geçti diğeri henüz iki yaşında .Geçen hafta okula uyum süreci vardı .( Aramız iyidir ,benimle de eğleniyorlar çokca) Yardımcı olmak için gittim bende .Biriyle çok vakit geçirince diğerine haksızlık mı ettim acaba diye kendimi sorgulamaktan yoruldum .Allah annelere güç ,kuvvet versin :))Şaşırdım ne yalan söyleyeyim. Kızım 11 yaşında olmak üzere. Oğlum anaokuluna başladı. İkisinin de uyum eğitimi aynı gün başladı. Eşimle paylaşmak zorunda kaldık çocukları bu durumda. Ben kızım annem kardeşimi seçti demesin diye iki saat durduktan sonra yer değişimi yaptım eşimle.
sonuçta onun için de özel bir gün, ortaokula başlıyor.
siz nasıl hadi babanla git deyip toptan gönderebildiniz çocuğu. Bir de gariptir ki hiç sorgulamamışsınız yaptığınız şeyi. Demek ki eşinize de size de çok mantıklı geldi bu durum. Muhtemelen ilk ayrılığınız da değildir.
Yapmayın, o çocuğun da anneye ihtiyacı var. Babasının pizza yapabiliyor olması çocuğun her şeyden memnun olduğu anlamına gelmeyecek. En kötü 10 sene sonra annem hep kardeşimi seçti diye açık açık söyleyecek.
Allah akıl fikir, vicdan versin. Büyük oğlunuzun da umarım sizin yarattığınız boşluğu ve verdiğiniz sevgisizliği hissetmeyeceği çok mutlu ve şanslı bir yaşamı olur.Büyük oğlumla bağımız güçlü tabiki ama eskisi kadar değil .Küçük doğunca ilgi küçüğe arttı tabiki .
Köyde kalmak için bir zorunluluğunuz var zannettim ama baya bencilce ve bilinçsizce davranıyormuşsunuz.Çocuk küçük olunca köyde daha rahat hareket ediyor .Hayvanlar ,meyve ,sebze her şey bol.Şimdi apartmana gitsek eve tıkılıp kalacaz o yüzden.
Dengeyi kurmak kolay olmasa da bu denge için çaba sarf ediliyor değil mi? Konu sahibi de biyolojik olarak anne ama öyle bir derdi yok.İki ve fazla çocuğu olanlar için dengeyi kurmak çok zor değil mi ? Benim de iki tane yeğenim var biri üçe geçti diğeri henüz iki yaşında .Geçen hafta okula uyum süreci vardı .( Aramız iyidir ,benimle de eğleniyorlar çokca) Yardımcı olmak için gittim bende .Biriyle çok vakit geçirince diğerine haksızlık mı ettim acaba diye kendimi sorgulamaktan yoruldum .Allah annelere güç ,kuvvet versin :))
Elbette çaba sarfedilmeli kesinlikle katılıyorum. Ben bile vicdan yaptım . Annelerin emeği çok büyük bir kez daha gordum . En zoru da bence haksızlık mı ediyorum acaba düşüncesi ,kaygısı daha doğrusu .Dengeyi kurmak kolay olmasa da bu denge için çaba sarf ediliyor değil mi? Konu sahibi de biyolojik olarak anne ama öyle bir derdi yok.
Amin. Çok zor kesinlikle. Aşağıda bir arkadaş daha yazmış, her zaman sağlanamıyor denge. Ama en azından çabamız anlaşılsın istiyoruz evlatlarımız tarafından. İstemeden de olsa biraz daha büyük olduğu için büyüğün ihmal edildiği zamanlar olabiliyor. Şahsım adına böyle bir durumda en azından zorunluluğumu dile getiriyorum, kendimi ifade etmeye çalışıyorum. O yüzden konu sahibinin yorumlarını çok yadırgadım, çok rahat görünüyor ve bu hiç doğru değil.İki ve fazla çocuğu olanlar için dengeyi kurmak çok zor değil mi ? Benim de iki tane yeğenim var biri üçe geçti diğeri henüz iki yaşında .Geçen hafta okula uyum süreci vardı .( Aramız iyidir ,benimle de eğleniyorlar çokca) Yardımcı olmak için gittim bende .Biriyle çok vakit geçirince diğerine haksızlık mı ettim acaba diye kendimi sorgulamaktan yoruldum .Allah annelere güç ,kuvvet versin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?