- Konu Sahibi womansclup
-
Ben de 6 aylık bebeğimi evde bırakıp işe gittim ama sizin yaptığınız bambaşka bir boyut, resmen sorunlu bir adamla bir arada yaşamak istemediğiniz için oglunuzu yaşamasına müsade ediyorsunuz, ayrıca çocuğumun duygusal durumunu sizden daha çok düşünüyorum, haksız yere bağıran babası bile olsa çocuğumu üzen bir adama eyvallahim olmazHayır herkes bu mesajıma takmış ama bunu herkes yaşamıştır. Bizde illa yansıtmamaya çalıştık ama emdiği için gece uyandığı için yapışık ikiz gibi olduk küçükle mecburen .Bağ kelimesini yanlış kullandım sanırım .Bağ değilde ilgi diyelim eskisi kadar güçlü değil .Çünkü 2 ye bölündü ilgi .Ama ben zaten büyük oğlumdada ücretsiz izin aldım daha çok ilgilenmek için.Insanlar 4 aylık bebeği evde koyup gidiyor .Ay ben evde sıkılırım diyerek.Tek maaşla yetinip çocuğun duygusal durumunu düşünmüyor.
Aslında anladigim sekildeymis. Niye öyle değil dediniz ki? Ben sadece sevgiyle alakası olduğunu düşünmüyordum çünkü. MutluluklarEşimi seviyorum ve yoğun çalıştığını biliyorum.eşim dışarıda tek başına yemekte yemez . Onun için yemeğini hazırlamam gerek ayrıca adam çalışıyor eşyalarının yıkanması ütülenmesi gerekir. Onunla geçirdiğim dakikaları hiçbir şeye değişmem. Ben onun akşam eve gelmesini dakikalar saatler sayarak bekliyorum. Sevmekle anlayışla alası var. Ben gideyim gezeyim adam ne yaparsa yapsın diyemem
Anladım, oğlum bilemez diyorsunuz ama sadece bilenmeisi mesele değil sırf ilginizi çekmek için farklı şeyler yapabilir ekstra çaba gösterebilir siz de küçükle ilgilenmeye devam ederseniz. Örn onunla tatile çıkarsanız vs büyük yetersiz hissedebilir. Olgun olmasının bi önemi yok, hatta olgun olmak zorunda bile kalmamalı. Çocuk psikolojisi çok tehlikeli bir alan her şeyin dönüşü ağır olabilir. Çok çok dikkatli olmak lazım, olgun anlayışlıdır tölore edebilir diye kafanız rahat olmasın. Belki de öyle olmak zorunda kaldı. Burda herkes yüklendi çünkü gerçekten büyük oğlunuzu ihmal edip diğerinin üzerine fazla eğiliyorsunuz, herkes size bu yüzden tepki gösterdi. Farkettiyseniz ne güzel, allah ikisini de size bağışlasın.Bakınız burda yanlış yazdığım bir kelime yüzünden çocuğumu dışlamış sevmiyor imajı verdim sanırım .Buna açıklma yapmaya bile gerek yok canım ciğerim çünkü ikiside .Zorunluluk durumundan dolayı ayrı kaldık dedim o an düşününce öyle olnası mantıklı gelmişti. Ama dediğim gibi sizleri sayesinde fark ettim. Çünkü küçük çocuk beni çok yoruyor kafam allak bullaktı .Gece dört beş kere kalkıyordu şimdi köyde emmeyide bıraktırdım .Öyle bilenecek bir çocuk değil.Küçük oğlum abisine baba diyor hatta araları çok iyidir. Çok bilinçli bir çocuktur büyük oğlum.
Mahalle ağzıyla konuşan da şu an sen değilsin evet gerçekten ya ah bilemedim pardonBen yanında olduğumdada kızıyor babası malesef.4 ayda bebeğini keyfine bırakanları dedim iyi okuyunuz.Mahalle ağzı gibi mesaj yazanlar var demiştim ha onlardan biride sensin şu an.Benim nasıl bir öğretmen olduğumdan hiç bahsetmiyorum bile velilerin dönütlerinden anlayabiliyorum çünkü.Pedogoji derya deniz her birini uygulayamayabiliyoruz ya da bizde öğreniyoruz insanız sonuçta.
Burada mahalle ağzıyla konuşan tek kişi sizsinizBen yanında olduğumdada kızıyor babası malesef.4 ayda bebeğini keyfine bırakanları dedim iyi okuyunuz.Mahalle ağzı gibi mesaj yazanlar var demiştim ha onlardan biride sensin şu an.Benim nasıl bir öğretmen olduğumdan hiç bahsetmiyorum bile velilerin dönütlerinden anlayabiliyorum çünkü.Pedogoji derya deniz her birini uygulayamayabiliyoruz ya da bizde öğreniyoruz insanız sonuçta.
9 yaşındaki çocuğun bilincine ulaşamamış ebeveynlerine yazıklar olsunBakınız burda yanlış yazdığım bir kelime yüzünden çocuğumu dışlamış sevmiyor imajı verdim sanırım .Buna açıklma yapmaya bile gerek yok canım ciğerim çünkü ikiside .Zorunluluk durumundan dolayı ayrı kaldık dedim o an düşününce öyle olnası mantıklı gelmişti. Ama dediğim gibi sizleri sayesinde fark ettim. Çünkü küçük çocuk beni çok yoruyor kafam allak bullaktı .Gece dört beş kere kalkıyordu şimdi köyde emmeyide bıraktırdım .Öyle bilenecek bir çocuk değil.Küçük oğlum abisine baba diyor hatta araları çok iyidir. Çok bilinçli bir çocuktur büyük oğlum.
Ben yanında olduğumdada kızıyor babası malesef.4 ayda bebeğini keyfine bırakanları dedim iyi okuyunuz.Mahalle ağzı gibi mesaj yazanlar var demiştim ha onlardan biride sensin şu an.Benim nasıl bir öğretmen olduğumdan hiç bahsetmiyorum bile velilerin dönütlerinden anlayabiliyorum çünkü.Pedogoji derya deniz her birini uygulayamayabiliyoruz ya da bizde öğreniyoruz insanız sonuçta.
Neyse ki tek garipseyen ben değilmişim. Teşekkür ederim Allahım.Aslında anladigim sekildeymis. Niye öyle değil dediniz ki? Ben sadece sevgiyle alakası olduğunu düşünmüyordum çünkü. Mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?