Mesajları okudum ve bu forumda ne kadar mahalle ağzıyla konuşan ,kendini bilmez insan olduğunu gördüm.Eline telefon ,tablet verip annelik yaptığını sanıp birde burda ahkam kesenler. Anlayışlı güzel bir dille yazanlara için bir şey demiyorum.Bende hatamı anladım anlamama yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim .Eşimle ilgili sorunlarımda olduğu için evime çok gidesim gelmiyor açılcası.Babası oğluma bakıyor ama baktığı kadar da eziyor sanırım.Aslında eşimle ilgili konu açacakken ikinci üyelik alıp bir anda bu konuyu açtım.Malesef eşim kırıp kırıp sonra bir şey olmamış gibi davranıp iyilik yapmaya çalışan bir tip.Ama bende ve büyük oğlumda çok birikti.Artık iyilik yapsada gözüme gelmiyor kırdıktan sonra.Bir anda her şeye sinirlenen bir tip malesef uzatıpta uzatan.Kafam hiç kaldırmıyor artık.Köyde çok mutluyum aslında .Boşanma davası açıp okulun yanından ev tutup anne babamı götürüp işe geri mi başlasam diyorum.Çünkü büyük oğlumda babasına benzemeye başladı.Ve babası onu dolduruyor annen şöyle annen böyle .Eşim hep evde ne arkadaşı var ne bişe bende arkadaş bulamıyorum evde olduğu için kimse gelemiyor.Nefes alamıyorum evde .Her şeye karışıyor, aldığıma sattığıma .Yani ses çıkarmazsam kavga yok ama bende karşılık verdimmi uzatıyorda uzatıyor. Birde cimriliği çok malesef bir iki lira için market market gezer .Ben kendi maaşımı rahat rahat harcayamam.Zorluklarla okudum ve paramı istediğim gibi harcayamamam bana çok koyuyor .Aslında hep sustum ben kimseye birşey demedim.Bu yaz arabayla ablam vardı onun oğlu çocuklar falan bizim bahçe var oraya gidiyoruz çay yaptık falan .İndim marketten çekirdek aldım ,birde cips aldım.Cipsi görünce bana dediği sen malmısın ,gerizekalımısın dedi niye alıyon diyor.Bende sensin o deyince karşılık verdim.Normalde ben hiç aileme yansıtmazdım.Tartıştık eve geri döndük.Ailem ilk defa tartıştığımızı gördü.Üzülmesin diye hiç yansıtmamıştım.Ama artık öğrensin alışsınlar dedim.Eşimden çok soğudum malesef daha anlatamayacağım bir sürü psikolojik baskı var.Insan eşine or...pu dermi dedi o kadar ahlaksız biri .Ve ortada inanın sorun yok büyütülecek .Ufak tefek şiddette var arkadaşlar.Ona göre şiddet kol bacak göz morartmakmış.Öncesi gibi kolumu sıkma tarzında şeyler olmasada el kaldırması bağırması küfrü var.Arkadaşlar şimdi biraz daha iyi eskisine göre o da ses çıkardığımdan hakkımı savunduğumdan .AMA BENİ EN ÜZEN ESKİDEN YAPTIKLARINI DÜŞÜNÜYORUM BENİM İYİLİĞİMİ SUSKUNLUĞUMU SUİSTİMAL ETTİ.Ben bir ömür bunları düşününce nasıl devam edecem geçmişe çok takılıyorum malesef.Ben boşansam beni suçluycak sen nasıl annesin yazık değilmi çocuklara diyecek .Peki suçlu kim burda kendi değilmi asıl çocuklarına kendi kıymıyormu.Evde her an kavga çıkaran bir tip .Ben dışarda o kadar huzursuzumki acaba birinemi sataşacak,oğluma bana bağıracakmı diye .Ve hiç kimseye eyvallahı yok duyan duysun bana ne elalemden tipli bir insan .Şunuda hiç unutamam .Yukarı katımızda bir velim oturuyor.Öğrencim ve abisi çok ses yaptılar .Aradım uyarmak için .Veli bana ne dedi biliyor musunuz Bizde eşinizin size kızmasını dinliyoruz .Yerin dibine girdim düşünsenize ne kadar acı.Böyle işte arkadaşlar .O güzel yorumlarınızı bekliyorum.Benim göremediklerimi çok güzel görüyorsunuz.Ama kırıcı olmadan ,küçümsemeden yazın lütfen.
Sizin bu yaşta baş edemediğiniz, psikolojinizi bozan bir adamla ufacık çocuğunuz nasıl baş edecek?
Siz derdinizi birilerine anlatıp en azından anlık rahatlarken o üzülüp, kırılıp, korktuğunda kime sığınacak?
Her gün annesi okula gelen arkadaşlarını gördükçe iç geçirmeyecek mi?
Yada tadını özlediği yemeği kimden isteyecek?
Amacım kimseyi kırmak istemem ama şu yaptığınızın anaçlıkla uzaktan yakından ilgisi yok.
Benim kafam rahat olsun diye çocuğunuzu heba ediyorsunuz, gerçekten çok yazık.
Burada mesleği olmadığı, çocuğunun gelecekte ki maddiyat kaygısı yüzünden kendisine eziyet eden adama katlanıp, aynı yatağa giren kadınları okuyoruz. Birde boşanamadığı için eleştiriliyorlar.
Sizin mesleğiniz var, maddi kaygınız yok ama evladınızı sorunlu evliliğinizin tüm yükünü yüklemişsiniz.
Ben eşinizle aynı eve dönün, mutsuz yaşayın demiyorum.
Sizi evinizden kaçıran adamı boşayıp evlatlarınızı kucaklayın diyorum.
Umarım başarırsınız, yoksa oğlunuz yaşatılanların intikamını büyüyünce alacaktır sizin.