- 10 Mart 2013
- 1.862
- 1.491
- 133
- Konu Sahibi elmalikurabiyee
-
Bayramda birlikte olacagiz illaki ogrencekler. Annemlere sakin soylemeyin aman haa mi deseydim daha iyiydi??Bence bu durumu siz bozmussunuz.esiniz bisey biliyor ki gizlemis siz neden gidip soylediniz ki.siz soylememis olsaydiniz bu durumlarin hic biri yasanmayacakti.mesela esimin ailesi tatil olaylarini gereksiz masraf olarak gorur o yuzden her gittigimiz yeri onlara soylemeyiz.sizde bunu yapmis olsaydiniz boyle sorunlar olmayacakti
Kendisine annene soylecegim dedim tamam dedi. Benimki kendi soylemek istemiyordu olay buydu.Ben eşinizin yerinde olsam hemen tatil planindan kendimi ceker,ne sizinle ne ailenizle ne de sulalenizle tatile gelmeyi sittin sene reddederdim.
Ben esime saklamayı düşünüyorum diyeceğim ve o laftan anlamamazlik yapıp gidip söyleyecek. Bi daha beni kendi ailesiyle aynı ortamda sadece rüyasında görürdü.
Sizinki yine insaflı.
Benim ailem planda yoktu bile. Onlar reddedince bizimkilere teklif ettik.Senin ailenin geleceğini biliyor muydu kayinvaliden? Hoşluk olsun diye reddetti belki,iki kişi başbaşa tatil yapsın ben niye gideyim diye düşündü ve eşin de senin aileni söyleyemedi?
En iyi cozum bu olacak sanirim. Amasimi nasil uzak tutabilirim bilmiyorum..Tatil boyunca telefonlarla çok ilgilenmeyin. Oldu ki bir şey söylerse " Gelmenizi çok istemiştik davet de ettik ama kabul etmediniz." diyin geçin. Yeterince ısrar etmemek nedir ya? Bazı insanlar ilginç cidden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?