Bir tatil problemi

Bence gereksiz degil. Bana daha eglenceli geliyor.
Diger yorumunuza gelince de konuyu guncelledim. Bayramda zaten iki aile defalarca biraraya gelecek. Orda ogrenmeleri daha kotu olacakti. Annemleri de ilk planda cagirmamistik zaten. Kv defalarca soylememize ragmen reddedince bizde benim aileme soyledik. Ortaligi karistirmak gibi bir derdim yok olamaz yani. Sonradan ogrenmeleri daha nahos olacakti. Ve cocuk gibi saklamak bana sacma geldi.

Bu tatili gonlunce geçir seneye Allah kerim derim.Simdi bu sekilde dik dik konustuklarina bakma seneye yolda mola verilecek yer bile planlamaya alinmistir

Bu tatili gonlunce geçir seneye Allah kerim derim.Simdi bu sekilde dik dik konustuklarina bakma seneye yolda mola verilecek yer bile planlamaya alinmistir
Ya yok durduk yere esimin miralini bozuyor ona uzuluyorum. Kafaya takti mi takar benimki. Olan olmus. Evet oglum bu sene benim islerim vardi seneye bakariz artik dese nolur yani nolur?? Bu lvler hep mi boyle ya

Iste anlamadim ki. Ne yapmam lazimmis acaba. Ben doldurmak icin boyle soyledigini dusunuyorum acikcasi. Iyi niyetimi suistimal ediyor.
E zatek doldurmaya çalıştığı bariz belli.
O kimki yeterince ısrar edecekmişsin pardon ayaklarına mı kapanacakmışsın? Kayınvaliden bi garip ve tehlikeli. Ara bozmaya çalışıyor şimdiden

C
E zatek doldurmaya çalıştığı bariz belli.
O kimki yeterince ısrar edecekmişsin pardon ayaklarına mı kapanacakmışsın? Kayınvaliden bi garip ve tehlikeli. Ara bozmaya çalışıyor şimdiden
Cogu zaman yapar bunu. Bana demez oglunu arar bik bik bik... Oglu da saf midir nedir her seferinde doldurusa kanar. Bizim huzurumuz kacar... Ben napayim bu kv simdi

Annesi alışık olmadıgı için ve yeni evli oldugunuz için gelmemiş çekinmiş bence. İlk fırsatta annemlede gideriz telafi ederiz vs deyin. Kıyas yapmayın bence. Zmnla birbirnize alışırsnz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…