- 2 Ağustos 2009
- 690
- 487
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben sadece o cocuklara acırım hepimiz bizi yetiştirenlerden birşeyler alırız cunku. yazık sadece yazık
bana neden kızdigini ikimizde iyi biliyoruz dimi? doğruları bazen duymak can açıtabilir. ben ne yazdiysam arkasindayim ve bunları yazarken kendim için değil çocuklarını kurtar diye yazdım.Ne kadar kolay karar verebiliyorsunuz insanlar hakkında.
İnşallah senin hiç borcun olmaz. İnşallah senin ailenin hiç ihtiyacı olmaz.
Evet annemin yaptıkları normal değil. Ama sen benim anneliğimi sorgulayamazsın.
Evet ezik bir karakterde oldugum hayır diyemediğim kesin.
Ama evlatlarını feda etmiş kötü bir annede değilim.
Ama ağzınızda hep bir maddiyat kelimesi var. Madem şuan maddi durumunuz müsait değil neden 2. çocuk?Ne kadar kolay karar verebiliyorsunuz insanlar hakkında.
İnşallah senin hiç borcun olmaz. İnşallah senin ailenin hiç ihtiyacı olmaz.
Evet annemin yaptıkları normal değil. Ama sen benim anneliğimi sorgulayamazsın.
Evet ezik bir karakterde oldugum hayır diyemediğim kesin.
Ama evlatlarını feda etmiş kötü bir annede değilim.
Ama çok küçük daha 3,5 olacak.
Karakteri daha oluşmadan alıcam kreşe vericem.
Elbette istemem sevgisiz büyümesin
nurummm yine bana kızacaksin da 3,5 yaşındaki çocuğu bu anne ile başbaşa bırakmak zor değil de kreşe bırakmak mi zor?
bi mantık hatası var ama bilemedim. ayrica kreş yaşı normalde 3 yastir.
Anneniz çocuğunuzdan daha mı kıymetli.
Annenize çocuk baktırmadan da destek olabilirsiniz.
Çocuğunuz en önemli zamanını, kişiliğinin oluştuğu temellerin atıldığı süreçte annenizin yanında.
Çok üzücü..
Annenize para verebilmek destek olabilmek için çocuğunuzu feda etmeyin..
Iyi de hala 2.cocuga da annem bakacak diyorsun sonra biz çocuklarını feda etme deyince de kızıyorsun.Yok kızmam..
Dogum izninde biraz vakit geçirelim diye bekledim. izne çıkmama 3 hafta kaldı sabrediyorum.
Ama sabrım tükendi benimle birlikte.