bir tek ben mi böyleyim?

Bayanbeyaz

...
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
2.151
67
358
merhaba herkese bir şey sormak istiyorum sizlere acaba sizde böyle misiniz yoksa bende mi anormallik var şimdi şöyle diyeyim ben kıyafet,dış görünüş konusuna çok önem veririm mesela kendimden örnek verecek olursam;çorabımdan tokama kadar her şeyin uygun olmasına çok dikkat ederim ,evden çıkmadan aynaya belki elli kere bakarım yüzümde bir şey var mı ?kalemim akmış mı? falan diye ...bunu şimdilerde erkek arkadaşımada yapmaya başladım örneğin; geçen gün saçını yapmış ama pek düzgün olmamış kırmadan aşkım saçın pek iyi olmamış bugün eve gidince düzelt istersen dedim sonra sınava gittim çıkışta beni almaya geldiğinde düzgündü kıyamam yıkamış tekrar yapmış bir örnek daha vereyim cildi çok hassas rüzgarlı, soğuk havalarda falan soyuluyor gibi oluyor ,nemlendirici krem kullanıyor o yüzden sürekli.. bazen sürmeyi unutuyor onu öyle görünce hemen ben çantamdan krem çıkarıp ona sürüyorum.. bunları asla onu öyle beğenmediğim için yapmıyorum, oda bazen takılıyor beğinilmiyor muyuz artık diye, ondada aynısını söylüyorum benim için sorun yok ben seni her türlü severim ama dışarı karşı sende bende çok düzgün görünmeliyiz bakımlı olmalıyız diyorum.. yani ben ne kendim için nede onun için o x'in bugün şurası böyleydi ,yok yüzü şöyleydi denmesini istemem.. bu genelde her kadında vardır ama siz bunu erkek arkadaşlarınıza eşlerinize falan yapıyor musunuz benim gibi yoksa ben mi böyleyim?:26:

Son düzenleme:
benmim erkek arkadşım benden daha dikkatlidir o konularda oyüzden hiç grek kalmıor hatta o bana dior şöyle olmuş böyle olmuş diiye

benmim erkek arkadşım benden daha dikkatlidir o konularda oyüzden hiç grek kalmıor hatta o bana dior şöyle olmuş böyle olmuş diiye

benimkide çok dikkatlidir canım giyimine kuşamına çok dikkat eder ama arada böyle şeyler olunca ben hemen mudahale ediyorum ,acaba sorun mu var bende demeye başladım :)

Ben de arada söylerim ama çok takılmam genelde.Ayy bir sefer saçının bir tutamı dikiliyor bildiğin.Git düzelt şunu lavaboda suyla diyorum ,yok ben onu sevdim diyor.Kırk sefer söyledim ama tüm gün öyle gezdi inat.

ayyy hadi ya Allahtan benim ki tamam diyor

Anlattıkların benim kafamda yalan dünyadaki nurhayatı canlandırdı valla. Ben o tarz ilişkilerden pek hoşlanmam, çoğu erkeğinde hoşlanmayacağını düşünürüm, ama sevgilin ve sen mutluysanız problem yok. Başkalarının ne yaptığına bakma hiç.

benimkide çok dikkatlidir canım giyimine kuşamına çok dikkat eder ama arada böyle şeyler olunca ben hemen mudahale ediyorum ,acaba sorun mu var bende demeye başladım :)

sorun değil cnm hatta güzel bişey de işte dikkatli ol takıntı haline gelirse fena olur :S

ayyy yokk asla öyle değilim sadece dış görünüşe biraz önem veriyorum

sorun değil cnm hatta güzel bişey de işte dikkatli ol takıntı haline gelirse fena olur :S

evet canım haklısın o boyutta değilim ya, yani takıntı yapacak kadar değil sadece biraz fazla önemsiyorum nasıl kendimi bu konuda önemsiyorsam sevdiğim için onuda önemsiyorum

sadece sen öyle değilsin üzülme:))))

çoğumuz öyleyiz... ben de eşimin her şeyi ile çok fazla ilgilenirim. nemlendiricisine hatta göz altı kremine kadar da alırım. sürmeden de çıkmasına izin vermem:))))

iyidir böyle olmak boş ver.. ben bir zararını görmedim. hatta eşimin çok da hoşuna gidiyor

içimi rahatlattınız dimi yani onların iyiliği için yapıyoruz ne zararı olur ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…