- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
merhaba herkese
bir şey sormak istiyorum sizlere acaba sizde böyle misiniz yoksa bende mi anormallik var
şimdi şöyle diyeyim ben kıyafet,dış görünüş konusuna çok önem veririm mesela kendimden örnek verecek olursam;çorabımdan tokama kadar her şeyin uygun olmasına çok dikkat ederim ,evden çıkmadan aynaya belki elli kere bakarım yüzümde bir şey var mı ?kalemim akmış mı? falan diye ...bunu şimdilerde erkek arkadaşımada yapmaya başladım örneğin; geçen gün saçını yapmış ama pek düzgün olmamış kırmadan aşkım saçın pek iyi olmamış bugün eve gidince düzelt istersen dedim sonra sınava gittim çıkışta beni almaya geldiğinde düzgündü kıyamam yıkamış tekrar yapmış
bir örnek daha vereyim cildi çok hassas rüzgarlı, soğuk havalarda falan soyuluyor gibi oluyor ,nemlendirici krem kullanıyor o yüzden sürekli.. bazen sürmeyi unutuyor onu öyle görünce hemen ben çantamdan krem çıkarıp ona sürüyorum.. bunları asla onu öyle beğenmediğim için yapmıyorum, oda bazen takılıyor beğinilmiyor muyuz artık diye, ondada aynısını söylüyorum benim için sorun yok ben seni her türlü severim ama dışarı karşı sende bende çok düzgün görünmeliyiz bakımlı olmalıyız diyorum.. yani ben ne kendim için nede onun için o x'in bugün şurası böyleydi ,yok yüzü şöyleydi denmesini istemem.. bu genelde her kadında vardır ama siz bunu erkek arkadaşlarınıza eşlerinize falan yapıyor musunuz benim gibi yoksa ben mi böyleyim?
:26:

Son düzenleme: