Bir Temizlik Konusu Da Benden

Kurutma makineniz yoksa öncelikle onu öneririm. Çamaşır makinesinden çıkan çamaşırlar sadece temizleniyor tozu tüyü gitmiyor maalesef. Robot süpürge olarak Philips 7000 serisini öneririm. Roborocklar vs havada uçuşuyor ama Philips 7000 gibi titreşimli paspası olan robot ben görmedim. Alırken çok fazla araştırmıştım. Evimde halı az olduğu için silmek de benim için önemli. Bizimki çok iyi siliyor. Halıları da silmesi çok iyi. Bebeğiniz varsa hem silen hem süpüren bir cihaz daha işlevsel olacaktır.

İşimizi çok kolaylaştıran bir diğer aletse yine Philips'in aqua trio 9000 serisi. Bir başlığı dikey süpürge diğer başlık ise silip süpürüyor. Evi süpürüp ekstra vileda yapma gereği duymuyoruz böylece. En büyük artısı da yere bir şey döküldüğünde rahat rahat çekmesi. İlginizi çekerse youtube videolarına bakabilirsiniz, yazarak pek anlatılamıyor :)

Deterjan konusu da benim için çok hassas. Organik olmayan herhangi bir ürün kullanamıyorum. O kimyasal parfüm kokuları hasta ediyor bizi. Deterjanların içeriklerinin ne kadar korkunç olduğunu öğrendikten sonra herkesin neden bu kadar sık hastalandığını daha iyi anladım. Evimizde zararlı kimyasalları neredeyse hiç sokmuyoruz, evimiz de mis gibi temiz oluyor. Temizlik için zararlı kimysallara hiç gerek yok gerçekten.

merhaba bende uzun uzun araştırdım ve en sonunda philips aqua trio 9000 i almaya karar verdim memnun olan olduğu gibi arıza verdiğini söyleyen de çok hala memnun bir şekilde kullanıyor musunuz herhangi bir arızası çıktı mı

ben kendi evimde mutfagı her gün ne olursa olsun toplarım. diger seyler bazen aksar yapmam ama mutfak kırmızı çizgimdir.

evi her sabah havalandırırım, yatakları kapatırım. banyoyu duş öncesinde haftada 1 temizlerim. tuvalet, süpürme işleri de genelde gün aşırıdır. beni en cok yoran ve yapmayı sevmedigim sey camasır katlama yerlestirme ütüleme işleri. onda da haftasonu 1 saatimi ayırıyorum bitiyor.

ben süpürge yaptıktan sonra evi genelde silmem. viledayla kiri oradan oraya tasıyormusum gibi geliyor ve elle sil sık yeniden sil işine ayıracak vaktim yok. o yüzden gün asırı birinde halıları ve yerleri süpürüp diger günde de ıslak kuru süpürgeyle halı dısındaki yerleri yapıyorum. ayda bir de buharlı temizleyici ile parke ve fayansları yapıyorum. cam hiç silmem neredeyse. yılda 2 falandır. hem yaşadığım yerde çok toz yok hem de benim için çok onemli değil içten tozu alındığında.

seneler içinde bir şekilde düzen oldu ama çok eşya çok iş getiriyor. onu kaldır toz al bunu çek süpür işleri çok takıyorsanız çok yoruyor ya da bir süre sonra iyice salıyorsunuz. benim evimde bu yüzden süs eşyası falan pek yoktur toz tutan şeyleri sevmem

Memnunum, evimiz büyük hem süpür hem sil yapmaya gerek kalmıyor. Bebeğimiz de var hayatımızı çok kolaylaştırdı. Philips'in antin kuntin arızaları olur arada. Evimizdeki çoğu şey Philips. Çözümü basit oluyor en azından.

Maddi imkanınız varsa robot süpürge ve kurutma makinesi hayat kurtarıyor diyebilirim. Ben islerimi günlere bölüyorum iki cocugum var. Mesela bi gün oturma odası ve banyoyu dip köse yapıyorum. Ertesi gün camasırlar ütü.. ertesi gün detaylı mutfak gibi. Yoksa ne canım dayanıyor ne psikolojim elimden geldiğince evimi toplu ve temiz tutmaya calısıyorum ama bunun icin sabahtan akşama kadar deli gibi iş yapmıyorum. Dedğim gibi robot süpürge hayat kurtarıyor bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…