Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir tencere çorbam var..Derin dondurucuya koysam tadı değişir mi?
kızlar benim baya büyük bi tencere çorbam var bugun bitmez e yarında yemezler:)dondurucuya koysam dahas sonra çıkarsam tadı değişir mi bozulur mu 1 tencereyi dökmezde istemiom ama dökülcek mi şimdi
kızlar benim baya büyük bi tencere çorbam var bugun bitmez e yarında yemezler:)dondurucuya koysam dahas sonra çıkarsam tadı değişir mi bozulur mu 1 tencereyi dökmezde istemiom ama dökülcek mi şimdi
ben çorbayı dondurucuya ağzını sıkı kapatarak saklama kabına koyup sonra poşete geçirerek koyarım,çorba gerektiren kuru yemeklerin yanına çıkarırım miss gibi hatta geçen çıkardım
ben hiç çorba koymadım ama nohut yemeği koymuştum hemde suyuyla birlikte
şöyle bir düşünürsek et suyu tavuk suyu koyuyoruz sonrada kullanıyoruz mis gibi hiç bişi olmuyor
bence koyulabilir.dondurma kabları gibi ağzı sıkı kapatılacak bir saklama kabına koyun ama ayırın bence ikiye falan çözüldükten sonra bidaha konmaz.ziyan olmasın