Bir tencere çorbam var..Derin dondurucuya koysam tadı değişir mi?

uyuzum

aşksın sen oğlum.....
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
672
12
118
İstanbul
kızlar benim baya büyük bi tencere çorbam var bugun bitmez e yarında yemezler:)dondurucuya koysam dahas sonra çıkarsam tadı değişir mi bozulur mu 1 tencereyi dökmezde istemiom ama dökülcek mi şimdi :68:

kızlar benim baya büyük bi tencere çorbam var bugun bitmez e yarında yemezler:)dondurucuya koysam dahas sonra çıkarsam tadı değişir mi bozulur mu 1 tencereyi dökmezde istemiom ama dökülcek mi şimdi :68:

Tatlım ben sulu yemek dondurmadım hiç ama çoğu kişi donduruyor...
Dene bence eğer tadı bozulursa atarsın...

saol cnm yanıt verdiğin için bi deneyeyim inş bozulmaz tadı tekrardan saol....

1. Koca bir tencere çorbayı niye yaptın.

2-Dondurucuya çorba konduğunu daha önce hiç duymadım

3-Niye yemezlermiş, koy önlerine yesinler. Millet açlıktan kıvranıyor.

4-Yazıktır, atma çorbayı:82:

1. Koca bir tencere çorbayı niye yaptın.

2-Dondurucuya çorba konduğunu daha önce hiç duymadım

3-Niye yemezlermiş, koy önlerine yesinler. Millet açlıktan kıvranıyor.

4-Yazıktır, atma çorbayı:82:

1)misafirim gelcekti gelemedi

2)bende duymadığım için zaten soruyorum

3)millet açlıktan kıvranıyor bunu bende biliyorum ama zorla yemek yenmiyor

4)evet yazık

:56: ben çorbayı dondurucuya ağzını sıkı kapatarak saklama kabına koyup sonra poşete geçirerek koyarım,çorba gerektiren kuru yemeklerin yanına çıkarırım miss gibi hatta geçen çıkardım

çorba ne çorbası sorması ayıp olmazsa

ben hiç çorba koymadım ama nohut yemeği koymuştum hemde suyuyla birlikte

şöyle bir düşünürsek et suyu tavuk suyu koyuyoruz sonrada kullanıyoruz mis gibi hiç bişi olmuyor

bence koyulabilir.dondurma kabları gibi ağzı sıkı kapatılacak bir saklama kabına koyun ama ayırın bence ikiye falan çözüldükten sonra bidaha konmaz.ziyan olmasın

sanada çok teşekkür ederim yoğurt çorbasıydı çorbam cnm ve iyi fikirmiş çorbayı ikiye ayırmak artık devamlı kalan çorbalarımı koyarım......

bir saklama kabina koy at dondurucuya sekerim ..hic bisi olmaz hazir corba olur dolapta..misafire de cikar.. siz de yersiniz!

cnm çok teşekkür ederim artık asla çorba atmıcam artanı hep dolaba koyucam saol cnm....

Back
X