bir tokat bin nefret :(

Hiç sorma böyle değildim ben kv çok arsız eşim hep arkamda durdu ama ben hiç saygısızlık yapmadım. Sanırım doluyum ve hincimi kendimden cikariyorum

Kesinlikle gormeye hakkı yok.

Sen sinir hastasi olmadan tedavi olmalisin arkadasim yarin oburgun ayrilma noktasina gelirsin adam akil hastasi diye cocugu ciddi ciddi almaya kalkar. Bence darp raporu bile al yastiginin altinda dursun bu boyle baslayip sonra aliskanlik haline gelmesin. Keske asiri tepki vermeseydin birak annesine gostersin cocugu ayni apartmandaymissiniz hemde

ben de kv den dolayı bir ya da iki kez sinir krizi geçirdim, kendime değil de eşime bir şeyler fırlatma ve zarar verme eğilimindeydim. eşim tokat atmadı, atsa çıldırır keserdim herhalde eşimi kör bıçakla. aksine ellerimi tuttu, konuşarak sakinleştirmeye çalıştı ve beni yatağa yatırıp, iyice sakinleşene kadar başımda oturdu. tokat ne yahu?

Hiç sorma böyle değildim ben kv çok arsız eşim hep arkamda durdu ama ben hiç saygısızlık yapmadım. Sanırım doluyum ve hincimi kendimden cikariyorum

Seni kiskaca almislar elbirligiyle bir once uzaklas bu sekilde daha buyuk sorunlarla ugrasmak zorunda kalirsin

Annesine laf söylemesi,ya da haklı görmemesi,annesini sevmiyor anlamına gelmez.
Kriz geçirip kendine vurman normal hareketler değil.

İşteee ağlama krizine girip kendini kaybedip kendine vurunca ne oluyormuş? ?

Bak ben bazen kavgada kendimi kaybeder ağlamaktan bir hal olduğum bir gün eşim bana bir tane vurcam şimdi kendine gel dedi o anda kendime geldim cin gibi oldum valla

Çok büyük yanlış yapmışsın şimdi ne olacak eşinden siddet görmüş oldun hiç yoktan ve korkarım devamı gelir

Kendini hırpalayacak kadar değersiz mi görüyorsun? Torununa beddua eden babanne de olmaz olsun.
Dimi işte bunu kabul edemiyorum dili nasıl da varıyor buedduaya. Fotolarina bile bakmak istemiyordum bebeğin kin doluydum diyor kv olacak kadın

Sen kaynananla küssün diye torununu goremeyecek mi?
Değer mi başkalari için hayatı zehir etmeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…