bir tokat bin nefret :(

Canim soyle birseyde var doktorun elinde sihirli deynek yokki kizcagiz biranda iylessin bu hale gelmesine sebep olan ortam degismedikce duzelmeler olmadikca biraz duzelsede bu rahatsizlik yine nuksedecektir
Aynen öyle biliyorum maalesef aynı durumdayım, o ortamdan uzaklaşması lazım.

Kv ve oğlu kavgaliydi ama kv bana sardı durup dururken. Borcumuz var olmasa eşim hemen cikacak

Kv ve oğlu kavgaliydi ama kv bana sardı durup dururken. Borcumuz var olmasa eşim hemen cikacak
Sen onunla fazla icli disli olma asagi inip çıkma sürekli anlayacagin seviye koy araya senden çekinsin biraz yoksa gelinlere ne diyecek şaşırıyorlar. Sonda durumunuz duzelince lutfen uzaklasin o cocuk orada mahfolur olan çocuklara oluyor annelerin dovulmelerini aglamalarini görüyorlar o cocuk buyuyunce kime guvenecek anneyi döven babayami yoksa annesini bi turlu sigdiramayan babanesine dedesinemi

Cikicam borç bitince rabbim izin verirse

Bu gerçek mi ya?eğer öyleyse oğluma büyük bir kötülük yapıyorum demektir
Canim dikkat etmeli bundan sonrasi için. Anne babasi da olsak onlar ayri bir birey, izinleri olmadan bedenlerine dokunmamak zorla sevmemek en iyisi.

Sinir krizi geçiren birine tokat atmak nedir ya?
Ellerinizi arkanızda tutup size sarılabildi, kendinize zarar vermenizi önlemenin türlü yolu var yani.
Neden tokat?
Karşınızda bir erkek var, sizi sarıp sarmalasa kımıldayamazsın bile, sakinleş dese , başını okşasa ya , geçti bitti dese ya.
Ama yok olur mu hiç , garip ilk yardım yöntemlerimizden biri daha.
Sinir krizi geçireni tokatlamak.
Şiddete bir kılıf daha yani.
Neyse Allah yardımcın olsun.

Tesekkur ederim

Sende sabırsız olmuşsun valla canim çok buyutulmucek bi konuda sinir krizi gecirmissin ben olsam bende vururdum iki tokat ki kv annesi öldüğünde aynı senin gibi oldu ve ben vurdum ona çünkü sakinlestirip kendine gelmesini sağlamak amaç ama bende istersem çocuğu sana göstermem demesine takıldım kimin çocuğunu kime gostermiyo bence senin bi terapiye ihtiyacin var ve unutma erkekler asla ailesine laf soyletmezler sana ne kadar seni seviyorum sensiz ölüyorum desede farketmez aile heleki anne farklı onlar icin

Ben en çokta kızartma yapıyordum
Bebek ağlıyordu alamadım onu dediğiniz kısma takıldım
Çünkü bebek öyle bir ağlıyor ki
Aşağıdan susturmak için istiyorlar
Bence önceliğiniz bebeğiniz olsun çünkü o yardıma muhtaç

Bu gerçek mi ya?eğer öyleyse oğluma büyük bir kötülük yapıyorum demektir
Üzgünüm gerçek.
En azından benim tanıdığım iyi bir örnek var,birebir uyan.
Neden böyle sevilir hiç anlamam zaten.
İçimde zerre kadar annelik duygusu olmadığı halde içim kıyılıyor sevilirken hırpalanan bebelere...

Ya hırpalamıyorum ama arada ısırık atarım canını yakmam tabi sonuçta annesiyim kendi evladımın canını yakmayı aklımdan bile geçirmem ama ileride şiddeti sevgi gostergesi olarak algılamasını istemem zaten kırkyıl düşünsem bu yaptığımın oğlumun gelişiminde böyle bir etkisi olacağı aklıma gelmezdi henüz 2 yaşında bunu bıraktım artık burada okuyunca

Allahım bağışlasın inşallah.
Benim tanıdığım hırpalardı da ısırırdı da...
Kıyamam bak hatırlayınca gözlerim doldu.
Ağlardı bebecik.
Şimdi büyüdü tabii. 10 yaşında. Geçen duydum,bir arkadaşı dövmüş, "ya onunla arkadaşlık etme" dedim. "yok o öyle,dövüyor ama 2 dakika geçince sarılıyor,onun sevmesi öyle" dedi.
Ailelere haber verildi,pedagoga gidiyorlarmış.
Bu hikayede iki çocuk da sıkıntılı,bence. Döven de dövülen de...

Hiç bilmiyorum ama olaylar ust işte geldi bende doluyum işte

Cidden öyle abartılı ağlıyordu apartman farklı biraz yan binada var boşluk olunca ses direk aşağıda yankı yaparak

Kıyamam yaa

Yok artık daha neler?ben kendi evladımı neden istismar etmek isteyeyim?onun tenine zeval gelmesine izin vermezken kendim mi istismar edicem ?
Yok canım sen değil.
Allah'ım korusun, dışarıdan gelen bir tehlikeden bahsediyor arkadaş.
Dillendirmek istemedim de kötü örnek olmayalım bebelere demek istemiş bende.

Yok artık daha neler?ben kendi evladımı neden istismar etmek isteyeyim?onun tenine zeval gelmesine izin vermezken kendim mi istismar edicem ?
Aman Allahım biz ne zaman birbirimizi bu kadar yanlış anlayan bir millet olduk yahu
Ben size yorumumda böyle bir yakıştırmada bulunmadım ki
Çocukları hırpalayarak, ısırarak pompişine vurarak vb.. şekillerde sevmenin doğru olmadığını
Çocuğun dışarıdan gelecek olan her hangi bir tehlikeye karşı farkındalığının azaldığı için
Bu tarz sevmeyin diyor pedagoglar bunu belirtmek istedim
Size bu konuda okuyabileceğiniz kitaplarda önerebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…