bir tokat bin nefret :(

Sizi sakinletisrmek icin yapmis . Tokat icin pisman olmus tribinizi atin fakatbuzatmayin. Ayrica da kv olan olayla ilgili sakince konusun. Tabiki senin cocugun ama onun da torunu bir saat sevmesine izin verebilirsin . Sakin karar al iyice düşün esini seni seviyor sorun yok bunu sakin unutma

Kv sorun yaşayıp yinede yakın oturmak sinirlerinizi iyice yıpratıyor olabilir tebdili mekanda ferahlık vardır hele ki tadızlıklar varsa imkan varsa uzağına taşınıp başlangıç yapabilirsiniz hakkınızda en güzeli hayırlısı olsun

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Az da olsa sakinlesmeme yardım ettiniz dusunmemeye çalışıyorum bu hafta doktora gitcem kesin çünkü kendime zarar veriyorum evladını böyle büyütmek istemem.

Tamam da sinir krizi geçiriyosun o an kendinizi kaybetmişsin tokat i şiddet anlaminda atmamiş ki.. Konu başliğin farkli şekilde anlaşiliyor.
Diğer anlattiklarinda haklisin ama şöyle bi empati yap annen torununu görmek istese eşinde götürmyeceksin dese bu durumda ne yapabilirsin?
Kayinvalideni de Allah islah etsin.

Cok kötü birsey ya hepimiz kaynana adayiyiz neden bu kadar kötü oluyorlar

Öfke kontrolu var sende de
Esininde bir kavga da annesini silmesini beklemek cok bencilce sende cocuk büyütüyorsun ilerde oda evlenecek bir tartismada seni silse verdigin emekler büyütügün cocuk bir anda sirtini dönse sana ne hissedersin babamin bana dedigi laflarlar beddualarla Burdan köye yol olur esimde hepsini bilir babam Kalp hastasi ve yasli biz hep altan aliriz esimin babasi seker hastasi ne küfürler eder esime giki cikmaz ben demiyorum kaynanana kendini ezdir torununu istedi ise götür görsün sen esinin yaninda göster hanimefendilini o anlar suc annesindemi sendemi hic bir zaman sevmedigini esine belli etme kaynanana mesafeni hissettir ama esinin yaninda deil cocugu verseydin Al götür yarim saate gel de yemegimizi yeriz canim deseydin olaylar büyümezdi siddet icinde büyüyen cocuklar gercekten gelecekte sorunlu oluyo dayimin oglundan biliyorum

Bir anne kendinden oncw evladini dusunur birilerinin gormesi istemiyorsa vardir bir bildigi..
Karnımdaki bebegime beddua eden birinin görmesini istemem. Ayrıca fotolarina dahi bakmak istemiyordum diyor bana bu kadin gerisini düşünün

ne saçma iş yapıyosun ya?
baştan aşağı yanlışlar içindesiniz?

birincisi sen bir annesin. öyle kriz geçirdimler yok artık , o bebeğin aklı başında sakin bi anne babaya ihtiyacı var.
ikincisi alt katta oturan kayınvalideye mi göstermiycen bebeği? çok saçma. kaçıramazsın yahu kadın alt katta oturuyor.
üçüncüsü, eşin de çok dengesiz garip biri. önce dövüp sonra özür diliyor.

aklınızı başınıza almanızı dilerim karı koca...

Ya çok oluyor öyle tokat atıyorlar o şekilde davranana kendine gelsin diye ama eşiniz o sinirle güç olayını abartmış bence hem sakinleştirmenin başka yöntemleri de var. Beraber psikologa gidin bence.

Karnımdaki bebegime beddua eden birinin görmesini istemem. Ayrıca fotolarina dahi bakmak istemiyordum diyor bana bu kadin gerisini düşünün

Yasamayan bilemez canim bendede lanet bi kp var..seni cok iyi anliyorum..icine sinmiyorsa kesinlikle gosterme insaniz vicdanla hareket ediyoruz ama iylikten maraz dogar diye bosuna denemisler sonra yine gosterdigine pisman olursun

Kriz geçirmenize rağmen eşinizin kaç defa vurduğunu ne tarafınızın morardığını gayet iyi biliyorsunuz. Eşiniz kendinize gelin diye sizi tokatlamış ama bence siz gayet kendinizdeymişsiniz. Çocuklu evde böyle sesli vurmalı kırmalı tartışmalar yapmayın. Yarın öbürgün barışır unutursunuz ama o çocuk yasadığı hiç bir korkuyu unutmaz ve onunla büyür.

Hangi anne ister çocuğunun önünde kriz geçirmeyi tartışmayı, sıkıntı yaşamayan,birileri tarafından psikolojisi alt üst olmayanlar bol keseden atıyor.

Konu sahibi sakın erteleme önce kendin için git doktora hemen hemen, sen iyi ol önce, eşini vs düşünme şimdi.

Canim soyle birseyde var doktorun elinde sihirli deynek yokki kizcagiz biranda iylessin bu hale gelmesine sebep olan ortam degismedikce duzelmeler olmadikca biraz duzelsede bu rahatsizlik yine nuksedecektir

Yasamayan bilemez canim bendede lanet bi kp var..seni cok iyi anliyorum..icine sinmiyorsa kesinlikle gosterme insaniz vicdanla hareket ediyoruz ama iylikten maraz dogar diye bosuna denemisler sonra yine gosterdigine pisman olursun
Evet zaten acidim goturdum her şeye rağmen söylediği lafina bak

Snladigim kadarıyla sen kayinvalidenle sorunlar yaşıyorsun. Esinde sizin soylediklerinizi dinleyen biriymis ona rica etseniz evinizi ayiramazmi herhalde altli üstlü oturuyorsunuz biraz uzaklassaniz oradan? Daha iyi olur yoksa ben bu isin devamını kotu goruyorum

Eşim bana anlattı özür dileyip ben bilmiyorum yani morardigini da elimi yuzumu yıkamaya götürünce gordum

Çok saolun sözler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…