- 26 Temmuz 2016
- 2.432
- 3.044
- 133
Kaynanamin oğluyla sorunları var benim ve bebeğinin ne suçu var peki
Çocuğun ilerde kendi kararını verir. Ama düşmanlıkla büyütmek Ona zarar. Yine de senin çocuğun tabiki
Bu gerçek mi ya?eğer öyleyse oğluma büyük bir kötülük yapıyorum demektirUzaktan ya da yakından bilemem ama izniniz olursa konuyla ilişkisi olduğu için paylaşmak istedim. Eki Görüntüle 1862644
Karnımdaki bebegime beddua eden birinin görmesini istemem. Ayrıca fotolarina dahi bakmak istemiyordum diyor bana bu kadin gerisini düşününBir anne kendinden oncw evladini dusunur birilerinin gormesi istemiyorsa vardir bir bildigi..
Merhaba çok çok üzgünüm aklıma geldikçe ağlıyorum tutamıyorum kendimi..
Eşim gece çalışıyor arkadaşlar yani bir haftalık neyse kalkıp kahvaltı hszirladim özenerek. Sonra bebeğim ağlıyordu kizartma yaptığım için de bebeği alamadım esimde uyuya kalmıştı. Neyse annesi aşağıdan çağırdı esimi bende uyandırdım annen çağırıyor diye. Kalkıp ne oldu dedi annesi de bebeği getir diye söyledi. Bende eşime bebeği goturemezsin dedim..
((Kaynanamla sorunlarımız oldu bu arada bilenler vardır icinizde. Doğum yaptığında falan gelmedi. Eşimle sorunu vardı ama bebegimle bana beddua etti.))
Sonra o beni çocuğum dedi istersem sana bile gostermem dedi. Bende ala ala sen kimsin de onu benden alacaksın dedim. Sonra bagrismaya basladik ben kriz geçirdim ve kendime vurmaya basladim. Sonra beni tutup yere fırlattı ve yüzüme iki tane tokat attı hızla. Sağ yanımda morardi. Sakinleştirmek için kendine zarar veriyordu diye vurdum dedi özür diledi. Tabi ben konuşmak istemediğimi söyleyip geri çevirdim ayrıca yaptığım kahvaltiyida ilk başta çöpe döktü..haketmedim dedim bunları biliyorum falan dedi.
Sizce nasıl davranmalıyız anlatacak kimsem yok aileme asla anlatamam kendi isteğimle evlendim.. dertlesek kimsem yok buraya yazabiliyorum anca.. senden baska kimsem yok diyor bana çok seviyor eminim çünkü ne dersem yapar.. ama neden böyle oldu bilmiyorum ayrıca annesini sevmez yani bahsi geçince laf söylemeye başlar.
Karnımdaki bebegime beddua eden birinin görmesini istemem. Ayrıca fotolarina dahi bakmak istemiyordum diyor bana bu kadin gerisini düşünün
Hangi anne ister çocuğunun önünde kriz geçirmeyi tartışmayı, sıkıntı yaşamayan,birileri tarafından psikolojisi alt üst olmayanlar bol keseden atıyor.
Konu sahibi sakın erteleme önce kendin için git doktora hemen hemen, sen iyi ol önce, eşini vs düşünme şimdi.
Evet zaten acidim goturdum her şeye rağmen söylediği lafina bakYasamayan bilemez canim bendede lanet bi kp var..seni cok iyi anliyorum..icine sinmiyorsa kesinlikle gosterme insaniz vicdanla hareket ediyoruz ama iylikten maraz dogar diye bosuna denemisler sonra yine gosterdigine pisman olursun
Eşim bana anlattı özür dileyip ben bilmiyorum yani morardigini da elimi yuzumu yıkamaya götürünce gordumKriz geçirmenize rağmen eşinizin kaç defa vurduğunu ne tarafınızın morardığını gayet iyi biliyorsunuz. Eşiniz kendinize gelin diye sizi tokatlamış ama bence siz gayet kendinizdeymişsiniz. Çocuklu evde böyle sesli vurmalı kırmalı tartışmalar yapmayın. Yarın öbürgün barışır unutursunuz ama o çocuk yasadığı hiç bir korkuyu unutmaz ve onunla büyür.
Çok saolun sözler içinHangi anne ister çocuğunun önünde kriz geçirmeyi tartışmayı, sıkıntı yaşamayan,birileri tarafından psikolojisi alt üst olmayanlar bol keseden atıyor.
Konu sahibi sakın erteleme önce kendin için git doktora hemen hemen, sen iyi ol önce, eşini vs düşünme şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?