TebriklerDoktora git ve tedavi ol. Kimse aşırı sinirli bir insana tahammül etmek istemez. Eşin de cok yanlış yapmış vurması gerekmiyordu ellerini tutabilirdi.
ben de kv den dolayı bir ya da iki kez sinir krizi geçirdim, kendime değil de eşime bir şeyler fırlatma ve zarar verme eğilimindeydim. eşim tokat atmadı, atsa çıldırır keserdim herhalde eşimi kör bıçakla. aksine ellerimi tuttu, konuşarak sakinleştirmeye çalıştı ve beni yatağa yatırıp, iyice sakinleşene kadar başımda oturdu. tokat ne yahu?
Bence adam sinirlendi vurdu net!Tebrikler
Buna dikkat çektiğin için
Yahu arkadaşlar adam vurduğu için haklı değil kriz geçiren insana vurulursa daha da kötü olup şoka girebilir
Erkekler çok vicdansiz bence
Konu Sahibi nin kocası şiddeti de arada kaynatmis işte boşluk bulunca
Bence adam sinirlendi vurdu net!
E sinir krizi anında insan kendine de vurabilir, anormal dediğiniz hareketler zaten bir kriz içinde gerçekleşiyor, tabi ki normal dışı olacak yani yorumlar da bi çeşit.
Neyse, eşinize söyleyin, canınızı yakmaya kalkarsanız tüm kuvvetiyle sarsın sizi ve olduğunuz yere oturtsun - yüzünüze su çarpsın, size tokat atmak yerine. İyi bahane olmuş adama sinir krizi geçirmeniz, vurmuş fırsattan istifade resmen.
Eski mevzuları bilmiyorum ama şurada okuya okuya bıktım dünya kvsinden.Bir anne gelini ile oğlu yuvasında mutlu olsun ister yani, ne çeşit insanlar var ya. Sizi bu hale getirenler tedavi görsün önce. Yazık be.
Iste bende ondan bahsediyorum. Kocası demis ya kendine zarar veriyordun ondan yaptım diye halbuki hikaye kadının dediğine sinirlendi kendisine tokat atması da bahane oldu. Benim zaten aklımın almadığı şeylerden birisi de şu efelenmek !Ne demek sinirlendi vurdu? ???
Konu sahibi de sinirlenmiş o da kocasına vursaydi o zaman
Bu işler böyle yurumuyor
Iste bende ondan bahsediyorum. Kocası demis ya kendine zarar veriyordun ondan yaptım diye halbuki hikaye kadının dediğine sinirlendi kendisine tokat atması da bahane oldu. Benim zaten aklımın almadığı şeylerden birisi de şu efelenmek !
Utanmasan beni dovcen öyle sinirlenmissin ki konuyaPardon cnm yanlış anladım
Uzaktan ya da yakından bilemem ama izniniz olursa konuyla ilişkisi olduğu için paylaşmak istedim. Eki Görüntüle 1862644
Kaynanamin oğluyla sorunları var benim ve bebeğinin ne suçu var pekiSen kaynananla küssün diye torununu goremeyecek mi?
Değer mi başkalari için hayatı zehir etmeye.
Akrabalarına herhalde dicek bir çocuğa bile bakamiyorKin doluymuş işte.Şimdi aradan ne geçti de sevgi dolu babanne oldu.neden istiyor bebeği.
Bence de adam firsat bu firsat deyip geçirmiş gibi geldiTebrikler
Buna dikkat çektiğin için
Yahu arkadaşlar adam vurduğu için haklı değil kriz geçiren insana vurulursa daha da kötü olup şoka girebilir
Erkekler çok vicdansiz bence
Konu Sahibi nin kocası şiddeti de arada kaynatmis işte boşluk bulunca
Bir de kadıncağız i ne hale getirmişler el birliğiyle
Psikiyatristler bosuna demiyor bize gerçek hastalar gelmiyor gercek hastalarin hasta ettiği insanlar geliyor diye
Çocuğun ilerde kendi kararını verir. Ama düşmanlıkla büyütmek Ona zarar. Yine de senin çocuğun tabikiKesinlikle gormeye hakkı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?